Celkom: 11 (zobrazuje sa 11-11) | << predošlé 1, 2 |
POTREBNÉ PRÍSADY
500g bravčovej pečene ( môže byť aj kuracia alebo morčacia ), 150g kyslej smotany, 3 vajcia, 100g strúhanky, 1dl oleja, 1 malá lyžička vegety, soľ.
POSTUP PRÍPRAVY
Pečeň pomelieme alebo rozotrieme, pridáme všetky ingrediencie, dobre premiešame a dáme do dobre vymastenej a strúhankou vysypanej formy. Pečieme v mierne vyhriatej rúre asi 1/2 hodiny. Konzumujeme buď za tepla zo zemiakmi, zem. kašou, hranolkami a rôznymi šalátmi alebo studené k chlebu. Toto množstvo je na jeden srnčí chrbát. Moje deti som s touto sekanou naučila papať pečienku, ktorú tak strááášne nemali radi. Najviac im chutí kuracia alebo morčacia ( je jemnejšia ). Je to jednoduché, lacné a rýchle. Prajem dobrú chuť.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (1) posledné: 22.6.2012, 18:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 11 (zobrazuje sa 11-11) | << predošlé 1, 2 |