. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MLETÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 333 (zobrazuje sa 51-60)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,34 ďalšie >>

MLETÉ MÄSO

Mleté mäso s fazuľkou



POTREBNÉ PRÍSADY

mleté mäso cca. 500g, konzerva či dve bielych fazuliek v paradajkovom náleve, kečup, cibuľa, olej, soľ a korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept mám od kamošky, lebo zvyčajne som z mletého mäsa robila len fašírky alebo sekanú tak toto je taká príjemná a hlavne veľmi rýchla zmena.
Cibuľu si pokrájame nadrobno a popražíme na oleji, potom pridáme mleté mäso, osolíme, okoreníme a necháme chvíľku dusiť aby mäso zmäklo, ja som podliala aj troškou vody a nechala ju viacmenej vypariť. Keď bolo mäso mäkké pridala som konzervu fazuliek (podľa množstva mäsa môžu byť aj dve) a nechala to spolu trochu prevariť, môže ale nemusí sa pridať kečup ale to len tak pre chuť, príp. kto má ako rád. Nakoniec ešte môžeme dochutiť ak treba a hotovo. Ja k tomu zvyčajne robím hranolky alebo len také na oleji opečené kolieska ako je aj na obrázku. Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

Lenka M. (lelem) ID 118880 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

pecena fasirka



POTREBNÉ PRÍSADY

asi 1 a pol-2 rozky, asi 2 dcl mlieka, 0,5 kg mleteho masa, 1 vajicko, 1cl majoranky, 2cl vegety, mlete cierne korenie, struhanka podla potreby,

POSTUP PRÍPRAVY

do misky si potrhame rohliky a zalejeme mliekom, nechame napucat, do druhej misky si dame mlete maso, vajicko, majoranku, vegetu, mlete cierne korenie, pridame vyzmykane namocene rozky a poriadne premiesame aby rozky nezostali cele, ak treba, zahustime struhankou.na plech si dame papier na pecenie, vytvarujeme fasirku a pecieme na 200 stupnov cca 45 minut, kym nezacne hnednut :) mozme dnu zabalit natvrdo uvarene vajicka :) podavame so zemiakovou kasou a vyborny je k tomu mrkvovo jablkovy salat s troskou medu, da sa jest aj studena, nakrajana na platky-polozime na chlieb natrety horcicou a konzumujeme :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Jana K. (cukrik580) ID 98979 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Ratatouille s mletym masom {vyborne s ryzou}



POTREBNÉ PRÍSADY

0.6kg mleteho masa, 2 male cukiny, 1 baklazan, 1 cibula, 2 paradajky, 1 paprika -mozte aj dve ak mate mensie, 150ml paradajkoveho pretlaku, susena bazalka, oregano a tymian, olej, sol, syr-akykolvek mate radi, na posypanie...plesnive neviem ci su dobry napad:-/.

POSTUP PRÍPRAVY

Cibulu si nakrajame na vacsie kocky, osolime a udusime na troche oleja, pridame mlete maso a udusime. Ked nam masko zhnedne, pridame nakrajanu cukinu, baklazan, papriku a premiesame. Prikryte dusime 5 min. Medzitym si pripravime zalievku z paradajkoveho pretlaku do ktoreho dame este cca 60ml vody, susenu bazalku na stipku lyzicky a v takom istom mnozstve aj oregano a tymian. Mnozstvo soli si treba zvolit podla chuti. Ja solim len cibulku na zaciatku, samozrejme trosku viac ale to je vsetko. Pretrepeme zalievku a spolu s na kocky nakrajanymi paradajkami pridame k masku. premiesame a vsetko vylejeme do janskej misy. Zakryjeme foliou a pecieme 25min pri 180stupnoch. Po uplynuti 25min vyberieme. poukladame syr a dopecieme...je lepsie syr nedopekat do zlata, len ho nechat stiect. Podavame s ryzou. Mnaaaaaaaaaaam. \\r\\nTento recept robievam velmi rada, lebo obcas mi uz maso na stave alebo sote ani nejde krkom a toto je velmi chutne spestrenie:-) Moja polovicka najprv ani dobnut nechcela a nakoniec to dopadlo ze som si musela odlozit do krabicky, aby som mala na druhy den obed:-D

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov)

Monika H. (Monique2008) ID 209826 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 12.3.2013, 16:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Mäsové guličky na smotane



POTREBNÉ PRÍSADY

2-3 rohlíky z predošlého dňa°°°2-3 /alebo podľa vašej chuti/ strúčiky cesnaku°°°1kg miešaného mletého mäska /alebo len jeden druh/°°°1 vajce°°°maslo /na ktorom budeme opekať gule/, alebo olej°°soľ°° biely peper°°°sladká paprika°°°2 ks póru°°°1 ks červenej papriky°°°zeleninový vývar /podľa potreby/°°°konzerva šampiňónov°°°kyslá smotana.

POSTUP PRÍPRAVY

Starý, prastarý recept vylovený z môjho prastarého zošita .... :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 21.12.2013, 10:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Štavnaté bravčové burgery s porom a jablkom



POTREBNÉ PRÍSADY

2 pory - ocistene a nadrobno nakrajane * 450g mleteho bravcoveho masa * 1 zelene kysele jablko (Bramley) - ocistene a nahrubo nastruhane * 2 male vajicka * 80g plniacej zmesi Salvia s cibulkou (kupite v tesco) * 8 hamburgerovych zemiel * salat, cibula, paradajky * majoneza, sladka chilli omacka, kecup (podla toho co mate radi ), ako priloha mozu byt hranolky

POSTUP PRÍPRAVY

- por si ocistime, nakrajame nadrobno a na oleji jemne osmazime cca. 5 minut, aby nam krasne zmakol *
- vo velkej mise zmiesame mlete maso, osmazeny por, postruhane jablko, vajicka a plniacu zmes, posolime a pokorenime a nechame odstat aspon 15 minut* tvarujeme burgery, vyjde cca 8.kusov *
- rozohrejeme si olej a burgery smazime na panvici 5-6 minut z kazdej strany ( aby boli pekne prepecene)
- podavame v zemlach s omackami ake mame radi, salatom,rajcinou a cibulou alebo akakolvek zeleninka co mate radi
- prekvapilo ma, ze tieto burgery boli ozaj stavnate a osviezujuce, vobec nie tazke na zaludok :)
- prajem bru chut ak sa rozhodnete skusat :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 18.4.2012, 15:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

BAKLAZAN PLNENY MLETYM MASKOM S PROVENSALSKOU ZELENINKOU 5*****



POTREBNÉ PRÍSADY

BAKLAZAN pre 4 osoby: 2 mensie baklazany, 200g mleteho masa (bravcove pliecko+bocik), cibula, balkansky syr, olivovy olej, mleta paprika, kecup, cierne mlete korenie, biele mlete korenie, tymian, bazalka, olivovy olej, sol, petrzlenova vnat na posypanie PROVENSALSKA ZELENINA: cibula (salotka), cesnak, cervena paprika, cuketa, zemiaky, petrzlen, tymian, rozmarin, sol, mlete korenie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Baklazany umyjeme, prepolime a vydlabeme. Potrieme zvonka olivovym olejom a polozime na pekac.

2. Mlete masko podusime na cibulke, pridame vsetko korenie a poeljeme kecupom. Pridame vydlabany baklazan, ktory si samozrejme pokrajame na mensie kusocky. Varime, kym masko nie je makke.

3. Baklazany naplnime maskovou zmesou a posypeme baklanskym syrom. Pecieme v predhriatej rure na 180°C asi 25min. My mame elektricku s ventilatorom a tam to trva kratsie.

4. Zeleninku ocistime, nakrajame- cibulu na mesiaciky, zemiaky na mesiaciky, cuketu a petrzlen na kolieska, cesnakove struciky na polku. Zeleninku na pekaci riadne posypeme rozmarinom, tymianom a solou, hojne prelejeme olivovym olejom a rukami premiesame.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Zuzana S. (Sjuzicka) ID 227139 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 5.1.2018, 15:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Zapekane palacinky s ml. maskom :) FANTASTICKÉ :)



POTREBNÉ PRÍSADY

palacinky - 20dkg hl. muky, 0,5l mlieka, 2 vajička, stipka soli. plnka - 0,5kg ml. masko, olej, cibula, cesnak, vegeta, sol, majoran, pizza korenie, korenie na spagety, ml. čierne korenie, kečup, rajčinový pretlak, 2 rajcinky, syr na struhanie

POSTUP PRÍPRAVY

spravime si palacinky. na oleji osmažime cibulku a pridame masko - ktore osmahneme kým nam nezhnedne, pridame trosku soli, vegetu, pizza korenie, korenie na spagety, ml.č. korenie, pretlačený cesnak a smažime asi 5 minut na prudkom ohni, potom pridame 2 osupane na kocky pokrajane rajčinky, pretlak a kečup. varime ešte asi 5 minut a potom pridame majoranku. \r\nDo misy na pecenie si dame palacinky naplnene masou a pridame postruhaný syr a zapekame. dobru chuť :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Mária B. (marianella) ID 41392 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 17.1.2012, 20:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Bravčové karbonátky "na prírodno"



POTREBNÉ PRÍSADY

cca 1/2 kg mletého bravčového mäsa, rožky alebo chlieb, 2 - 3 vajíčka, 2 strúčky cesnaku, 1 cibuľa, soľ, vegeta, 1 lyžica plnotučnej horčice, strúhanka, hladká múka, zeleninový bujón

POSTUP PRÍPRAVY

Pre všetkých ktorí milujú mleté mäsko ako ja a chcú vyskúšať niečo iné ako klasické vyprážané karbonátky. U nás v rodine je to veľmi obľúbený recept a takto pripravené mäsko veľmi chutí aj mojej dcérke.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov)

Zdenka A. (barborkadt) ID 112640 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (21) posledné: 6.9.2014, 18:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Plnená kapusta



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg mletého bravč. mäsa, 1/2 kg. mletého hov. mäsa, 1 hlávka kapusty, 1 hrnček guľatej ryže, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 1 paradajkový pretlak, 1 vajce, 1 masox, soľ, vegeta, čierne mleté korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Celú hlávku kapusty dám variť do horúcej, mierne osolenej vody. Postupne z hlávky odoberám jednotlivé listy, a to tak, že ich odrežem pri hlúbiku a tak sa už samé ľahko oddelia od hlávky. Jednotlivé kaputné listy odoberám vtedy, keď sú už do polovice mäkké. Nesmú byť úplne rozvarené, ale ani také tvrdé, aby sa nedali rolovať. Samotné odoberanie obvarených listov ide pomerne rýchlo. Tak ako ich odoberám, ukladám ich na seba na osobitný tanier.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

Gertruda V. (Gerduška) ID 202878 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) posledné: 9.10.2013, 14:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

PEČENÉ MASOVÉ GULIČKY



POTREBNÉ PRÍSADY

600g mletého mäsa /mix hovädie+bravčové/, 1 vajce, 2 jarné cibuľky, 2PL olivového oleja, soľ, korenie. Ja som pripravovala dnes s hovädzieho mäsa, nakoľko hostia nejedia bravčové. Robila som ich pikantnejšie, tak som pridala moju zmes korenenej soli a ešte 2ČL marockého korenia harissa. Táto varianta v rúre je iná ako smažené mäsové guličky a ušetrí Vám aj kopu času.

POSTUP PRÍPRAVY

Pomleté mäso premiešame s vajíčkom, pridáme soľ, korenie, olivový olej a premiešame. Jarnú cibuľku si nasekáme na drobno a vmiešame do zmesi.
Plech vystelieme papierom na pečenie a mokrými rukami zo zmesi tvarujeme guličky veľkosti vlašského orecha. Poukladáme na papier.
Vyhrejeme rúru na 200 stupňov a pečieme cca 30-35 minút záleží na rúre.
Podávame s omáčkou a prílohou môžu byť zemiaky na rôzny spôsob.

Keď ich opečiete na panvici,môžete ich podávať len tak v miske ako jednohubky k vúnu, alebo pivku.

Dobrú chuť :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Katarína T. (studiokatja) ID 26305 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 333 (zobrazuje sa 51-60)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,34 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu