
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HUBY |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Zapekané zemiaky s hubami[ recept č. 7130 zo dňa 4.9.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, 3-4 vajíčka podľa veľkosti, 250 ml smotany na šľahanie, soľ, vegeta, rasca, mleté čierne korenie, cibuľa, čerstvé (zmrazené) huby (najlepšie hríby), syr na strúhanie (nemusí byť) POSTUP PRÍPRAVY ***my ich voláme "hubové francúzske zemiaky"*** OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Zemiaky nakrájame na tenké (asi 3 mm) plátky, uvaríme v osolenej vode domäkka. ![]() Huby nakrájame na malé kúsky, chvíľku povaríme, scedíme. Na oleji spražíme cibuľu a pridáme huby, osolíme, pridáme vegetu, rascu, orestujeme, podlejeme troškou vody a len chvíľku podusíme, kým sa neodparí prebytočná voda. ![]() Na dno zapekacej nádoby dáme vrstvu zemiakov, len jemne osoliť a okoreniť, vrstvu hríbov, ![]() poliať rozmiešanou smotanou na s vajíčkami. (miesto smotany môžete použiť aj kyslú smotanu, vtedy je dobre vymazať zapekaciu nádobu maslom a pred vložením do rúry na vrch poukladať plátky masla). Vareškou ešte trošku podberiem jednotlivé vrstvy, aby sa smotana dostala aj medzi zemiaky a dáme zapiecť. ![]() Po upečení si to ešte horúce môžete posypať nastrúhaným syrom, alebo až pred podávaním. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Simona T. (ciniminis) ID 43286, mimibazar.sk/ciniminis (12.10.2011, 22:41) |
![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva K. (Vrsovanda) ID 55880 (4.9.2008, 19:50) |
Vypada to moc dobrutkove. Musim zkusit ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (5.9.2008, 9:02) |
Evi, ďakujem ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |