
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Miroslava H. (mirečka) ID 110954 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Maďarská špecialita Brassoi - pozor prudko jedlá!!![ recept č. 28348 zo dňa 18.6.2010 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 600g panenky (ak nemáte tak karé, alebo stehno), 2 stredne veľké cibule, 5 strúčikov cesnaku, čierne korenie, mletá červená paprika, pol dl bieleho vína, 5 lyžíc oleja, 500g zemiakov POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu nakrájanú nadrobno osmažíma do sklovita, pridáme mäso nakrájané na 1-2cm veľké štvorčeky, smažíme do siva, pridáme polovicu pretlačeného cesnaku, prilejeme trochu vody. Dusíme chvíľu, pridáme korenie, mletú papriku. Keď sa voda odparí zalejeme masu vínom, pridáme druhú polovicu pretlačeného cesnaku. Zároveň opečieme do mäkka zemiaky pokrájané na malé kocky, alebo usmažíme hranolky. Keď je mäso hotové, zmiešame ho s opečenými zemiakmi , 2 minúty spolu dusíme a podávame . Alebo mäso podávame s hranolkami. |
![]() | Ludovít H. (kozliček) ID 86114 (20.6.2010, 18:22) |
To je aký pomer 60g panenky a 1,5kg zemiakov? | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lýdia H. (hrubculik) ID 136721 (6.1.2011, 16:43) |
jasné že 600g, ale kludne hrniec znesie i viac! Ale je to skutočne dobré... | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Andrea M. (007samantha) ID 37143 (17.9.2010, 8:58) |
nemalo to byt 600? | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lýdia H. (hrubculik) ID 136721 (20.6.2010, 11:37) |
Ďakujeme za super recept!!! ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |