. .. .. .. .. .. .
. .

Milánske rebierka - RECEPT 53293

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 101728 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Milánske rebierka


[ recept č. 53293 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové karé, 1 ks zelenej a 1 ks červenej papriky, 1 lyžica kečupu, 2 strúčiky cesnaku, olej, soľ, čierne korenie, vegeta a môžete ešte aj nejaké korenie podľa svojej chuti( ja som dala ešte hubové a pašerák)

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Na troške oleja opečieme do zlatista.
Rezne preložíme do pekáčika. Na výpeku opečieme pokrájané papriky a cesnak. Pridáme kečup, prilejeme troška vody a ochutíme vegetou a koreninami. Zmes nalejeme do pekáčika a prikryté dusíme v rúre asi 20 min. Podávame s ryžou alebo zemiačkami.
<< Kuracie na fazuľke. | Milánske rebierka | Zelené halušky alebo halušky s medvedím cesnakom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu