
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HUBY |
Eva J. (babulka2512) ID 48979 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Hubová paštéta[ recept č. 6015 zo dňa 27.6.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY pre 6 osôb Potrebujeme: • 200 g čerstvých šampiňónov • 150 g lesných húb (aj mrazených) • 150 g uvarených kuracích pŕs • 1 väčšiu cibuľu • 70 g uvarenej ryže • 80 g prerastenej údenej slaniny • 2 vajcia • mleté čierne korenie • soľ • sušený tymian • lístky čerstvého tymianu • lístky poľného šalátu • 4 plátky anglickej slaniny • olej POSTUP PRÍPRAVY Postup: 1. Na mäsovom mlynčeku pomelieme 160 g šampiňónov, lesné huby a vychladnuté kuracie prsia. 2. Zvyšnú časť šampiňónov pokrájame na plátky, ktoré ores¬tujeme v panvici na oleji. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji spolu s nakrájanou slaninou. Po vychladnutí všetko spolu s ry¬žou a vajciami pridáme k pomletej mase. Vmiešame orestované plátky šampiňónov, podľa chuti posolíme, ochutíme mletým čiernym korením, sušeným tymianom a spolu premiešame. 3. Okrúhlu paštétovú formu vyložíme plátkami slaniny. Naplníme plnkou a vo vodnom kúpeli varíme 90 minút. Vychladnutú paštétu vyklopíme, nakrájame, ozdobíme lístkami čerstvého tymianu a poľného šalátu. Podávame s celozrnným pečivom. |