končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 661-670) | << predošlé 1,.,62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Moja KAVARMA - bravčové karé na zeleninePOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé, krkovička alebo kuracia prsia, 1 väčšia cibuľa, 2 papriky, 4 paradajky, zeleninový bujón, mleté čierne korenie, soľ, olej, bulharská soľ, petržlenová vňať, sušené huby, sušený cesnak, olej, plátkový syr POSTUP PRÍPRAVY Moja spomienka na letnú dovolenku :) Bravčové karé si nakrájame na rezne, osolíme, okoreníme, ocesnakujeme a sprudka opečieme z oboch strán. Cibuľu, paradajku a papriku nakrájame na tenké kolieska. Na troška oleja cibuľku orestujeme, pridáme papriku, paradajku a sušené huby. Po chvíľke dusenia dochutíme soľou, sušeným cesnakom, bulharskou soľou, MČK, bujónom a petržlenovou vňaťou. Podľa potreby podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka. Zapekacie nádoby naplníme zeleninovou zmesou a bravčovým mäskom. Pečieme prikryté pri 200°C cca 40 minút. Potom nádoby odokryjeme, do každej vložíme plátok syra a zapečieme. Dobrú chuť! :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marlenka M. (Marlenkaa) ID 186058 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 4.3.2013, 18:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Cestoviny s údeným karé a hráškomPOTREBNÉ PRÍSADY 400g hrášku (čerstvého alebo mrazeného)\r\n300g údeného karé\r\n150ml mlieka\r\n250ml smotany na šľahanie\r\nmleté čierne korenie\r\n2 lyžice masla\r\ncestoviny\r\nparmezán POSTUP PRÍPRAVY Recept je zo stránky http://tipnajedlo.sk/recepty/cestoviny-s-udenym-kare-a-hraskom\r\nMäso si nakrájame na kocky. Na panvicu si dáme maslo, na kocky nakrájané mäso a necháme chvíľu opekať. K opečenému mäsu pridáme hrášok, korenie, smotanu, poriadne zamiešame a necháme dusiť kým hrášok nie je mäkký. Cestoviny si uvaríme al dente, podávame s mäsovo hráškovou omáčkou a parmezánom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Nikoleta S. (_nikush) ID 265318 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Milánske rebierkaPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé, 1 ks zelenej a 1 ks červenej papriky, 1 lyžica kečupu, 2 strúčiky cesnaku, olej, soľ, čierne korenie, vegeta a môžete ešte aj nejaké korenie podľa svojej chuti( ja som dala ešte hubové a pašerák) POSTUP PRÍPRAVY Mäsko pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Na troške oleja opečieme do zlatista. Rezne preložíme do pekáčika. Na výpeku opečieme pokrájané papriky a cesnak. Pridáme kečup, prilejeme troška vody a ochutíme vegetou a koreninami. Zmes nalejeme do pekáčika a prikryté dusíme v rúre asi 20 min. Podávame s ryžou alebo zemiačkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ľuboš N. (lubosn) ID 101728 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Madarsky bravcovy perkelt na moj sposobPOTREBNÉ PRÍSADY udena slaninka nakrajana na kocky (podla chuti), okolo 750g bravcoveho pliecka (stehna, cokolvek mate radi,hoci bravcove licka su uplne vyborne), hrst susenych hribov, jedna velka cibula, jedna zelena a jedna cervena paprika, dve velke paradajky a mala konzerva paradajok, 1dcl vody, 5-6 strucikov cesnaku nasekanych na drobno, sol, korenie, cervena paprika, mozete aj trosku chili az mate radi, rasca POSTUP PRÍPRAVY Masko si nakrajame na kocky a oprazime zhruba 5 minut (kym sa masko zatiahne) vo velkej hlbsej nadobe Maso vam pusti stavu, potom ho aj s touto stavou vyberieme do extra misky (stavu nevylievame pouzijeme ju neskor). V tej istej nadobe oprazime slaninku, ked je chrumkava pridame cibulu, cesnak, ked zoskolovatie, pridame susene huby a papriku nakrajanu na kocky. Zeleninku prazime vo vlastnej stave ( a mozete pridat kusok masla ta tomu doda jemnejsiu chut) a pridame nase predprazene masko aj stavu. Vsetko spolu poprazime par minut nech sa premiesaju chute, pridame rascu, sol, korenie, chili (nemusi byt) a pridame paradajkovu konzervu, cerstve paradajky (mozete si ich osupat mne sa s tym nechce :) a trosku vody. Masko sa ma dusit spolu so zeleninou vice mene vo vlastnej stave a vysledok ma byt husty tak opatrne s vodou :) Dusime, varime na miernom ohni zhruba hodku, hodku a pol zalezi od toho ake masko pouzijeme a ked sa masko rozplyva na jazyku tak je hotove. Ja podavam s kolienkami, lyzicou kyslej smotany a struhanym syrom Dobru chut :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana B. (ZuzkaLondyn) ID 274356 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Čína so sójovým a bravčovým podľa mojej chutiPOTREBNÉ PRÍSADY mrazená kukurica, mrazený hrášok, 2-3 surové mrkvy, bravčové mäso + sójové mäso, ryža, sójová omáčka polosladká, soľ, korenie na čínu, 1 menšia cuketa, 2 vajcia, asi 1/2 dl mlieka, soľ, 1 PL hladkej múky, vegeta, 1 ks červená paprika POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäsko nakrájané na prúžky dáme marinovať do sójovej omáčky zmiešanej s korením na čínu a trochou olivového oleja. Medzitým si uvaríme vo vode ochutenej vegetou sójové mäso. Zlejeme ho a pridáme k bravčovému. \\\\r\\\\nNakrájame si zeleninu červenú papriku, mrkvu nastrúhame na veľkom strúhadle, kukuricu, hrášok. Cuketu nakrájame na menšie kúsky. Všetku zeleninu spolu na panvici na olivovom oleji podusíme, potom dochutíme trochou soli a korenia na čínu, ja pridávam ešte aj trošku sójovej omáčky.\\\\r\\\\nK tomu si uvaríme ryžu. A môzeme ochutnávať. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Monika T. (gilmoregirl) ID 233144 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 21.9.2013, 17:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pecene vajicka s kukuricou a chorizomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/pecene-vajicka-s-kukuricou-chorizom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:360ml smotany na slahanie 125g konzerva sladkej kukurice (zbavime sa nalevu) 60g choriza 4 vajicka mleta paprika toast sol cierne korenie Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 1.7.2014, 10:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové pliecko s hrnčekovou knedľou a šóškouPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 1 kg pliecko bravčové, Hrnčeková knedľa: 2 ks rožky biele 200 ml mlieko 1 ks vajcia 300 g múka hladká 1 PL olej olivový 1 bal. prášok do pečiva podľa chuti soľ podľa chuti zmes byliniek 2 hrste vňať zelerová nadrobno nasekaná Omáčka: 3 PL šóška zavarená 500 ml smotana na varenie 1 PL maslo 1 PL múka hladká 100 ml mlieko 3 kvapky balsamico 1 PL cukor podľa chuti soľ POSTUP PRÍPRAVY -Dala som do veľkého hrnca vodu, do ktorej som vložila bravčové pliecko v celku a počkala som kým voda nezačala vrieť. Urobila som vlastne polievku k nedeľnajšiemu obedu s tým, že mäsko použijem k druhému jedlu. Keď voda začala vrieť pridala som koreňovú zeleninu, koreniny a nechala som ju bublať cca 2 a pol hodiny. Mäsko bolo šťavnaté a rozpadávalo sa :) -Hrnčeková knedľa: Nakrájala som si rožky, opiekla ich na panvici a vychladnuté primiešala do zmesi vajec, múky, mlieka, oleja a prášku do pečiva. Po premiešaní som pridala soľ, zelerovú vňať a sušené bylinky a korenie. ( Ja som použila bazalku, majoránku, sušený cesnak, mleté čierne korenie ) Vymastila som hrnčeky olejom, naplnila zmesou a dala variť do veľkého hrnca s vodou prikryté pokrievkou na 30 minút. Vyšlo mi 5 knedlíčkov. -Šóška: Roztopila som si maslo do ktorého som pridala šóšku, nechala ju trošku rozvariť a pridala som smotanu na šľahanie. Rozmiešala som si v mlieku múku a postupne pridávala do omáčky aby trošku zhustla. Povarila som cca 10 minút a nakoniec som ju dochutila soľou, cukrom a balsamicom. Toto je podľa mňa jeden z najlepších nedeľných obedov, za ktorý by sa nemusela hanbiť ani tá najskúsenejšia kuchárka :) Knedlíčky sa krásne oddelili nožíkom od hrnčekov, boli šťavnaté a mäkké:) Mäsko som mala problém nakrájať lebo sa krásne oddeľovalo :) Dúfam, že som Vám ulahodila aspoň pohľadom na tento výborný obedík :) Možno niekto aj vyskúša :) Každopádne Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Viktória T. (Vikulqa) ID 307428 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 28.1.2015, 11:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravčové mäso s vínom, worchestrom a proven. korenímPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé, soľ, horčica, worchester, provensalské korenie, červené víno, vegeta, bravč. masť alebo olej POSTUP PRÍPRAVY Bravčové rezne trošku osolíme a vyklepeme, z každej strany potrieme horčicou, poriadne pokvapkáme worchestrom a posypeme poriadne provensalským korením. Takto pripravené rezne dáme na rozpálenú panvicu s roztopenou masťou (olejom) a každý kúsok opečieme z každej strany 3 minúty. Opečené rezne uložíme na iný tanier. Do panvici, v ktorej nám ostal výpek po opekaní mäsa prilejeme červené víno (aspoň 1 dcl) a polievkovú lyžicu kečupu, zamiešame a pridáme trošku vody a trošku vegety. Do toho položíme všetky rezne a dusíme viac ako hodinu. Občas treba mäso obrátiť a ak je potrebné doliať víno alebo vodu, aby sa nepripalilo. Mäsko je vynikajúco ochutené a mäkkučké. Ja to robím z brav. karé, ale správne sa to má robiť z bravč. panenky - vtedy sa mäso pripravuje oveľa rýchlejšie. ako príloha je vynikajúca zapekaná zelenina, hranolky alebo čerstvý zeleninový šalát. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Dana P. (pokemonka) ID 48024 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcova pecen so zemiakovymi plackamiPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g pecienky,1 biely jogurt,1-2 PL vegety Pecienku nakrajame na platky a nechame postat 3-4 hodiny v jogurte s vegetou Pred podavanim obalime do struhanky a vyprazime- uz nesolime!!!! Zemiakove placky: 750 g zemiakov,anglicka slanina,sunka,por,3 zltky,sol,korenie,maslo zemiaky uvarime v supke, pretlacime ..pridame 60g roztopeneho masla, 2 zltky,sol,korenie Na oleji orestujeme 1 porik, pridame 150 g na kocky nakrajanej oravskej slaninky a 150 g sunky. pridame k pretlacenym zemiakom a vsetko dobre premiesame..pripadne ja som pridala aj 100 g struhanky..vyprazame na oleji...pozor,aby neprihoreli!! Ako omacka mala byt ..pomarancova omacka..ale nasi nechceli,takze to ostalo klasicky s hruskovym kompotom POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 12.4.2013, 14:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcovy gulas so zelenou fazulkouPOTREBNÉ PRÍSADY Bravcove maso (inak nieje ani nutne, ale potom to uz nebude bravcovy gulas :D ), zelena fazulka, zemiaky, mrkva, cibula, cesnak, cierne korenie, sol, vegeta, mleta paprika, hladka muka, paradajka POSTUP PRÍPRAVY Na cibulke dusime na kocky pokrajane bravcove maso, skoro ku koncu pridame zelenu fazulku a mrkvu, spolu trochu dusime, potom osolime, okorenime, poprasime hladkou mukou, pridame mletu papriku, pomiesame, po chvile zalejeme vodou, prihodime nakrajane zemiaky, paradajku a vegetu a dovarime. Ked odstavime zo sporaka pridame prelisovany cesnak, pomiesame a ochutname, doladime solou korenim a vegetou.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Milica K. (margoa) ID 23592 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 661-670) | << predošlé 1,.,62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ďalšie >> |