končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 25 (zobrazuje sa 21-25) | << predošlé 1, 2, 3 |
ČO DOM DAL |
Kytica pre môjho muža k narodeninámPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 7.9.2008, 13:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Piškótová torta s penovou vložkouPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 10 vajec, 300g práškového cukru, 300g polohrubej múky, 1 kypriaci prášok, 1 vanilkový cukor, kakao /podľa potreby - farba, chuť/, 1dcl olejaplnka: 2 ks masla /250g/ - ob.maslo, alebo palmarín, 5 žĺtkov, 100g práškového cukru, kakao /podľa potreby/penová vložka: 5 bielkov + jemný kryšt.cukor POSTUP PRÍPRAVY Cesto rozdelíme na dve časti, vylejeme do papierom vystlanej formy /okrúhlej, ale môže byť aj obdĺžnik/. Necháme vychladnúť. Krém : krém uvariť nad parou a po vychladnutí pridať /zašľahať/maslo. Penová vložka: Odvážime si bielka a raz toľko cukru /pr. bielka 120g, tak treba dať 240 cukru/ a šľahať nad parou /na jedno bielko asi 1-1,5min./ a sušiť asi 40-50min na 120°C/. Ukladáme: piškóta /ja som ju potrela džemom, ale nemusíte/ - krém - penová vložka - krém - piškóta - krém. /Ja som na krém dala jedlú tortovú oplátku/ Ozdobiť ľubovoľne, ja som ozdobovala vyšľahaným bielkom s cukrom nad parou. Želám Vám dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 29.4.2008, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Vysmážané tvarohové guľkyPOTREBNÉ PRÍSADY 250 tvarohu , 1vajce, 100 ml mlieka, 200g hladkej múky, 1/2 KL sóda bicarbóna, 2lyžice cukru, soľ, práškový cukor+kakao na obaľovanie, olej na vysmážanie POSTUP PRÍPRAVY Prísady zmiešame, cesto vyvaľkáme na 1 - 1,5cm a vykrajujeme guľky. Vysmážame ich na oleji, necháme odkvapkať. Ešte horúce obaliť v práš.cukor+kakao. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 4.4.2008, 14:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja prvá penová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 18 vajec2 kg jemného kryštálové cukru1 kakao /100g/1 palmarín2 malé maslámalá horká čokoláda /100g/100 g čokoláda na varenie /poleva/ + 1/2 Hery POSTUP PRÍPRAVY Nie je najkrajšia, ale je prvá, musíme sa učiť 3x - 6bielkov odvážiť a dať raz toľko cukru /napr. 100g bielka, tak 200g cukru/ Každé vyšľahať zvlášť Šlahať nad parou 6-8min, jedno bielko asi 1-2min. Sušiť v trúbe 40-50min na 120C Žĺtka 18ks + 18 lyžíc kryštálového cukru - vyšľahať Horkú čokoládu rozpustiť, nechať mierne vychladnúť a pridať do žĺtkov Kakao+mlieko /podľa potreby/ zamiešať do žĺtkov Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 15.5.2012, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Packo Pú pre AlexaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY recept čokoládovo-višnová torta POSTUP PRÍPRAVY recept čokoládovo-višňová torta ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (7) posledné: 26.2.2008, 18:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25 (zobrazuje sa 21-25) | << predošlé 1, 2, 3 |