. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > DOMÁCE PEKÁRNE

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 618 (zobrazuje sa 551-560)<< predošlé 1,.,51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61,.,62 ďalšie >>

DOMÁCE PEKÁRNE

Paradajkový chlieb Jamieho Olivera pečený v konzervách



POTREBNÉ PRÍSADY

30 g droždia, 30 g medu, vlažná voda, 0,5 kg polohrubej múky, 0,5 kg hrubej múky, 30 g soli, 1 kg paradajok, najlepšie čerešňových na vetvičke, 1 hlávka cesnaku, 1 hrsť bazalkových lístkov, soľ, čerstvo mleté čierne korenie (ja dávam čerstvo mleté korenie štyroch farieb), 1-2 sušené čili papričky, extra panenský olivový olej, 8 plechoviek

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je veľmi efektný spôsob ako si upiecť chlieb, ktorý navyše aj skvele chutí. Nájdete v ňom kúsky paradajok a sladkého cesnaku. Jediné, s čím je trochu viac roboty sú konzervy. Obyčajné konzervy, na ktorých sú etikety nie sú pekné, takže ja som si cielene odkladala pekné konzervy s potlačou, napr. od olív, paradajkového pretlaku alebo paradajok. Horný okraj konzerv po otvorení ostane dosť ostrý, takže ho treba zatĺcť dohladka kladivkom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

Aneta S. (ssassanka) ID 40362 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (18) posledné: 7.3.2010, 15:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Slimáci z formy na muffiny



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g hladkej a 200 g polohrubej múky, 100 g práškového cukru, 1 balíček sušeného droždia, 250 ml mlieka, 50 g masla, 2 vajcia, soľ, vajce na potretie a plnky podľa chuti.

POSTUP PRÍPRAVY

Pokazila sa mi domáca pekáreň :o(((, preto som teda musela miesiť cesto elektrickým mixérom, takže môžem potvrdiť: cesto sa dá spracovať rýchlo a pekne aj bez pekárne! Mala som ho vymiesené za 5 minút a po 30 minútach skoro vyliezlo z misky :o) až do Emmkinej postele... Cesto je vláčne, ľahučké, jednoducho presne také aké má byť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)

Nikoleta H. (Hegniki) ID 15868 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (19) posledné: 24.5.2016, 19:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Celozrnný tekvicový chlebík



POTREBNÉ PRÍSADY

1a štvrť šálky vlažnej vody, 4a pol šálky celozrnnej múky, 2ČL morskej soli, 1PL cukru, tekvicové semiačka podľa chuti, 1 ČL chlebíkového korenia ( kúpila som ho v DM-drogerii ), 2PL lyžice olivového oleja, skoro celá kocka čerstvého droždia, (hrnček = 2dcl)

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny v uvedenom poradí dáme do pekárničky. Ja som nastavila celozrnný program, tmavá kůrka a ostatnú prácu už spravil tento dokonalý vynález menom domáca pekárnička. Len mi chlebík ku koncu trošku spľasol - ešte sa len učím používať celozrnnú múku - treba trošku viac kvasníc, aspoň mne sa zdá. Dnes som však dala trošku menej múky a tak v tom bol celý problém. Ale na chuti chlebíku to vůbec nepoznať. Takže dobrú chuť prajem.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Lucia F. (lucia13) ID 9254 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 4.1.2009, 19:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Vyborne skoricove hniezda



POTREBNÉ PRÍSADY

1 pohar mlieka (250 ml), 4 1/2 pohara hladkej muky, 1/2 pohara cukru, 2 vajicka, 1/3 roztopeneho masla prip. margarinu, 2 1/2 CL susenych kvasnic; plnka 1 pohar hnedeho cukru, 2 1/2 PL skorice mletej, 1/3 pohara zmaknuteho masla

POSTUP PRÍPRAVY

nizsie...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 334 návštěvníkov)

Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (115) posledné: 23.8.2017, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Moj prvy knedlík


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Dana B. (tawa) ID 47716 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 8.2.2009, 17:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Chlebik podla nas



POTREBNÉ PRÍSADY

(hrnček = 2dcl) 1 hrnček vlažnej vody, 1hrnček celozrnnej muky, 2.5 hrnčeka hladkej múky, 1ČL cukru, 2ČL soli, 1PL oleja, pol kocky droždia, za hrsť slnečnicových semiačok.

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko v uvedenom poradí dáme do pekarničky, nastavíme program - tento chlebík som piekla na rýchlom programe + tmava korka, zapneme a po hodinke si pochutnávame na delikatese. Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)

Lucia F. (lucia13) ID 9254 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (19) posledné: 22.12.2009, 20:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Vianocka - neskutocne dobra



POTREBNÉ PRÍSADY

Recept som okukala od Lucky (ID 5741 )

POSTUP PRÍPRAVY

Recept som okukala od Lucky (ID 5741 )

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Lucia F. (lucia13) ID 9254 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 5.9.2008, 20:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Vianocka



POTREBNÉ PRÍSADY

270 - 280 ml mlieka, 2 PL rum, 100 g hrozienok, 250 g hladkej muky, 250g polohrubej muky, 1 drozdie Dr. Oetker, 1 vanilinovy cukor, 2 KL kypriaceho prasku, 1/4 KL sol, 2 vajcia, 100 g maslo, 60 g praskoveho cukru, citronova kora nastruhana

POSTUP PRÍPRAVY

Ako prve si dame do pekarnicky mlieko a rum a rozhabarkovane vajcia, potom vsetky ostatne sypke suroviny a nakoniec si na vrch naukladame na male kusky nakrajane maslo.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Beata A. (neurologia) ID 34700 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 30.8.2008, 9:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Bochníčky. briošky, lupáky, vianočka..



POTREBNÉ PRÍSADY

To vsetko sa da pouzit z tohoto cesta.... 500g polohr. muka, 70g cukru kryst., 1/2 CL soli, 1 vajce, 1 zltok, 25g drozdia, 2,5 dcl mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetko dame do pekarne na funkciu CESTO. * Po vykysnuti vyberieme na pomucenu dosku a rukami tvarujeme bochniky a davame na papierom vystlany plech. Potrieme zvysnym bielkom a posypeme cim chceme. Ak nechceme mat bochniky sladke, tak pridame menej cukru.
Ak nemame pekarnicku tak postup je podobny.
1. V miske zmiesame vlazne mlieko, drozdie a cukor. NEchame asi 10 min. kysnut. Vysypeme muku na dosku a v strede urobime jamku do ktorej vlejeme kvasok a zmiesame ostatne prisady. Dobre vymiesane cesto zakryjeme a dame na teple miesto vykysnut. DAlej podla textu za hviezdickou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 55 návštěvníkov)

Majka S. (skyvka) ID 4227 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (50) posledné: 2.2.2013, 10:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Zemiakový chlebík



POTREBNÉ PRÍSADY

150ml letnej vody, 150ml mlieka, 1PL olivového oleja, 1PL octu, 200g hladkej múky-polosvetlá, 100g polohrubej múky, 100g špaldovej múky, 1 stredne veľký uvarený najemno postrúhaný zemiak, 1ČL cukru, 1 ČL soli, rasca, 1 kocka droždia alebo 1,5 ČL sušeného droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko pridať do pekárne v takomto poradí, kto chce, môže si pridať aj semiačka slnečnice alebo ľanu.
Veľkosť je 750g, kôrku ja dávam na trojku, program č.1 - základný chlieb, 3:08 min

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Ivana Š. (ivusik) ID 886 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 618 (zobrazuje sa 551-560)<< predošlé 1,.,51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61,.,62 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu