končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marianna F. (Marianna76) ID 165776 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Tanier s bravčovým bôčkom[ recept č. 43364 zo dňa 11.10.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravčový bôčik volské oko uhorka pór /podľa chuti/ kečup chlieb chren olej korenie čierne mleté POSTUP PRÍPRAVY Bravčový bôčik u nás raz za čas jedáva manžel. Tento bol pečený a keď ho jedol s ryžou a ešte stále sme ho mali dosť, spravila som mu tento tanier, ktorý bol malou obmenou - aby nejedol to isté ... Bôčik som nakrájala a opiekla z oboch strán. Z vajíčok som spravila volské oká. Nakrájala uhorky, pór, nastrúhala chren. Všetko som uložila na tanier, pridala chlieb aj kečup. Dakedy pridám aj trojuholík syra a kapustu, či červenú repu, podľa toho, čo máme v chladničke - akú zaváraninu otvorenú. Nakoniec som čerstvo namlela čierne korenie. |
Martina Š. (avivazka) ID 137431 (20.7.2012, 19:34) | |
mňam, prudko jedlý, milujem bôčik dobre opečený | |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (11.10.2011, 23:43) | |
láska ide cez žalúdok a tvoj od hladu pri tebe nezomrie ,páčiš sa mi,si taká bezprostredná | |
ODPOVEDAŤ |
Marianna F. (Marianna76) ID 165776, mimibazar.sk/marianna76 (12.10.2011, 5:15) | |
Melani , ďakujem. | |
ODPOVEDAŤ |
Ľubica B. (merlin_ja) ID 115208 (11.10.2011, 19:19) | |
tomuto sa hovorí POCTIVÁ večera! | |
ODPOVEDAŤ |