
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
GRILOVANIE |
Paťa C. (Pata333) ID 278922 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Bravčové kotlety s horčicou[ recept č. 54038 zo dňa 11.6.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové kotlety, 1 cibuľa, olej, horčica, pažítka, č. m. korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Očistené a vykostené maso naklepeme, okraje narežeme a maso potrieme olejom. Grilujeme z každej strany asi 4 minúty, potom porcie poukladáme na tanier, osolíme, okoreníme, podlejeme vypečenou šťavou a potrieme horčicou. Ozdobíme kopkami jemne posekanej cibule, zmiešanej s posekanou pažítkou. Ako prílohu podávame opekané zemiaky. |