
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jana P. (kojban) ID 22009 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Pečeňová sekaná[ recept č. 8482 zo dňa 7.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500g bravčovej pečene ( môže byť aj kuracia alebo morčacia ), 150g kyslej smotany, 3 vajcia, 100g strúhanky, 1dl oleja, 1 malá lyžička vegety, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Pečeň pomelieme alebo rozotrieme, pridáme všetky ingrediencie, dobre premiešame a dáme do dobre vymastenej a strúhankou vysypanej formy. Pečieme v mierne vyhriatej rúre asi 1/2 hodiny. Konzumujeme buď za tepla zo zemiakmi, zem. kašou, hranolkami a rôznymi šalátmi alebo studené k chlebu. Toto množstvo je na jeden srnčí chrbát. Moje deti som s touto sekanou naučila papať pečienku, ktorú tak strááášne nemali radi. Najviac im chutí kuracia alebo morčacia ( je jemnejšia ). Je to jednoduché, lacné a rýchle. Prajem dobrú chuť. |
Silvia B. (Pata1) ID 49979 (22.6.2012, 18:46) |
Včera som robila. Je super. ![]() ![]() Mäso som nemlela, rozmixovala som ho ponorným mixérom. Šľachy tak ostali všetky na nožoch. ![]() ![]() ![]() ![]() Urobila som polovičnú dávku, dala dve menšie vajcia a pridala trochu viac strúhanky plus majoránku. Bola fakt dobrá ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |