končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 51 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |
GRILOVANIE |
Grilovaný kozí syr s poľníčkom a cherry rajčinkami ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY kozí syr * šalát poľníček * cherry rajčinky * mrkva * ...... zálievka: francúzska horčica , olej , med, citrónová šťava, POSTUP PRÍPRAVY Jednoduché, rýchle a zdravé :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 16.10.2012, 23:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
zeleninove spizy***POTREBNÉ PRÍSADY zelenina podla chuti- cherry rajcinky, cuketa, sampinony, farebna paprika, (niekedy pridavam i cibulu na mesiaciky a male predvarene zemiaciky), na nalozenie: olej, cesnak , bylinky (podla chuti- davam oregano, pazitku, bazalku), morska sol......spajdle, grilovacie tacky POSTUP PRÍPRAVY -najskor si namocime spajdle do vody- aby sa nam nespalili (kludne na 2 hodky) - do vacsej misky si pripravime marinadu- olej (najlepsie olivovy, no nemusi byt), pretlacime cesnak, prisypeme sol a bylinky, zamiesame - pripravime zeleninku- cherry rajcinky (pripadne aj predvarene zemiacky v supke) rovno supneme do marinady, ocistime sampinony, papriku aj cuketu ocistime a nakrajame na kusky, a nalozime do marinady aspon na 1 hodinu - napichujeme na spizy a grilujeme- odporucam na grilovacich tackach, no da sa aj normalne- no v tom pripade je lepsie napichnut do spizu dalsiu spajdlu, aby sa dali lepsie otacat - JE TO NAOZAJ DELIKATESA, ODPORUCAM:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Eliška H. (elisa7) ID 103400 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Carne asadaPOTREBNÉ PRÍSADY plátky hovädzieho zadného - tenké, 2 lyžice limetkovej štavy, 3 lyžice citronovej šťavy, 4 lyžice pomarančovej šťavy, 4 strúčiky pretlačeného cesnaku, na drobno posekaná cibula, tabasco, alebo niečo iné podobné, čerstvé čierne korenie, kto má rád štiplavé tak chilli pridajte tiež POSTUP PRÍPRAVY na marinádu zmiešame citrusové šťavy, cesnak, tabasco, cibulu a čierne korenie. Mäso v nej necháme marinovať cez noc. Po vybratí odstránime marinádu a grilujeme asi 10min. (5min každá strana) na stredne prepečené. Mäso si potom môžeme nasekať na pásiky a zabaliť do tortilly so zeleninou podla chuti. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Nela B. (Vetrovka) ID 121914 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 4.1.2011, 20:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Moooje "grilované" stehnáPOTREBNÉ PRÍSADY 1 PL polohrubej múky,1 ČL mletej papriky,1 ČL mletého čierneho korenia,1 ČL sušeného cesnaku,1,2 rozdrvených čili papričiek,1 ČL sušeného tymiánu,8 spodných kuracích stehien bez kože,1 PL olivového oleja,petržlenová vňať na ozdobenie, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Gril rozohrieme na strednú teplotu.Do igelitového vrecka dáme múku, mletú papriku, sušený cesnak, čili papričky, korenie, tymian a štipku soli.Obsah vrecka dobre pretrasieme.Do každého stehna urobíme 2 zárezy a potrieme ich olejom.Po jednom ich vkladáme do vrecka s ochutenou múkou, v ktorej ich obalíme. Nadbytočnú múku otrasieme a stehná uložíme na grilovaciu mriežku.Grilujeme 25 minút a často ich obraciame.\r\nPrajeme dobrú chut!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Anita M. (kijjarka) ID 124533 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
SALGOTARJANSKE REBIERKA Z TRZNICE*****POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové rebrá,ale nie veľmi orezané,soľ,rasca,cesnak,bravčová masť,voda POSTUP PRÍPRAVY Bravčové rebierka, také mäsitejšie ,poriadne ponatierame soľou a cesnakom a dáme na pekáč s trochou bravčovej masti.Posýpeme celou rascou a dáme prikryté piecť do horúcej rúry.Občas podlejeme,ale len trochou vody.Ku koncu pečenia odkryjeme a necháme pripiecť. Je to výborný recept z tržnice v SALGOTARJANE,ale tam ho robia na grile. AK niekedy pôjdete okolo,vyskúšajte s kvasenou uhorkou alebo feferonkou a domácim chlebíkom s chrúmkavou kôrkou. AK NIE,skúste domácu verziu,teplú,ale aj studenú. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 20.7.2010, 20:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Broskyne na grile ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY Broskyne * kryštálový cukor * šlahačka * POSTUP PRÍPRAVY Grilovaným pochúťkam odolá málokto. Dnes nám to počasie dovolilo, tak sme sa vybrali na záhradu. Pán domáci nám pripravil takúto špecialitu.Nakoľko som mala pri sebe foťák, tak som nelenila a postup nafotila. Oplatí sa ochutnať..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 17.2.2011, 19:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
FETA na grilovackuPOTREBNÉ PRÍSADY FETA syr, sol , cierne korenie, paprika, oregano , davam aj cherry paradajky na 1/2 pokrajane,olivovy olej alobal POSTUP PRÍPRAVY polozime na alobal , posolime pokorenime , pridame papriku, popripade chilli korenie, oregano najlepsie cerstve a paradajky.Polejeme olivovym olejom.Dobre zabalime do alobalu a grilujeme na rozparenom grile, cca 15 minut. Perfektna mnamka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Mirka R. (Caya) ID 86310 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 7.8.2011, 19:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilovaná polenta so šalátom ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY Polenta * olej * POSTUP PRÍPRAVY Kuk do obrázkov. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Bravčové kotlety s horčicouPOTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové kotlety, 1 cibuľa, olej, horčica, pažítka, č. m. korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Očistené a vykostené maso naklepeme, okraje narežeme a maso potrieme olejom. Grilujeme z každej strany asi 4 minúty, potom porcie poukladáme na tanier, osolíme, okoreníme, podlejeme vypečenou šťavou a potrieme horčicou. Ozdobíme kopkami jemne posekanej cibule, zmiešanej s posekanou pažítkou. Ako prílohu podávame opekané zemiaky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Paťa C. (Pata333) ID 278922 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
LokšePOTREBNÉ PRÍSADY uvarené zemiaky v šupke, soľ, hladká múka. POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky rozpučíme, osolíme, po troške pridávame múku, zakaždým zapracujeme. Presné pomery zemiakov a múky nemám, záleží od zemiakov i múky. Cesto sa musí prestať lepiť, ale nesmie byť moc tuhé, aby sa dalo dobre a ľahko vaľkať na pomúčenej doske. Ja ich robím na hrubom plechu, ktorý mám určený na takéto účely. Na grile som ich robila prvý krát, keďže potrebujem nový digestor, ale určite ich už budem robiť takto stále. Ide to dosť rýchlo, žiaden dym a bordel v kuchyni. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 13.9.2011, 10:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 51 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |