končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 194 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,20 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Chili Con Carne ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY polovica cibule * 1 strúčik cesnaku * polovica zelenej a polovica červenej papriky * 1 konzerva červenej fazule * 25 dkg mletého hovädzieho mäsa * polovica konzervy krájaných paradajok * 2 dl zeleninového vývaru / z kocky / * 1 čajová lyžička sušeného oregana * 1 čajová lyžička čili prášku * olej * POSTUP PRÍPRAVY Toto jedlo je výborné na zohriatie so štipkou čili. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 13.10.2011, 19:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Viedenský rezeň (Wiener snitzel)POTREBNÉ PRÍSADY teľacie mäso(stehno), bravčová masť, strúhanka, hladká múka, vajcia, mčk, soľ, citrón POSTUP PRÍPRAVY Prekvapilo ma, že tu nie je recept na Viedenský rezeň, totiž ja som ho tu hľadala, nenašla ale našla som inde a dnes som ho robila, tak si dovolím recept pridať :) Teľacinku si nakrájame na 1,5cm hrubé rezne, jemne(nie veľmi na tenko) vyklepeme, posolíme, pokoreníme. Kraje rezňov jemne narežeme aby sa pri vyprážaní nekrútili. Obalíme v trojobale ale vajíčka neriedime mliekom a strúhanku do rezňov nevtláčame(obalíme len zľahka). Vyprážame na bravčovej masti každú stranu asi 3 minúty. Podávame s maslovými zemiakmi alebo zemiakovým šalátom. Rezeň ozdobíme kolieskom citróna. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Katarína M. (katkam) ID 62614 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.2.2012, 20:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Kotlíkový guláš- jednoduchý :)POTREBNÉ PRÍSADY 800 g hovädzieho mäsa, 2 PL bravčovej masti, 4 cibule, mletá sladká paprika, čierne mleté korenie, drvená rasca, striedka z 1 veľkého krajca chleba, 5 zemiakov, 3 cesnaky, mleté čili korenie POSTUP PRÍPRAVY Na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, premiešame a hneď pridáme mäso nakrájané na kocky. Keď mäso začne púšťať štavu pridáme soľ, čierne korenie a rascu. Zalejeme horúcou vodou a dusíme zakryté 1 hod. Občas premiešame. Potom pridáme prelisovaný cesnak, roztrúsenú striedku z chleba, čili korenie a zemiaky nakrájané na kocky. Dusíme ďalšiu hod. až kým mäso nezmäkne. Niekedy to trvá aj dlhšie ako 2 hod. záleži od tuhosti mäsa. Je jednoduchý lebo som robila guláš prvý krát a bol vynikajúci :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Dominika F. (dominika28) ID 205697 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 12.6.2012, 18:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Sviečková na spôsob španielskych vtáčkovPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzia sviečková, soľ, korenie, mletá rasca, mletá červená paprika, cibuľa, vajce na tvrdo, párok, slaninka, kyslá uhorka POSTUP PRÍPRAVY Mäsko orestovať na slaninke, pridať koreniny, slaninku, uvarený párok, a nakrájanú kyslú uhorku, nechať dusiť asi 25min (v kuchte), po dovarení možno dochutiť kečupom, pridať nakrájané natvrdo uvarené vajce, a hotovka :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Nina G. (shitanshah) ID 70486 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 2.5.2013, 10:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
SKVELÝ GULÁŠ Z RÚRYPOTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg hovädzieho mäsa (kedysi som používala stehno, lebo sme fajnoví ohľadom mastného mäsa, ale po skúsenostiach som sa vrátila k starej dobre kližke), 3-4 veľké cibule nakrájané na kocky, 5-6 strúčikov cesnaku nasekaných na drobno, 2 lyžičky gulášového korenia, 3 lyžičky mletej červenej papriky, 1 lyžička pálivej papriky (samozrejme môžeme vynechať), 3 polievkové lyžice Solamylu, 2 kocky hovädzieho bujónu, soľ podľa chuti (ja dávam cca 3 kávové lyžičky), 1 paradajkový pretlak, 2 zelené papriky nakrájané na malé kúsky (nemusí byť), 1-1,5 l vody POSTUP PRÍPRAVY Tento receptík som dostala asi pred dvomi rokmi mailom od kamaráta. Keďže som dosť lenivý človek, hneď som ho vyskúšala a je fakt výborný a hlavne - bez roboty. Priznám sa, klasickou cestou sa mi v domácich podmienkach nikdy nepodarilo uvariť taký výborný guláš. Každý, komu som posunula recept sa zalizuje,o) 2 poznámky: na prípravu je nutný pekáč s pokrievkou a dôležité je neotvárať pekáč počas pečenia. Odparila by sa voda a mohlo by to prihorieť. Tak tu je postup: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 59 návštěvníkov) Marcela N. (Marcelan) ID 6743 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (45) posledné: 22.10.2015, 12:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie na hríbochPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovädzieho mäsa, 2 menšie cibule, 2 ČL ml. sladkej papriky, hrsť sušených hríbov, 1 malá rajčina, zelená paprika POSTUP PRÍPRAVY Na masti do sklovita osmažíme na drobno nakrájanú cibuľku, pridáme na kocky nakrájane mäso. Osolíme, okoreníme, opaprikujeme a pridáme namočené hríby, nakrájanú paradajku a papriku. Dusíme 2 - 2,5 hodiny - podlievame vodou. Na záver poprášime hladkou múkou a premiešame. Podávame s ryžou alebo cestovinami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Monika P. (monkap) ID 69860 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 7.6.2011, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzí alebo bravčový rezeň na pivePOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovädzích alebo bravčovýc rezňov 2 dl hovädzí bujón 500-600 ml čierneho piva ( nič sa nestane ak budete mať aj normálne pivo ) 4 strúčiky cesnaku soľ, mleté čierne korenie, hladká múka, 1 cibuľa, 1 bobkový list, štipka sušeného rozmarínu a olej POSTUP PRÍPRAVY Rezne dobre z oboch strán naklepeme, oslíme, okoreníme čiernym korením a poprášime z oboch strán múkou. Na panvicu vylejeme 3-4 PL oleja a keď je horúci, vložíme doň rezne a opečieme z oboch strán každú e na stranu asi 5 minút. Rezne uložím na pekáč a prikryté necháme v teple. Do výpeku pridáme prelisovaný cesnak, podusíme, prilejeme pivo a bobkový list, rozmarína trochu čierneho korenia. Všetko necháme prejsť varom a rovnomerne nalejeme na rezne. Pekáč vložíme do rúry a pri 175 stupňoch dusíme 10-15minút. Podávame s pyré alebo s opekanými zemiakmi ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Monika Č. (kotuliatko1990) ID 200780 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 31.1.2013, 17:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Jahňacie s bylinkovou krustouPOTREBNÉ PRÍSADY Na porciu pre 4 osoby potrebujeme: 1 kg jahňacieho chrbta s kosťou, 8 vetvičiek tymiánu, 2 vetvičky rozmarínu,4 vetvičky oregána, 1/2 citrónu, 4 strúčiky cesnaku, 6 plátkov toastového chleba (ja som použila klasický chlieb), 80 gramov masla, 3 lyžice nastrúhaného parmezánu, soľ, čierne korenie, 2 lyžice oleja, 1 cibuľa, 1 lyžica hladkej múky, 1 lyžica paradajkového pretlaku POSTUP PRÍPRAVY Recepty s jahňacím mäsom sa na mimibazári veľmi nevyskytujú aj hoci je to chutné mäsko. Nechajte sa inšpirovať týmto receptom, ktorý u nás zožal veľký úspech. 1. Najprv si mäso očistíme od blán a mastného. Opláchneme a odrežeme mäso od kostí. Z mäsa dostaneme pekný valček. Mäso aj kosti dáme do misy marinovať (v chlade cca 2 hodiny) s polovicou byliniek, plátkami citróna a 3 strúčikmi cesnaku. 2. Krustu na mäso si pripravíme iba zo striedky z chleba, prípadne toastov, ktoré si namrvíme. Namrvené popražíme na masle spolu s druhou polovicou pokrájaných byliniek, nadrobno nakrájaným strúčikom cesnaku a nastrúhaným parmezánom. 3. Namarinované mäso osolíme, okoreníme čierným korením a opečieme krátko na oleji. Potom ho vložíme do jenskej misy na kosti na zapekanie. Mäso prikryjeme pekne krustou z chleba a byliniek a obložíme na väčšie kúsky nakrájanou cibuľou. Pečieme odkryté v rúre na 160 stupňoch asi 25 minút. 4. Upečené mäso vyberieme a necháme v teple. Kosti rozkrájame a vrátime dopiecť s tým, že tam zamiešame lyžicu paradajkového pretlaku a poprašíme hladkou múkou. Kosti pečieme ešte ďalších 10 minút pri teplote 220 stupňov. 5. Dopečené kosti spolu so všetkým, čo tam je dáme do menšieho hrnca, zalejeme cca 1,5 dcl vody a chvíľku povaríme. Šťavu precedíme a podávame k mäsu. My sme to podávali so zemiakmi, ktoré sa podľa mňa hodia k tomu najlepšie:-) Doobrú chuť:-))) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Ludmila B. (milika4) ID 77960 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 28.3.2011, 10:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Steak s hraskovo-avokadovou kasou....POTREBNÉ PRÍSADY hovadzia svieckova, korenie na steaky, mrazeny hrasok, bambino, kysla smotana, korenie, sol, avokado POSTUP PRÍPRAVY masko si nakrajame na 2-2,5 cm steaky, dame korenie a troska olivoveho oleja z kazdej strany a marinujeme .... mrazeny hrasok si 5 min povarime, dame do mixeraaj so syrom, avokadom, solou, korenim a smotanou, rozmixujeme.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Veronika G. (veronika45) ID 20591 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 28.3.2011, 19:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
GulášPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hovädzieho mäsa, 300 ml vody, 1 veľkú cibuľu, Zemiaky, Zelerové stonky, 6 ks cherry paradajok, Guláš Mix 100g, 1 lyžička dochucovacej pasty Sambal Badjak, Príloha: chlieb POSTUP PRÍPRAVY V hrnci na oleji usmažíme cibuľu a potom na kocky nakrájané hovädzie mäso, pridáme 600ml vody a zmes. Dôkladne premiešame a varíme na miernom ohni. Približne po 30 minútach pridáme nakrájané zemiaky, soľ a korenie podľa chuti (môžeme dochutiť 1 lyžicou pasty Sambal Badjak). Dusíme na miernom ohni. V závere pridáme nakrájané zelerové stonky a nakrájané paradajky. Podávame s chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denis Č. (adec01) ID 164460 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 16.3.2011, 12:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 194 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,20 ďalšie >> |