končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 152 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,16 ďalšie >> |
OMÁČKY |
Smotanovo-šampiňónová omáčka, knedlíkPOTREBNÉ PRÍSADY maslo * hladká múka * mlieko * smotana na varenie * šampiňóny * soľ POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 17.6.2008, 19:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Jednoduchá omáčka na špagetyPOTREBNÉ PRÍSADY 3-4 špekáčiky, 3-4 strúčiky cesnaku- vačšie, 1 PL plnotučnej horčice, 2 paradajkové pretlaky, soľ,čierne celé korenie, majoránka, olej POSTUP PRÍPRAVY Špekáčiky si ošúpeme, nakrájame na malé kocky a na rozpálenom ohni chvíľku osmažíme. Zalejeme trochou vody, a varíme, kým nebudú špekáčiky uvarené. Pridáme roztlačený cesnak, horčicu,pretlak, soľ, korenie a necháme prejsť varom. Po odstavení pridáme trochu majorán. Hotovou omáčkou zalejeme špagety. Ak by sa Vám omáčka zdala riedka, može sa pridať 1 - 2 PL kečupu a omáčku opať necháme prejsť varom. DOBRÚ CHUŤ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Tamara Š. (fata) ID 44391 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
***Jemnúčka tekvica s koprom na kyslo s perkeltom***POTREBNÉ PRÍSADY Pozerala som uz v receptoch rozne navody na pripravu tekvice , tak dufam , ze sa nenahnnevata ,ak pridam ako ju robime me.Mozem povedat, ze sa nerozvari a je uplne jemnucka.Tekvica je velmi zdravá zelenina, ktora sa vlastne z 90% sklada z vody a neobsahuje takmer ziadne tuky. Namiesto tekvice sa moze pouzit aj baklazan,alebo nieco ine. POSTUP PRÍPRAVY ***tekvicu /podla toho kto ma kolko rad/ja som dala 2,***1 sladká smotana*** ***mlieko ******sol******cele cierne korenie******bob .list cca 3 ks******1 cela cibulka****** muka******ocot*** cukor***amozrejme hlavný bod kopor*** ideme na to: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) ERIKA P. (erzula26) ID 88881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 24.7.2011, 16:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Kurča s pórovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY **kuracie stehna /500g/ **70g masla **2 póry **soľ, **mleté biele korenie **2,5dl suchého bieleho vína /ja som dala vodu ale môžete pridať aj vývar/ **125g nízkotučného tvarohového syra **1,5dl kyslej smotany **pažítka POSTUP PRÍPRAVY nižšie OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 13.6.2010, 14:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Jablková omáčkaPOTREBNÉ PRÍSADY 4-5 jablk, kryštálový cukor, vanilkový cukor, citron, sladká smotana, hladká múka, maslo POSTUP PRÍPRAVY Po ríbezlovej omáčke ( nájdete u mňa v receptoch ) je táto druhá njobľúbenejšia v našej rodine. My to máme najradšej k varenému mäsku z polievky, v ktorej varíme , zemiačky aj plnku. Vlastne, keby sa omáčka mohla variť v polievke, tak by to bol obed z jedného hrnca :)))) Dosť bolo srandy ide sa na postup, ten je veľmi jednoduchý v obrázkovom postupe. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 28.6.2015, 22:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Omacka zo zltej fazulkyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 cibula, zlta fazulka, mleta cervena paprika, smotana, troska mlieka a muky, kopor POSTUP PRÍPRAVY recept asi poznate....ak nie kuk dolu na postup ako tuto omacku robim ja...... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 29.5.2009, 12:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
výborná tatárska omáčkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 žltok, 1PL horčice, 1 KL cukru, olej, 1 cibuľa, 2 kyslé uhorky, 1 kyslú smotanu, čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY 1 žĺtok, do neho pridať 1 PL horčice, 1 Kl cukru, trošku čierneho korenia. Rozmiešať a pomaly prilevať olej za stálelho šľahania, až kým nie je majonéza hustá. Potom pridať nastrúhanú cibuľu a kyslé uhorky, 1 kyslú smotanmu. Posoliť podľa chuti. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Veronika N. (lumík) ID 37810 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 29.5.2009, 12:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Omáčka na cestoviny s olivami a mäskomPOTREBNÉ PRÍSADY cestoviny(akékoľvek) , cibuľa(jedna stredne veľká alebo veľká), olej, olivy bez kôstky, paradajkový pretlak, kuracie mäso(najlepšie prsia) smotana( sladká ,šľahačková) vegeta( umňa boduje Harmónia chuti od Maggi) soľ, oregano, majorán,cesnak(môže ale nemusí byť, a ja občas použijem aj sušený mletý kupovaný) voda. POSTUP PRÍPRAVY Najprv si udusíme na oleji cibuľku do penista, neskôr pridáme kuracie mäso pokrájané na menšie kocky. Necháme opiecť a potom pridáme paradajkový pretlak(množstvo podľa chuti,ja dávam dve menšie plechovky).Olivy pokrájané na koliecka môžete pridaťako prvé na mäso a trochu podusiť nech pustia chuť. Dolejeme vodou podľa toho, koľko šťavy chceme mať. Dochutíme vegetou, soľou a oreganom(toho nie veľa,iba tak akurát) cesnak(buď trochu rozdrveného alebo štipku sušeného mletéhp)a neskôr ku koncu trochu štipku majoránu. Toto všetko dusíme pod pokrievkou cca 10-20 minut(podľa toho,aké je mäsko mäkké). Medzitým si uvaríme cestoviny,ja ktomu varím najčastejšie vrtuľky alebo mušle. Keď je mäsko už mäkké,pridáme nakoniec sladkú smotanu,množstvo podľa chuti prípadne podľa toho,koľko omáčky chceme aby bolo.Keď sa vám zdá,že má omáčka príliš výraznú chuť, zjemníte to vliatím celej smotany.ja dávam vždy aj viac vody aj viac smotany,lebo viem,že omáčka sa unás vždy rýchlo minie :) Keď je mäso mäkké, podávame buď ako kalsickú omáčku na cestoviny alebo halušky, alebo môžeme aj zapiecť na chvílu v trúbe spolu s cestovinami a na vrchu nasypaným postrúhaným syrom! Tak dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Mária K. (masenka) ID 166 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 22.1.2013, 20:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
TzatzikyPOTREBNÉ PRÍSADY šalátovú uhorku, 1 biely krémový jogurt, mätu alebo kôpor, cesnak, biele korenie, olivový olej, soľ POSTUP PRÍPRAVY Šalátovú uhorku si postrúhame na hrubšom strúhadle a vytlačíme z nej prebytočnú šťavu. Pridáme k nej jogurt, prelisovaný cesnak, kôpor alebo mätu, soľ, olivový olej. Podávame chladené k hlavným jedlám. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Renys F. (renysfashion) ID 74635 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Rýchla holandská omáčka (Benediktov sendvič)POTREBNÉ PRÍSADY 3 žltka,1 PL citronovej štavy,1/2 čl soli,štipka kajenskeho korenia (nemusí byt),100 g masla POSTUP PRÍPRAVY Maslo roztopíme na pomalom ohni.Mixerom vymiešame žltky,citr.štavu,sol a korenie.Ked žltka zblednú,po kvapkach pridavame roztopene maslo a šlahame .Omáčka zhustne a zostane krémová.Možete ešte dochutit štavou alebo solou.Používa sa na preliatie rýb,sparenej zeleniny,brokolice,špargle alebo na vajička so slaninou.. Benediktov sendvič: opečieme si platky slaninky alebo šunky . chlebík opečieme do chrumkava.Spravime si volske oko (na mäkko).Na chlebík navrstvíme slaninku,šalat,vajičko a prelejeme omačkou.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 17.5.2010, 15:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 152 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,16 ďalšie >> |