končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marlenka M. (Marlenkaa) ID 186058 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Moja KAVARMA - bravčové karé na zelenine[ recept č. 52650 zo dňa 3.3.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé, krkovička alebo kuracia prsia, 1 väčšia cibuľa, 2 papriky, 4 paradajky, zeleninový bujón, mleté čierne korenie, soľ, olej, bulharská soľ, petržlenová vňať, sušené huby, sušený cesnak, olej, plátkový syr POSTUP PRÍPRAVY Moja spomienka na letnú dovolenku :) Bravčové karé si nakrájame na rezne, osolíme, okoreníme, ocesnakujeme a sprudka opečieme z oboch strán. Cibuľu, paradajku a papriku nakrájame na tenké kolieska. Na troška oleja cibuľku orestujeme, pridáme papriku, paradajku a sušené huby. Po chvíľke dusenia dochutíme soľou, sušeným cesnakom, bulharskou soľou, MČK, bujónom a petržlenovou vňaťou. Podľa potreby podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka. Zapekacie nádoby naplníme zeleninovou zmesou a bravčovým mäskom. Pečieme prikryté pri 200°C cca 40 minút. Potom nádoby odokryjeme, do každej vložíme plátok syra a zapečieme. Dobrú chuť! :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (3.3.2013, 21:11) | |
Ako dobre, že si pripomenula... aby neležali tie naše 2 nádobky z dovolenky z Bulharska len tak na polička | |
ODPOVEDAŤ |
Marlenka M. (Marlenkaa) ID 186058 (4.3.2013, 18:53) | ||
veru tak, nech nie sú len na okrasu | ||
ODPOVEDAŤ |