končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 106 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,11 ďalšie >> |
OVOCIE |
Jablkové tortičkyPOTREBNÉ PRÍSADY jedno balenie liskoveho cesta, asi 10PL marhuloveho dzemu, ktory rozriedime 2-3 PL vody, 5jablk, mandlove lupienky POSTUP PRÍPRAVY obrazkovy postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 1.3.2009, 13:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Kalorická ovocná bombaPOTREBNÉ PRÍSADY Banány 2-3, pomaranče 2-3 , mandarínky 3-4 , jablká 3 , jahodový 3dcl kompót, ananásový kompót, sladené salko. POSTUP PRÍPRAVY Ovocie umyjeme , očistíme, banány nakrájame na kolieska, pomaranče a mandarínky rozdelíme na mesiačiky a každý mesiačik prerežeme na 3-6 častí, jablká nakrájame na kocky asi 1x1x0,5cm, všetko dáme do misky, zalejeme jahodovým a ananásovým kompótom(nakrájaným na kocky). Premiešame a zalejeme sladeným salkom, znova premiešame a dáme do chladničky min. na 7 hodín. (dá sa jesť aj skôr, ale po odležaní je ovocie nasiaknuté a chutí lepšie). Podávame v miskách ako super ovocný dezert. Naše deti ho milujú, nesmie chýbať na stole cez Vianoce a Nový rok. Tak skúste a prajem dobrú chuť, určite bude chutiť všetkým, ale pozor je to nielen vitamínová , ale aj kalorická bomba!!!! PS:foto príde,ale neskôr. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Vladimira P. (SarahP) ID 6085 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 21.11.2010, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Ananásová sopkaPOTREBNÉ PRÍSADY ananás * maslo * kryštálový cukor * vanilková zmrzlina * punčový likér POSTUP PRÍPRAVY Výýýýýborný recept! Dievčence, to musíte vyskúšať!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 2.3.2011, 19:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Jablková šťavaPOTREBNÉ PRÍSADY Poradi mi niekto ako uskladnit jablkovu šťavu aby som ju nemusela zavarat ?A hlavne aby sa nepokazila a vydržala nejaky čas? POSTUP PRÍPRAVY dakujem. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Erika Š. (ika755) ID 27136 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 1.10.2012, 18:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Ovocný šalátPOTREBNÉ PRÍSADY ovocie všetkého možného druhu * lyžica medu * lyžica džúsu alebo dospelácka úprava s vínom * jahodová poleva (nemusí byť, samozrejme) * orechy * kokos * atď. atď. POSTUP PRÍPRAVY Myslím, že fotopostup netreba. Nakrájajte všetko ovocie, aké doma nájdete do veľkej misy, pridajte lyžicu medu, džúsu alebo vína, nasypte orechy, kokos a ozdobte jahodovou polevou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 10.8.2007, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Varená jablková kašaPOTREBNÉ PRÍSADY jablká, nastrúhaná citrónová kôra, škorica, kúsok vanilky, 2-3 klinčeky, 1-2 PL kokosu, môže aj umelé sladidlo, alebo hrozienka POSTUP PRÍPRAVY kuk na obrázky Tento recept je ďalší z knihy 90 DD a je určený ako obed vo vitamínový deň, je to dobrotka, ktorá je dôkazom toho, že aj v tento deň môžeme naplniť naše brušká teplou stravou ( samozrejme bez tej šľahačky ). Pre nediétujúce to zas môže byť rýchlovka miesto zákuska. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 24.1.2011, 20:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Jahodové CALIPO alebo domáci jahodový nanukPOTREBNÉ PRÍSADY čerstvé jahody, kryštálový cukor, voda POSTUP PRÍPRAVY Jahody rozmixujeme, komu sa nechce špiniť mixér, tak len pretlačíme vidličkou (ako ja), pridáme cukor podľa chuti a trošku vody, aby nám to dobre zmrzlo.. naložíme do formičiek a dáme na noc mraziť.. A máme pochúťku na horúce dni :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Kristína P. (Kitty26) ID 3488 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 12.6.2018, 13:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Zmrzlinová bábovkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1500 g jahôd., 4 lyžice práškového cukru., 250 g lučiny alebo žervé., 350 g kyslej smotany., 6 lyžíc cukru., 400 g šľahačkovej smotany., postrúhaná kôra z pomaranča., 50 g pistácií., POSTUP PRÍPRAVY 600 g jahod umyjeme, usušíme a odstopkujeme. Jahody rozmačkáme, prepasírujeme cez sito a zmiešame s cukrom. Syr zmiešame s kyslou smotanou a cukrom. Ušľaháme šľahačku a spolu s pomarančovou kôrou ju vmiešame do syrovej hmoty. Bábovkovú formu plníme striedavo vrstvou zmiešanej hmoty a pretlakom zo zvyšných jahôd. Niekoľkými ťahmi vidličkou potom vytvoríme mramorový efekt a bábovku necháme cez noc zmraziť. Bábovku vyberieme tak, že guľatým nožom uvoľníme okraje, formu uzavrieme tanierom a preklopíme. Čakáme ešte asi 30 minút, kým obsah formy povolí. Dezert vložíme ešte na 30 minút do mrazničky, aby vnútorná vrstva opäť stuhla. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Ingrida S. (barbina1999) ID 158829 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 29.9.2011, 19:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Najúžasnejší jesenný dezert - Jablkovo-slivkové crumblePOTREBNÉ PRÍSADY ... úžasný jesenný dezertík ... potrebujeme (množstvo podľa nádoby v ktorej budeme piecť) : čerstvé slivky, jablká, škoricový cukor, hnedý cukor, voňavé korenie (napr. škorica, alebo zmes Jablkový závin), maslo, celozrnná múka, ovsené vložky jemné POSTUP PRÍPRAVY nádobu na pečenie vymastíme maslom ... pokrájame slivky a očistené jablká a navrstvíme do nádoby (ja robím v malých zapekacích miskách o priemere cca 7 cm) ... na dno dám slivky, potom jablko a navrch zasa slivky, jemne posypem hnedým cukrom alebo škoricovým cukrom a navrch dám mrveničku z masla, hnedého cukru, celozrnnej múky, ovsených vločiek a voňavého korenia ... misky uložím na malý pekáč (kvôli lepšej manipulácii s horúcimi miskami) a šupnem do rúry vyhriatej na 200°C cca na 15 minút ... keď mi po bokoch misiek bublá šťava zo sliviek a mrvenička je zapečená do chrumkava vyberiem z rúry ... je to úžasná pochúťka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 21.11.2013, 9:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Priesvitné ovociePOTREBNÉ PRÍSADY tvrdšie ovocie....jablká,hrušky,slivky,blumy,banány*med POSTUP PRÍPRAVY v obrázkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 7.3.2011, 20:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 106 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,11 ďalšie >> |