končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 16 (zobrazuje sa 11-16) | << predošlé 1, 2 |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie stehná s pipkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 6 kuracích stehien, kakaový tuk na pečenie Mycryo, alebo obyčajný tuk na pečenie, 200 ml kuracieho bujónu, soľ a korenie, 1 kg mini zemiačkov - pipiek POSTUP PRÍPRAVY DAKUJEM, ZE NEPORUSUJETE ZAKON, ANI MOJE AUTORSKE PRAVA NA RECEPTY ANI ICH COPYRIGHT ICH NEOPRAVNENYM A PROTIZAKONNYM KOPIROVANIM AKYMKOLVEK SPOSOBOM NA TOMTO WEBE. Kuracie stehná umyjeme, osušíme, osolíme a okoreníme a obalíme v Mycryu. Ak nemáš Mycryo,opeč ich obvyklým spôsobom. Rozpálime suchú panvicu a stehná na nej dozlatista opečieme z oboch strán. Opečené stehná preložíme do pekáča, podlejeme kuracím vývarom (alebo aj polievkou) a dáme piecť na 40 minút pri 200°C. Kým sa stehná pečú, pripravíme si zemiaky aj omáčku (recept na úpravu pipiek a omáčku nájdeš tuto: http://povvi.com/kippenbillen-met-krieltjes/). Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 22.1.2013, 22:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
GrilážPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Typicke vianocne Grilazky s vlasskymi orechami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Narodeninová SacherkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cokoladovy korpus s marhulovou plnkou a originalnou cokoladovou polevou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 8.12.2012, 20:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Speculaas - originálny belgický mikulášsky perníkPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pravy Belgicky Mikulassky pernik z originalnej, tradicnej formicky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (21) posledné: 3.12.2013, 10:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Mokka rolada ♥PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 6 vajec, 70 g práškového cukru, 20 g kakaa, 40 g hrubej múky, Krém: 2 vajcia, 100 g kryštálového cukru, 250 g masla, 2 PL instantnej kávy POSTUP PRÍPRAVY DAKUJEM, ZE NEPORUSUJETE ZAKON, ANI MOJE AUTORSKE PRAVA NA RECEPTY ANI ICH COPYRIGHT ICH NEOPRAVNENYM A PROTIZAKONNYM KOPIROVANIM AKYMKOLVEK SPOSOBOM NA TOMTO, CI INOM WEBE. Žĺtky vymiešajte s cukrom a kakaom. Z bielkov ušľahajte tuhý sneh a spolu s múkou ho zľahka primiešajte do cesta. Vylejte na plech vyložený mastným papierom, rozotrite a upečte vo vyhriatej rúre. Upečené cesto dajte aj s papierom na vlhkú utierku a zviňte do rolády. Vajcia s cukrom vyšľahajte nad parou dotuha. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 7.12.2012, 13:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Stoofvlees- recept, po ktorom vas muzi vynesu do neba :)POTREBNÉ PRÍSADY Ingrediencie pre 4 osoby: 750g karbonatok- maso ako na madarsky gulas, nakrajane na 2x2cm kocky –najlepsie bez sliach, 2 stredne cibule, 1 PL horcice, cierne korenie & sol, bobkovy list , tuk na maso (Cera) ak nemas, moze byt slnecnicovy olej, 3 dcl tmaveho piva (najlepsie tmavy Saris), 1 krajec chleba (asi 5 az 7 mm hruby) ale nie hrubsi!, 1,5 hrste hrozienok (na farbe nezalezi), POSTUP PRÍPRAVY DAKUJEM, ZE NEPORUSUJETE ZAKON, ANI MOJE AUTORSKE PRAVA NA RECEPTY ANI ICH COPYRIGHT ICH NEOPRAVNENYM A PROTIZAKONNYM KOPIROVANIM AKYMKOLVEK SPOSOBOM NA TOMTO, CI INOM WEBE. Pre abstinentov: pivo v recepte mozme veselo nahradit kvalitnou masovou polievkou –domacim bujonom 1. Chlieb namastime horcicou a nakrajame na kocky 2x2 cm. Pre lenivsich: narez chlieb na kocky a horcicu pridas zvlast. 2. Na tuku oprazime nadrobno nakrajanu cibulu, po chvili pridame nakrajane karbonatky, posolime ich, popeprime a prazime, az chytia tmavsiu farbu. Potom pridame hrozienka, bobkovy list, na kocky nakrajany a namasteny chlieb (alebo kocky chleba a1 PL horcice), zalejeme pivom/bujonom, zamiesame nechame zovriet. 3. Ked zacne maso vriet, premiesame ho, sporak nastavime na jemno a nechame 1 hodinu vriet pod prikryvkou. Mozme obcas jemne pocas dusenia pomiesat. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) KOMENTÁRE (44) posledné: 17.12.2018, 9:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 16 (zobrazuje sa 11-16) | << predošlé 1, 2 |