. .. .. .. .. .. .
. .

BAKLAZAN PLNENY MLETYM MASKOM S PROVENSALSKOU ZELENINKOU 5***** - RECEPT 45767

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MLETÉ MÄSO

ID 227139 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


BAKLAZAN PLNENY MLETYM MASKOM S PROVENSALSKOU ZELENINKOU 5*****


[ recept č. 45767 zo dňa  ]


BAKLAZAN PLNENY MLETYM MASKOM S PROVENSALSKOU ZELENINKOU 5*****


POTREBNÉ PRÍSADY

BAKLAZAN pre 4 osoby: 2 mensie baklazany, 200g mleteho masa (bravcove pliecko+bocik), cibula, balkansky syr, olivovy olej, mleta paprika, kecup, cierne mlete korenie, biele mlete korenie, tymian, bazalka, olivovy olej, sol, petrzlenova vnat na posypanie PROVENSALSKA ZELENINA: cibula (salotka), cesnak, cervena paprika, cuketa, zemiaky, petrzlen, tymian, rozmarin, sol, mlete korenie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Baklazany umyjeme, prepolime a vydlabeme. Potrieme zvonka olivovym olejom a polozime na pekac.

2. Mlete masko podusime na cibulke, pridame vsetko korenie a poeljeme kecupom. Pridame vydlabany baklazan, ktory si samozrejme pokrajame na mensie kusocky. Varime, kym masko nie je makke.

3. Baklazany naplnime maskovou zmesou a posypeme baklanskym syrom. Pecieme v predhriatej rure na 180°C asi 25min. My mame elektricku s ventilatorom a tam to trva kratsie.

4. Zeleninku ocistime, nakrajame- cibulu na mesiaciky, zemiaky na mesiaciky, cuketu a petrzlen na kolieska, cesnakove struciky na polku. Zeleninku na pekaci riadne posypeme rozmarinom, tymianom a solou, hojne prelejeme olivovym olejom a rukami premiesame.

5. Pecieme pri rovnakej teplote tiez asi pol hodinku.

Pri servirovani baklazanove lodicky posypeme sterdou davkou posekanej petrzlenovej vnate.

Dobru chut!
<< Brokolicová nátierka | BAKLAZAN PLNENY MLETYM MASKOM S PROVENSALSKOU ZELENINKOU 5***** | Rýchle tvarohové guličky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (5.1.2018, 15:46)
(clamp)ju :-)
ODPOVEDAŤ
Katarína G. (KAG) ID 51273 (3.1.2018, 9:32)
(Y) (Y) mnam
ODPOVEDAŤ
Anna N. (Anka N.) ID 57697, mimibazar.sk/ankan (28.5.2013, 16:00)
mnaaam zajtra vyskusam , VDAKA (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910, mimibazar.sk/zuzanakovacova (11.5.2013, 20:19)
fantastické (Y) (Y) (Y) (Y)mali sme dnes na obed http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=893224
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (26.4.2012, 21:19)
Zuzanka, super receptík, pochutnali sme si. Ja som však baklažán piekla cca 40 min na 180 stupnov v elektrickej rúre. Bol krásne mäkkúčky. (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910, mimibazar.sk/zuzanakovacova (14.5.2013, 8:27)
aj ja tak
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu