. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > HUBY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 105 (zobrazuje sa 31-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,11 ďalšie >>

HUBY

Hubový závin



POTREBNÉ PRÍSADY

lístkové cesto, huby, rôzne nazbierané, namrazené... alebo aj šampióny nakrájané na plátky,
2-3 vajíčka + žĺtko na potretie, cibuľa, koreniny - sladká mletá paprika, ml. čierne korenie, vegeta, drvená rasca, soľ... sezamové semienka...

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Iveta B. (rabiva) ID 556 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 5.6.2008, 19:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HUBY

Hubová paštéta



POTREBNÉ PRÍSADY

pre 6 osôb
Potrebujeme:
• 200 g čerstvých šampiňónov
• 150 g lesných húb (aj mrazených)
• 150 g uvarených kuracích pŕs
• 1 väčšiu cibuľu
• 70 g uvarenej ryže
• 80 g prerastenej údenej slaniny
• 2 vajcia
• mleté čierne korenie
• soľ
• sušený tymian
• lístky čerstvého tymianu
• lístky poľného šalátu
• 4 plátky anglickej slaniny
• olej

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
1. Na mäsovom mlynčeku pomelieme 160 g šampiňónov, lesné huby a vychladnuté kuracie prsia.
2. Zvyšnú časť šampiňónov pokrájame na plátky, ktoré ores¬tujeme v panvici na oleji. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji spolu s nakrájanou slaninou. Po vychladnutí všetko spolu s ry¬žou a vajciami pridáme k pomletej mase. Vmiešame orestované plátky šampiňónov, podľa chuti posolíme, ochutíme mletým čiernym korením, sušeným tymianom a spolu premiešame.
3. Okrúhlu paštétovú formu vyložíme plátkami slaniny. Naplníme plnkou a vo vodnom kúpeli varíme 90 minút. Vychladnutú paštétu vyklopíme, nakrájame, ozdobíme lístkami čerstvého tymianu a poľného šalátu. Podávame s celozrnným pečivom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Eva J. (babulka2512) ID 48979 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

HUBY

Plnené bedle, alebo neviete čo s bedlami?



POTREBNÉ PRÍSADY

Nastrúhaný syr, šunka,, vajce,petržlenová vňať a smotana.Samozrejme nakrájanú bedlu a mladé - nie otvorené bedle. také väčšie klobúčiky.

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko okrem tých klobúčikových bedieľ nakrájame a nahádžeme do misky. Zmiešame a touto zmesou plníme klobúčiky. Po naplnení naukladáme na pekáčik, tak, aby nám nevytiekli, pekne vedľa seba plnkou nahor.
Smotanu si osolíme, okoreníme a zalejeme bedle. Pečieme do zlata. Je to úúúúúúúúúúžasná mňama.
K tomu zemiačiky a jaj, už aby rástli.....
PS: keď budú, vložím aj fotku. - fotka ešte pred tým, ako išli na pečenie.....

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Světlana M. (Sveťka) ID 13652 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 2.10.2013, 8:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HUBY

Guláš zo šampiňónov



POTREBNÉ PRÍSADY

800g čerstvých šampiňónov, 6 zemiakov + 1 postrúhaný zemiak na zahustenie, 1 malé lečo, soľ, olej, solčanka (vegeta), petrž. vňať, 6 strúčikov cesnaku alebo podľa chuti menej či viac, majoránka, kto chce aj mleté korenie, mletá rasca.

POSTUP PRÍPRAVY

Dnes mám hubový deň, ale nie, mám veľa šampiňónov a potrebujem ich spracovať čím skôr a tento guláš robievam dosť často, je to rýchle a nenáročné jedlo, najmä keď majú akciu na huby.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (26) posledné: 18.3.2010, 20:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HUBY

Bleskový obed zo šampiňónov a čínskej kapusty



POTREBNÉ PRÍSADY

cca 700g čerstvých šampiňónov, 1 menšia čínska kapusta, cca 100g slaných arašidov, 2-3 PL sójovej omáčky, soľ, solčanka, drvená rasca, olivoý olej

POSTUP PRÍPRAVY

Veľmi jednoduché jedlo pripravené do pol hodiny.

Postup viď nižšie...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 11.11.2010, 21:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HUBY

Sampinonovy salat



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g sampinonov, 150 ml bielho vina, 2 PL oleja, 2 cervene cibule, 2 PL kvalitneho paradajkoveho pretlaku, 3 PL kecupu, sol ( ja som pouzila bylinkovu) biele mlete korenie, muskatovy oriesok cca 1/4 KL, tymian ( ja som zamenila za estragon), petrzlenova vnat, stipka cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Salatik je suprovy ako aj priloha k masku, omacka na cestoviny alebo za studena iba s chlebikom. Jednoduchy na pripravu, nenarocny na ingrediencie. Hadam niekoho oslovi.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 30.1.2015, 20:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HUBY

Zapekané plnené šampiňóny



POTREBNÉ PRÍSADY

tento recept tu už je (http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2462) ... pridávam k nemu len malé vychytávky, ktoré sa mi osvedčili .... k uvedeným surovinám (šampiňóny, pór, šunka, maslo, syr Bambino, soľ, korenie) budeme potrebovať ešte kvalitný olivový olej a cesnak + parmezán, prípadne namiesto šunky môžeme použiť schwarzwaldskú šunku, ktorá má výraznú údenú chuť (najlepšiu som zatiaľ objavila v Lídli)

POSTUP PRÍPRAVY

.... postupujeme ako je uvedené v recepte http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2462 (šampiňóny očistíme, vylúpneme nožičky, vydlabeme lyžičkou vnútro ... na masle osmažíme nadrobno pokrájaný pór, vydlabané vnútro a pokrájané nožičky, pridáme pokrájanú šunku a nakoniec syr v črievku, dochutíme soľou a korením podľa chuti ... a teraz je na rade moja vychytávka - pred tým, ako naplním vydlabané hlavičky pripravenou zmesou tieto dobre vymastím olivovým olejom zmiešaným s prelisovaným cesnakom (cca 1 dl oleja + 2-3 strúčiky cesnaku), dodá to výbornú chuť - touto zmesou potriem naplnené hlavičky aj zvonku a zvrchu (pred tým ako posypem voňavým strúhaným syrom - napr. Grana, parmezán)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

HUBY

Mešce s prekvapením alebo šampiňóny plnené mäsom



POTREBNÉ PRÍSADY

10 väčších šampiňónov *
lístkové cesto *
150 g mletého bravčového mäsa (najlepšie z pliecka) *
2 PL mletých vlašských orechov *
2 vajcia *
mleté biele korenie *
soľ *
1 PL nasekaných byliniek *
1 vajce na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko je v obrázkovom postupe.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Elena Š. (*ela*) ID 4972 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 22.10.2007, 20:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HUBY

Hlivovy paprikaš



POTREBNÉ PRÍSADY

hliva ustricova,cibula,olej,červena paprika,sol,cierne korenie,drtena rasca,kysla smotana,hladka muka,mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

Kedze vsetko varim od oka , neviem vam poskytnut gramaz,Skuste pridavat ingrediencie primneřene :)))Cibulu na jemno nakrajame a dame dusit na olej,ked je mäkka,pridame umytu, na kocky nakrajanu hlivu a pockame kym zosklovatie.Potom pridame cervenu papriku,korenie,sol,drtenu rascu ,ja som dala aj stipku vegety ,zalejeme vodou a nechame povarit kym nam hliva zmäkne.Nakoniec zahustime zatrepkou z kyslej smotany,mlieka a muky (pozor na hrudky) este 5min povarime a mozme podavat.Dobru chut.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

andrea č. (jerrys) ID 5367 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 27.5.2010, 14:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HUBY

Zapekané zemiaky s hubami



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, 3-4 vajíčka podľa veľkosti, 250 ml smotany na šľahanie, soľ, vegeta, rasca, mleté čierne korenie, cibuľa, čerstvé (zmrazené) huby (najlepšie hríby), syr na strúhanie (nemusí byť)

POSTUP PRÍPRAVY

***my ich voláme "hubové francúzske zemiaky"***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 12.10.2011, 22:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 105 (zobrazuje sa 31-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,11 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu