melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
SALGOTARJANSKE REBIERKA Z TRZNICE*****
[ recept č. 23302 zo dňa 9.2.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Bravčové rebrá,ale nie veľmi orezané,soľ,rasca,cesnak,bravčová masť,voda
POSTUP PRÍPRAVY
Bravčové rebierka, také mäsitejšie ,poriadne ponatierame soľou a cesnakom a dáme na pekáč s trochou bravčovej masti.Posýpeme celou rascou a dáme prikryté piecť do horúcej rúry.Občas podlejeme,ale len trochou vody.Ku koncu pečenia odkryjeme a necháme pripiecť.
Je to výborný recept z tržnice v SALGOTARJANE,ale tam ho robia na grile. AK niekedy pôjdete okolo,vyskúšajte s kvasenou uhorkou alebo feferonkou a domácim chlebíkom s chrúmkavou kôrkou.
AK NIE,skúste domácu verziu,teplú,ale aj studenú. |
 | Lenka L. (Rea666) ID 132298 (20.7.2010, 20:48) |
Vynikajuce Odporucam vyskusat Lepsie som este nejedla  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva Š. (sevana) ID 51241 (20.5.2010, 18:31) |
no boli proste božské .....ďakujem takýto recept som už dávno hľadala jednoduchý a úžasný  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (23.5.2010, 17:18) |
Evka,niet za čo,aj u nás majú úspech  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Nikolas K. (Changer) ID 124433 (15.2.2010, 21:57) |
Z toho som smrdel cesnakom . Fúúúúúúúúj  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (15.2.2010, 23:35) |
Tak to si asi bol na trhu v Zakopanom,nie?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (15.2.2010, 22:00) |
čo máš za problém Niko ? - ak sa Ti to nepáči - nekomentuj  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (15.2.2010, 22:06) |
bud to bude puberta alebo prichadzajuca puberta. inak,kukuc do rodinnych |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Mária M. (likavka) ID 53375 (9.2.2010, 17:16) |
My to tiež robime,ale ja davam grilovacie,alebo giros korenie. A k tomu na cibulke udusenu sterilizovanu fazulku Moc dobre...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (10.2.2010, 17:43) |
Tie šalgotarianske robia od nepamäti,ešte ked forint bol vzácna mena,lebo sa za ňu dal kúpiť tovar,ktorý v našej džamahírii chýbal.Teraz máme džamahíriu prepchatú tovarom od výmyslu sveta,len to euro u mnohých absentuje.Tým som chcela povedať len to,že vtedy asi zmesi korenín neboli a že je vždy lepšie namiešať si korenie podľa svojej chute,či už grilovacie alebo gyros  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | melania l. (lararuby) ID 130989 (9.2.2010, 14:21) |
Bohový image,robíš mi fotkou dobrú náladu.Vždy sa rehocem,ked kuknem.A na rebrá chod,budeš sa oblizovaťaj za ušami,a pekne dlho.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | alena k. (pajo) ID 9224 (9.2.2010, 14:10) |
super musim skusit |
ODPOVEDAŤnahlásiť |