kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)
Bravčové pliecko na cibuli a tatarke
[ recept č. 29927 zo dňa 29.7.2010 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
Tento recept sa tu viackrat vyskytuje s kuracim mäskom, ja ho mam z bajecnej zeny a robila som s bravcovym, pouzila som zhruba 7 reznov z bravcoveho pliecka, moze byt aj stehno, 1 tatarku, 5 väcsich cibul, 5 platkov masla a 20 dg. eidamu, sol, cierne mlete korenie
POSTUP PRÍPRAVY
velmi jednoduche....pekacik vylozime maslom, pridame na kolieska pokrajanu cibulu, na to poukladame osolene a okorenene mäsko, a zalejeme tatarkou tak, aby bola rovnomerne, a posypeme nahrubo postruhanym syrom. Pecieme zakryte alobalom na 220 stupnov 60 minut. |
| Miroslava V. (Kačmi) ID 23152, mimibazar.sk/kacmi (31.1.2012, 13:11) |
Práve to pečiem len by som sa chcela spýtať treba to ku koncu odbalit aby sa to nejako zvrchu zapieklo?, robim si na to slinky len dufam ze to dopadne a bude vyzerat ako to vaše pyré už hotové tak čakám |
ODPOVEDAŤ |
| Ivana E. (I*C*E) ID 182562, mimibazar.sk/ice (25.1.2012, 22:06) |
Mňamkááá |
ODPOVEDAŤ |