. .. .. .. .. .. .. .
. . . .

Vianocka - RECEPT 7051

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 34700 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Vianocka


[ recept č. 7051 zo dňa  ]

POTREBNÉ PRÍSADY

270 - 280 ml mlieka, 2 PL rum, 100 g hrozienok, 250 g hladkej muky, 250g polohrubej muky, 1 drozdie Dr. Oetker, 1 vanilinovy cukor, 2 KL kypriaceho prasku, 1/4 KL sol, 2 vajcia, 100 g maslo, 60 g praskoveho cukru, citronova kora nastruhana

POSTUP PRÍPRAVY

Ako prve si dame do pekarnicky mlieko a rum a rozhabarkovane vajcia, potom vsetky ostatne sypke suroviny a nakoniec si na vrch naukladame na male kusky nakrajane maslo.
<< Člověče - pro dceru a její kamarády | Vianocka | Pečené zemiaky. >>
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marika O. (mari166) ID 38140 (29.8.2008, 23:59)
Ahoj,ma niekto tento recept vyskusany nepeceny v pekarnicke ale v klasicke rure?
Aky je potom postup?zrejme kvasok atd...
aka teplota a ako dlho? :-| (hello)
ODPOVEDAŤ
Beata A. (neurologia) ID 34700 (30.8.2008, 9:44)
ano potom je postup klasicky kvasok a atd.....inak sa to pecie asi tak 30 - 40 minut elektricka rura 180 - 190 stupnou, teplovzdusna rura 160 - 180 stupnou a plynova rura stupen 2 - 3.
ODPOVEDAŤ
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Kontakt