končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 152 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,16 ďalšie >> |
OMÁČKY |
!!!!!!TATARKA RÝCHLA, LACNÁ!!!!!POTREBNÉ PRÍSADY 2 dl oleja, 1 dl mlieka POSTUP PRÍPRAVY Ponorným mixérom- nie iným !!!!! šľaháme uvedené suroviny. Za 30 sekúnd zhustne. Ak chcete redšiu, treba pridať mlieko. Dochutiť soľou, korením, horčicou, postrúhanými kyslými uhorkami. Môže sa použiť na šaláty, do zemiakového šalátu. JE SUPER!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Ľuba V. (lubav) ID 27763 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 22.4.2013, 17:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Tekvicový prívarokPOTREBNÉ PRÍSADY Tekvica, olej, sladká smotana 12%, hladká múka, kôpor, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Zdena K. (zdena169) ID 29601 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 12.7.2011, 8:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Nevarená chrenová, kôprová omáčkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 biely jogurt, 4 lyžice polotučného mlieka, 2 natvrdo uvarené vajíčka, chren /čerstvý, alebo sterilizovaný/, citrón, cukor, soľ, petržlenová vňať. ***Ak chcete pripraviť kôprovú – miesto chrenu použijete čerstvý kôpor a vynecháte petržlenovú vňať. POSTUP PRÍPRAVY Z receptov oddelenej stravy. Výborná a ľahká omáčka, vhodná aj ku grilovaným, mäsovým a zeleninovým jedlám. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 21.5.2009, 19:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
výborná tatarská od maminky z varených vajec....POTREBNÉ PRÍSADY mlieko, olej, kyslé uhorky, horčica, cibuľa , cesnak, soľ, cukor, mleté korenie, ocot, varené vajcia POSTUP PRÍPRAVY do mixéra si dáme varené vajcia dve, zalejeme asi 2 dc mlieka, dve kyslé uhorky, poln cibule, lyžička horčice, pol stručika cesnaku trošku soli, trošku cukru, štipka ml. korenia , od oka na konci sa dochucuje a dolievame olej, ak robíte zemiakový šalát a máte varené zemiaky dajte jeden , zahustí to a nebude treba tak veľa oleja, miešame kým nezhustne, ak robím tatarsku robím hustejšiu a na konci pridávam na jemno nakrájanú uhorku pre chuť, a ak robím majonézu do šalátu tak robím riedšiu.....na konci dochutíme octom, cukrom a solou...doporučujem vyskúšať, je výborná a nejdu tam surové vajcia... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) nikoleta m. (nikišta) ID 30062 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 12.11.2015, 11:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Talianska rajčinová omáčka (salsa di pomodori)POTREBNÉ PRÍSADY 1 veľká cibuľa, 500g rajčín z konzervy (ja som okrem konzervy pridala aj čerstvé rajčiny a omáčky tak bolo viac), 3 vetvičky čerstvej bazalky alebo 1čl sušenej, 5PL olivového oleja, 5PL rajč.pretlaku, 2čl kr.curku, 1čl soli, na hrot noža čierne korenie mleté POSTUP PRÍPRAVY Jednoduchá omáčka má miernu chuť a je základom zapekaných cestovín cannelloni. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 13.9.2013, 0:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Špenatovo-syrečkova omačka na cestovinyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 mrazeny špenat,1 syreček v črievku,1 smotana na varenie,3 stručiky cesnaku,soľ,MČK,trosku oleja POSTUP PRÍPRAVY Do vyssej panvice si nalejeme trosku oleja.Špenat nerozmrazujeme,taky zamrazeny dame do panvice,ked sa rozmrazi a prevrie,pridame prelisovany cesnak,sol a MČK,premiesame.Potom pridame syrecek v crievku,miesame,aby sa to zjednotilo,ked to prevrie,tak pridame smotanu,tiez premiesame,aby sa to zjednotilo.Ochutname,popripade,podla chuti dochutit a ked to prevrie,tak odstavit.Podavame s cestovinou,najlepsie penne alebo farfale......Dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Lenka T. (lenka0921) ID 107666 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 20.4.2016, 19:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
*♥*Omáčka z kuracích pŕs s hubami *♥* (Petto di pollo)POTREBNÉ PRÍSADY 2 x kuracie prsia, cibuľa, cesnak cca 3 strúčiky, 50 g šampiňónov, 30 g prerastenej slaniny, krémový syr (1/2 bambina al. 2-3 trojuholníkové), 180 g kyslej smotany, 100 g šľahačkovej smotany, mlieko alebo vývar ( na zriedenie podľa potreby), 2 lyž. hladkej múky, soľ, zmes talianskeho korenia, grilovacie korenie, mčk, olej,citrónová šťava, cukor, vňať jarnej cibuľky (al. pažítka, petržlen) POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia pokrájame a na doske okoreníme zo všetkých strán grilovacím korením a talianskymi bylinkami. Vložíme ich do misky,jemne pokvapkáme olejom a zalejeme kyslou smotanou. Všetko dobre premiešame a odložíme do chladničky do druhého dňa alebo aspoň na pár hodín. Pokrájame cibuľu a slaninku a na kvapke oleja opečieme v panvici. Pridáme pokrájané šampiňóny, orestujeme, osolíme, okoreníme mčk a necháme chvíľu dusiť pod pokrievkou. Súbežne s tým na druhej panvici opečieme kuracie prsia a odstavíme nabok. K uduseným šampiňónom pridáme krémový syr, premiešame a necháme roztaviť, podlejeme trocha vodou alebo mliekom a pripravíme zátrepku zo šľahačkovej smotany a hladkej múky (rozšľaháme metličkou). Vlejeme ju do vriacej hubovej zmesi, pomiešame a zriedime podľa potreby mliekom alebo vývarom a necháme zovrieť. Do omáčky pridáme opečené kuracie prsia, pretlačený cesnak a pridáme i zvyšok marinády, ak nám ostal v nádobe. Zmes chvíľku povaríme. Do odstavenej omáčky po čiastočnom vychladnutí pridáme podľa vlastnej úvahy dochucovadlá - soľ, cukor, citrón a nadrobno pokrájanú zelenú vňaťku. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 21.1.2011, 19:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Creme FraichePOTREBNÉ PRÍSADY 1 kyslá smotana (alebo cmar, prípadne kyslé mlieko), 1 šľahačková smotana POSTUP PRÍPRAVY Obe smotany zmiešame, misku odložíme na teplé miestečko a po 24 hodinách máme honosne znejúci Creme Fraiche hotový :o) Pri podávaní stačí krém premiešať, ale je možné ho aj vyšľahať na hustú šľahačku. V chladničke v uzavretej nádobe vydrží čerstvý aj niekoľko dní. Krém je možné použiť aj na zaustenie omáčok, do prívarkov či polievok a má jednu výhodu oproti kyslej smotane - nezráža sa. Ja som ho tentokrát použila v Matkinom vynikajúcom čerešňovom koláčiku. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Natalia L. (Natinka22) ID 86833 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 11.5.2012, 10:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
CIBULOVY SOSPOTREBNÉ PRÍSADY veeela cibule(asi 5-6 vacsich),smotana na varenie(ked nie je,staci mlieko),olej,hladka muka,sol,krystalovy cukor POSTUP PRÍPRAVY Cibulu nakrajame na drobno,dame na olej,jemne osolime a oprazime mierne do sklovita...nesmie sa pripalit!!!takze neodbiehat na mmb!!! Cibula pusti trocha stavy,nasypeme na nu krystalovy cukor,ja davam tak 7 a viac polievkovych lyzic.Zamiesame,kym sa cukor rozpusti...pozor,nech nam to neprihori!!! Na cukrovu cibulu nalejeme smotanu na varenie,ked nemame,staci mlieko...podla potreby,ja robim cca 0,5-0,7litra....zamiesame a nechame zovriet. Na zahustenie pouzijeme hladku muku,ja si ju rozhabarkujem mimo v malom mnozstve mlieka alebo vody.Pomaly pridam a omacku necham prevriet,nech zmizne pachut muky...povarime asi 3-5minut. Nakoniec odstavime a omacku rozmiksujeme ponornym mixerom na hladko,dochutime solou a cukrom na nas jazycek.Chut ma byt sladkoslana vyvazena. Najlepsie podavat s varenym hovadzim maskom z polievky a zemiakovou kasou....u nas sa po tejto pape vzdy zapraaaaasi!!!Podobne sa moze urobit tento sos z jablk,cervenych ribezli,chrenu... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) JANA B. (JOHNINKA) ID 9504 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 23.7.2010, 15:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
vyborna omackaPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie mäso,sunka,SLADKA smotana,mlieko POSTUP PRÍPRAVY Pripravime si panvicu s olejom a pomali tam zacneme davat kuracie mäso pokrajane na kusky.Pokrajame si sunka na kocecky a pridame k mäsku,miesame asi 10-15min.Potom ktomu pridame sladku smotanu smiesanu s mlieckom a nechame chvilu povarit,potom DOBRú CHUť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Nikola G. (NikolkaNika) ID 41693 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 24.2.2011, 8:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 152 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,16 ďalšie >> |