končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcova panenka plnena susenymi slivkami, bozskaaaaaaaaaaaaa slivkova omacka a gombocePOTREBNÉ PRÍSADY Na maso: 500 g (aj viac podla poctu osob) bravcova panenka, sol, korenie,3 PL oleja, 2 PL medu, 1/2az 1 KL chili mletej papriky, 200 ml vyvaru (moze byt aj bujon z kocky) Na omacku: 250 g susenych sliviek (bez kostok), 100g slivkoveho lekvaru, 40 g masla, 1 kopcovita PL hl. muky, 1 KL skorice, 5-6 klincekov, 1 KL citronovej kory, par kvapiek citronovej stavy, prip. trochu cukru Na gomboce: 2 hrnceky polohr. muky, 2 vajcia, 4 rozky, (alebo primerane mnozstvo bieleho chlebika, zemli) sol, trochu vody POSTUP PRÍPRAVY v obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 10.2.2015, 9:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
SEGEDINSKY GULAS*****POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové pliecko,šľahačková smotana,polohrúba múka,červená paprika,mleté čierne korenie,bobkový list, voda,cukor,vegeta,olej,cesnak,rasca POSTUP PRÍPRAVY Bravčové pliecko pokrájame na kocky a prudko opečieme na širšej rajnici na oleji.Odtiahneme z plameňa a pridáme červenú papriku.Podlejeme vriacou vodou,pridáme bobkový list ,rascu a vegetu.Prikryté dusíme za občasného podlievania,kým nie je mäsko hotové.Pridáme kapustu (ja dávam pomer 1:1,5) aj s časťou šťavy a necháme dákych10-15 minút dusiť.Pridáme1-2 strúčiky cesnaku.V smotane(na toto množstvo stačí jedna) rozhabarkujeme múku a cez sitko vlejeme do kapusty.Pomiešame a ak je treba,dochutíme korením a cukrom. Ja dávam do kyslých jedál 33% SMOTANU,kyslá sa rada sekne a potom jedlo vyzerá ako 2krát prejdené traktom Podávame najlepšie s DOMACOU KNEDLOU. A ešte niečo:nedávam bôčik,lebo je mastný,ani stehno,lebo je suché OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (26) posledné: 27.10.2013, 12:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Segedín podľa mňaPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko 1kg, kyslá kapusta 1 kg, 3 väčšie cibule, 2 kyslé smotany, červená paprika, celé čierne korenie, rasca. Dobrá domáca knedľa POSTUP PRÍPRAVY Teraz niečo na vykompenzovanie sladkého. Kyslú kapustu - to ja môžem aj každý deň a keď je v podobe segedínskeho gulášu, tak zvlášť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov) Jana R. (jenny56) ID 50161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (26) posledné: 3.3.2020, 17:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ČIERNOHORSKY REZEN a la MariannaPOTREBNÉ PRÍSADY podla počtu osob, ja som mala 4 vačšie rezne a potom po vyklepani prerezala na pol. 2 vajcia, muka na cestičko- ja som dala polohrubu, syr emental, 1 zemiak, slaninka,mlieko, sol poper mlety, olej, zemiaky - kaša ako priloha, k nim maslo a mlieko a sol POSTUP PRÍPRAVY **** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 47 návštěvníkov) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (28) posledné: 18.3.2012, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečené bravčové mäskoPOTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčového stehna, 200 g oravskej slaninky, 100 g šunky, 3 paradajky, 1 paprika, 100 g eidamu, kečup, olej, soľ, vegeta, mčk POSTUP PRÍPRAVY Receptík je z českého mmb, je uvedený ako 1 z 96 spôsobov prípravy bravčového mäsa. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 53 návštěvníkov) Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 16.6.2013, 22:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rezne s lečom-jednoduché a hlavne chutnéPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso(karé alebo stehno),2 poháre leča(250 ml),cibuľa,strúhanka,vajíčka-množstvo závisí od počtu kúskov mäsa(ja som spotrebovala 5,soľ a korenie POSTUP PRÍPRAVY Toto mäsko je nenáročné na prípravu a hlavne dobre chutí.Ak sa mi veľmi nechce vyvárať tak toto mám raz dva a výsledok je veľmi chutný a mäso je veľmi mäkučké.Tak poďme na prípravu: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Martina Z. (Maťa149) ID 90159 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 14.11.2016, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRAVCOVA PANENKA PLNENA*****po našom RYBAPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčová panenka,mleté bravčové mäso,korenie ako do klobás,cesnak,bravčová masť,sieťka z bravčových čriev(plachetka),voda na podlievanie POSTUP PRÍPRAVY Pomleté bravčové mäso ochutíme čiernym korením,soľou,paprikou,rascou a cesnakom a poriadne premiešame.Nožom si v panenke urobíme v strede po celej dlžke otvor.Má byť široký,aby sa doňho vošlo mleté mäso ako keby sme vložili klobásu.Do otvoru v panenke pomocou nástavca na mäsový mlynček alebo širšieho lievika natlačíme mäso.Naplnenú panenku zvrchu osolíme,zabalíme do plachetky,zakryjeme a dáme piecť s pridaním bravčovej masti.Občas mrkneme jedným očkom,či nehorí a podlejeme.Plachetka pri pečení vytvorí taký mozaikový vzor. Podávame so zemiakovou kašou a kapustovým šalátom s kápiou alebo studené s chlebom. PLACHETKU občas dostať v mäsiarni. DOBRU CHUT OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 28.2.2011, 8:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečeň "po chlapsky"POTREBNÉ PRÍSADY Bravcova pecen, cibula, slanina, kysla uhorka, mleta paprika, cierne korenie, sol, muka na zahustenie POSTUP PRÍPRAVY Osobne pecen velmi nemusim,ale obcas na nu dostanem chut a vtedy velmi rada prenecham kuchynu manzelovi, ktory ju pripravuje takto: Na troche oleja si spenime cibulu, na kocky (alebo pasiky) nakrajanu slaninu a chvilu poprazime (samozrejme,ze ked je slanina dost mastna, olej ani netreba). Pridame nakrajanu pecen a orestujeme pekne zo vsetkych stran. Pridame mletu papriku, cierne korenie a napr.aj mletu rascu,ked mate radi (SOLIME AZ NA KONCI VARENIA) a za staleho miesania chvilku oprazime. Podlejeme vodou a prikryte dusime,kym pecen nie je hotova. Treba sledovat,lebo vraj ked sa vari pridlho, ma tendencie opat stvrdnut. Ked je pecen skoro hotova, vo vode si rozhabarkujeme hladku muku (mnozstvo podla toho,ci chceme omacky vela,malo,redsiu,hustejsiu, my mame radi vela stavy) a zahustime. Nechame este chvilu povarit. Odstavime a pridame na male kocky nakrajanu kyslu uhorku (mozeme aj majoran). Podavame s ryzou, zemiakmi, chlebom,... a kyslou uhorkou, samozrejme ;o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 22.9.2010, 19:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Voňavá krkovička s hubamiPOTREBNÉ PRÍSADY bravčová krkovička (podľa počtu stravníkov - táto mala cca 1,3 kg), cibuľa, cesnak, soľ, Solčanka, rozmarín (nezohnala som čerstvý, tak som použila sušený), petržlenova vňať, olivový olej, huby (u mňa opäť lievik trúbkovitý - ale možno použiť rôzne jedlé huby - od šampiňónov, cez dubáky až po kuriatka či suchohríby) - čerstvé, mrazené, či sušené (ja som mala mrazené). POSTUP PRÍPRAVY ..takže opäť ďalšia variácia na jedlo s hubami - tentokrát stará dobrá klasika - bravčová krkovička OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Eva A. (Eviana) ID 114156 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (23) posledné: 23.9.2011, 12:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Syrovo-jablkovy masovy narezPOTREBNÉ PRÍSADY 600- 700 g mleteho pliecka, 1 vacsie jablko, 1 cervena cibula, 3 struciky cesnaku, 100 ml sladkej smotany (slahackova je lepsia:) ), 1 vajce, sol, korenie, 50 - 100 g struhaneho syra, 1 PL struhanky, trochu masla na vymastenie formy , forma na pecenie POSTUP PRÍPRAVY Neviem, kto vynasiel pridat do mleteho okoreneho masa nastruhane jablcko, ale skutocne to nebol zly napad. To pridane jablcko je presne to, co robi narez lahsim, stavnatejsim a odlisuje tento narez od jednej klasickej pecenej fasirky. A ak narez "oblecieme" do syroveho kabatika, tak potom nie je co riesit:) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 26.10.2011, 19:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,80 ďalšie >> |