končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Revúcke guľkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pol kila zemiakov, dve párkové klobásy alebo také isté množstvo mletého mäsa alebo moravského mäsa, soľ, čierne korenie, bobkový list, 2 strúčiky cesnaku, hladká múka, majoránka, ocot, mlieko alebo smotana, cibuľa, vajce POSTUP PRÍPRAVY zemiaky zotrieme na tenšom strúhadle a vymačkáme z nich šťavu, pridáme ku nim pomleté párky alebo mäso, osolíme, pridáme vajce, majorán a pretlačený cesnak, a prisypujeme múku dovtedy kým to nie je veľmi riedke, potom tvarujeme guľky ktoré ešte obalíme v múke, dáme variť vodu ktorú zahustíme trochou múky lebo guľky sa lepia a takto sa nebudú, keď vyplávajú na povrch ešte takých 10-15min necháme povariť na miernom ohni, vyberieme guľky a odlejeme si asi 1l vody v ktorej sa varili do iného hrnca, ešte zahustíme múkou a pridáme smotanu alebo mlieko pridáme ocot a bobkový list, a soľ alebo vegetu,je to vlastne taká smotanovo kyslá omáčka na poliatie tých guľiek, na vrch môžete ešte posypať opraženou cibuľkou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Veronika T. (Puredark) ID 165400 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 2.1.2017, 16:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäsko na horčiciPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé (ale pokojne aj kuracina) * soľ * MČK * hladká múka * horčica (plnotučná alebo dijonská - tie mám vyskúšané, ale podľa mňa môže byť akákoľvek) * olej na pečenie POSTUP PRÍPRAVY Tento spôsob prípravy vždy robievala moja mamka, dodnes ho milujem... Je to výborné a rýchle. Mäsko si nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme. Z oboch strán obalíme v hladkej múke, potom obe strany natrieme vrstvou horčice a opäť šup do múky. Potom už len vyprážame na horúcom oleji, kým mäsko nemá peknú zlatú farbu (a samozrejme nezmäkne). Odporúčam piecť na nelepivej panvici, keďže ten "poťah" by mal na inom povrchu tendenciu sa lepiť a pripaľovať. Je to len minútka, ale zmení Vám život :-))) Dobrú chuť... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Martina K. (semiackos) ID 96929 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 1.11.2009, 20:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové pečene reznePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravcove kare, sol, cierne mlete korenie, struhanku, vajicka, olej, klasicke maslo, kecu, horcicu, kto chce aj cesnak, vodu, alobal POSTUP PRÍPRAVY bravcove maso si narezeme na platky osolime a okorenime, vyklepeme z jednej aj z druhej strany, obalime v struhanke a znova vklepeme struhanku do masa, tak v rozslahanom vajicku ich obalime a na prudkom ohni opecieme, poukladame na plech a pripravime si v hrnci dresing, preprazime si 2PL klasickeho masla, ked uz je preprazene pridame 1PL oleja, 2PL kecupu a 2PL plnotucnej horcice, kto chce nech si do toho prelisuje aj cesnak a zaliat 0,5 litra studenej vody a povarit to, potom s tym zaliat to maso, na vrch alobal a pecieme 180stupnov 30minut,potom alobal dat dole a este 15minut dat na vzduch. podavame so zemiakmi, ryza k tomu nepasuje. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Margareta M. (Lizatko1009) ID 125378 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 19.10.2012, 13:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
huspeninaPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY dam do hrnca vodu, ked zovrie vlozim nozky / kolerno, kozky..co davate/, pridam, celu väcsiu cibulu aj zo supkou, len ju prekrojim na polku, cesnak / s celej hlavky asi polku strucikov- osupem a kazdy strucik prekrojim na polku, ale nemusis, môzes aj v celku alebo popucit/, pridam, 2 ks bobkovy list, par zrniecok novy koren, par zrniecok cele cierne korenie a necham pomalicky bublat..ja nechavam aj 4 hodiny a aj viac..ta voda sa tak vypari, ostane je tolko, ze nozky su zaliate..vydis to uz, aby ti zostalo na zaliate do misiek..odstavym, nozky vyberiem, dam do misiek, stavu precedim , osolim podla potreby a nalejem do misiek, necham ich na stole vychladnut a potom supnem do chladnicky, ked stuhne, pridam cibulu, ocvot..co kto ma rad a môze sa jest..takto robit sa nam to osvedcilo, vzdy to vyjde, ma to vybornu chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 27.6.2012, 18:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
stavnaty br. reznik s oblohouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 9.6.2010, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Maďarská špecialita Brassoi - pozor prudko jedlá!!!PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 600g panenky (ak nemáte tak karé, alebo stehno), 2 stredne veľké cibule, 5 strúčikov cesnaku, čierne korenie, mletá červená paprika, pol dl bieleho vína, 5 lyžíc oleja, 500g zemiakov POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu nakrájanú nadrobno osmažíma do sklovita, pridáme mäso nakrájané na 1-2cm veľké štvorčeky, smažíme do siva, pridáme polovicu pretlačeného cesnaku, prilejeme trochu vody. Dusíme chvíľu, pridáme korenie, mletú papriku. Keď sa voda odparí zalejeme masu vínom, pridáme druhú polovicu pretlačeného cesnaku. Zároveň opečieme do mäkka zemiaky pokrájané na malé kocky, alebo usmažíme hranolky. Keď je mäso hotové, zmiešame ho s opečenými zemiakmi , 2 minúty spolu dusíme a podávame . Alebo mäso podávame s hranolkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Miroslava H. (mirečka) ID 110954 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 6.1.2011, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
REZNE S LUNEXOMPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1kg bravčového masa, 2 ks lunexu, soľ, mčk, vegeta, 2 vajcia, 2 zemiaky, hl. múka, 250ml šľahačky POSTUP PRÍPRAVY Maso pokrájame na rezne, osolíme, okoreníme, posypeme vegetou a naklepeme.Potrieme z jednej strany lunexom.Postrúhané zemiaky zmiešame s vajcami a primiešame toľko múky, aby vznikla stredne hustá hmota, do ktorej namáčame.V rozpálenom oleji vyprážame /najskôr zo strany potretej lunexom/. Do hrnca dáme trošku oleja, vypražené rezne poukladáme na dno, podlejeme vodou a zalejeme šľahačkou.Na miernom ohni /na platni/ dusíme, kým šľahačka nevsiakne do masa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Klaudia M. (kajatt) ID 146065 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.1.2011, 10:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové pliecko na cibuli a tatarkePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Tento recept sa tu viackrat vyskytuje s kuracim mäskom, ja ho mam z bajecnej zeny a robila som s bravcovym, pouzila som zhruba 7 reznov z bravcoveho pliecka, moze byt aj stehno, 1 tatarku, 5 väcsich cibul, 5 platkov masla a 20 dg. eidamu, sol, cierne mlete korenie POSTUP PRÍPRAVY velmi jednoduche....pekacik vylozime maslom, pridame na kolieska pokrajanu cibulu, na to poukladame osolene a okorenene mäsko, a zalejeme tatarkou tak, aby bola rovnomerne, a posypeme nahrubo postruhanym syrom. Pecieme zakryte alobalom na 220 stupnov 60 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 31.1.2012, 13:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rozstrelené španielske vtáčky podľa Martina K. (mata198511) ID 20128PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Martinke ďakujem za super receptík. Prvýkrát som robila vtáčky a som teda rada, že som ich nemusela motať :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.8.2009, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Peťkov báječný "biftek"PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso / najlepšie pliecko /, čierne korenie, soľ, červená paprika, cibuľa, olej, vajíčka, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso - plátky z oboch strán naklepeme, osolíme a okoreníme č. korením a na oleji zprudka opečieme. Na miernom plameni necháme dusiť asi 5 minút pod pokrievkou,potom pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a znova dusíme 10 minút.Vajíčka rozmiešame,ja dávam na 4 ks mäsa 5 vajíčok, okoreníme vegetou a zalejeme mäsko. Posypeme červenou paprikou a necháme ešte dusiť takých 10-13 minút, kým vajíčka nestvrdnú a vznikne nám z toho taká omeleta. Jednotlivé kusy mäska od seba oddelíme,aby sme mali porcie a podávame najlepšie s hranolkami a zeleninou. Je to chutná a hlavne rýchla večera. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana G. (sokolka) ID 66132 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 9.4.2009, 10:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |