. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25411-25420)<< predošlé 1,.,2537, 2538, 2539, 2540, 2541, 2542, 2543, 2544, 2545, 2546, 2547,.,2566 ďalšie >>

TORTY

Mozaiková torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Na okrúhly korpus : 20 g masla, 80 g cukru, 4 žĺtky, 20 g olúpaných strúhaných mandlí, 150 g strúhanej čokolády na varenie, sneh zo 4 bielkov, 40 g nastrúhanýh piškótov , 40 g polohrubej múky
Na prúžky : 200 g cukru, 8 žĺtkov, sneh z 8 bielkov, 80 g polohrubej múky
Na krém : 300g čokolády na varenie, 5dcl šlahačkovej smotany, 125g práškového cukru, 125g masla

POSTUP PRÍPRAVY

V obrázkovom postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

Petra B. (Petra30) ID 44385 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (17) posledné: 21.5.2008, 12:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Skúšobná poťahovaná tortička - moja prvá



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus - piškótový svetlý , plnka dobošová, poťahovanie na tortu z cukríkov

POSTUP PRÍPRAVY

Ak bude mať niekto záujem, dopíšem recept,lebo ich je tu veľa, preveľa a naozaj je z čoho vyberať... Tortička bola fajnovučká.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Silvia S. (Silwusa) ID 21018 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (34) posledné: 14.9.2008, 18:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Fotbálek



POTREBNÉ PRÍSADY

mléčný marcipán, bílá čokoláda, oříškový a mramorový piškot, nugátový a straciatella krém

POSTUP PRÍPRAVY

viz obrázky

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Olga C. (Init) ID 46563 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 20.5.2008, 15:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Trasená torta podľa Megi14 ID7336



POTREBNÉ PRÍSADY

Ten krém Olé je fantastický.

POSTUP PRÍPRAVY

Ja som netriasla, ale použila som mixér.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Michal K. (kiko8) ID 35961 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 19.5.2008, 13:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja prvá Barbie torta



POTREBNÉ PRÍSADY

mramorova torta plnena coko slahackou a marcipan. Mramorova torta: mramorova torta podla dagmar ID 28133 -
250g hladké mouky, 1prášek do pečiva, 4 vejce, 240g cukru moučka, 150ml oleje, 100ml vroucí vody, kakao. Na krém: 2 šlehačky, 2 čokolády na vaření, ztužovač šlehačky

POSTUP PRÍPRAVY

bielka vyslahame s polovicou cukru, hned nato vyslahame zltka so zvysnym cukrom, pridame postupne vsetky suroviny, nakoniec sneh.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 40 návštěvníkov)

miriam v. (mirocka1) ID 18717 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (36) posledné: 6.1.2013, 19:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Minidortíky



POTREBNÉ PRÍSADY

vanilkový piškot s krémem pokrájený na kostky, mléčný marcipán na potažení a kytičky

POSTUP PRÍPRAVY

Pro inspiraci, na přání vložím recept

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Olga C. (Init) ID 46563 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (20) posledné: 2.8.2008, 19:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Konvalinkový



POTREBNÉ PRÍSADY

oříškový korpus, rumová náplň, modelovací čokoláda a marcipán

POSTUP PRÍPRAVY

Pro inspiraci

V případě zájmu mohu podrobný recept připsat.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Olga C. (Init) ID 46563 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 30.5.2008, 15:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Jarní květy



POTREBNÉ PRÍSADY

Klasický piškot, oříškový krém, mléčný marcipán

POSTUP PRÍPRAVY

Pro inspiraci

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Olga C. (Init) ID 46563 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Auticko pre ocka



POTREBNÉ PRÍSADY

Piskotovu korpus zo 6 vajec, orieskovy krem: 1/2l mlieka, 2 zlaté klasy, cukor podľa chuti( ja dávam 6 vanilkových cukrov a nie je presladená), oriešky(podľa toho aké máme, ale najlepšie sú lieskové opražené), 1/2 hery a 1/2 masla alebo 1 celé maslo( kto ako chce a má skadom v chladničke), fondan alebo falosny marcipan na potiahnutie
FONDAN (od Mata 74):1 PL zelatiny, 1/4 pohara studenej vody, 1 CL lubovolnej esencie, 1/2 pohara medu (prip. kukuricneho sirupu), cca 900 g preosiateho praskoveho cukru - zalezi ako sa zmes spracovava, 1/2 CL stuzeneho tuku.

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus prekrojime podla obr.
Plnka: Plnka: v 1/2 l mlieka si rozmiešame 2 zlaté klasy, pridáme cukor a uvaríme hustý krém, za horúca vmiešame mleté opražené lieskové oriešky a po vychladnutí vmiešame heru s maslom.
FONDAN :V 1/4 pohari studenej vody rozpustite 1 PL zelatiny a nechajte 2-3 minuty postat; potom dajte zmes do mikrovlnky zohriat pokial sa zelatina nerozpusti staci 15-20 sekund.....
Prilejte 1/2 pohara medu (prip. kukuricneho sirupu) ak treba zmes opat chvilu ohrejte malo by to byt riedke (ak chcete hmotu snehobielu pouzite svetly kukuricny sirup)a pridajte 1 CL lubovolnej esencie.
Celu zmes vylejte do cca 600 g preosiateho praskoveho cukru.Zmes bude najprv riedka a bude lepit...
Cesto dajte na dosku posypanu preosiatym cukrom a mieste a podsypavajte cukrom dokial hmota berie cukor.. ked uz vidite, ze hmota uz nie je riedka a tolko nelepi potrite si ruky trochou tuku a vmieste do hmoty, mala by prestat uplne lepit a mala by ostat trosku leskla...Ked je hotova, je najlepsie ju nechat aspon den odstat na linke, v chladnicke by mala vydrzat 30 dni a v mraznicke 3 mesiace (ja som ju nikdy nemrazila); ak je hmota po vytiahnuti z chladnicky prilis tuha mozno ju nahriat v mikrovlnke - staci par sekund.....
kakaovy fondan vyrobite tak ze 200 g cukru nahradite kakaovym praskom.
A uz sa len hrame....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 9.1.2011, 18:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

mala to byt prilba na motorku



POTREBNÉ PRÍSADY

tak táto vôbe nevyšla podla mojich predstá. aspon farba mohla byt "okatejsia"

POSTUP PRÍPRAVY

.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Miroslava N. (mirka111) ID 21138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 15.5.2008, 17:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25411-25420)<< predošlé 1,.,2537, 2538, 2539, 2540, 2541, 2542, 2543, 2544, 2545, 2546, 2547,.,2566 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu