. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > OVOCIE

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 106 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,11 ďalšie >>

OVOCIE

Jablkové tortičky



POTREBNÉ PRÍSADY

jedno balenie liskoveho cesta, asi 10PL marhuloveho dzemu, ktory rozriedime 2-3 PL vody, 5jablk, mandlove lupienky

POSTUP PRÍPRAVY

obrazkovy postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 1.3.2009, 13:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Kalorická ovocná bomba



POTREBNÉ PRÍSADY

Banány 2-3, pomaranče 2-3 , mandarínky 3-4 , jablká 3 , jahodový 3dcl kompót, ananásový kompót, sladené salko.

POSTUP PRÍPRAVY

Ovocie umyjeme , očistíme, banány nakrájame na kolieska, pomaranče a mandarínky rozdelíme na mesiačiky a každý mesiačik prerežeme na 3-6 častí, jablká nakrájame na kocky asi 1x1x0,5cm,
všetko dáme do misky, zalejeme jahodovým a ananásovým kompótom(nakrájaným na kocky). Premiešame a zalejeme sladeným salkom, znova premiešame a dáme do chladničky min. na 7 hodín.
(dá sa jesť aj skôr, ale po odležaní je ovocie nasiaknuté a chutí lepšie).
Podávame v miskách ako super ovocný dezert.
Naše deti ho milujú, nesmie chýbať na stole cez Vianoce a Nový rok.

Tak skúste a prajem dobrú chuť, určite bude chutiť všetkým, ale pozor je to nielen vitamínová , ale aj kalorická bomba!!!!
PS:foto príde,ale neskôr.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Vladimira P. (SarahP) ID 6085 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 21.11.2010, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Ananásová sopka



POTREBNÉ PRÍSADY

ananás * maslo * kryštálový cukor * vanilková zmrzlina * punčový likér

POSTUP PRÍPRAVY

Výýýýýborný recept! Dievčence, to musíte vyskúšať!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 2.3.2011, 19:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Jablková šťava



POTREBNÉ PRÍSADY

Poradi mi niekto ako uskladnit jablkovu šťavu aby som ju nemusela zavarat ?A hlavne aby sa nepokazila a vydržala nejaky čas?

POSTUP PRÍPRAVY

dakujem.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Erika Š. (ika755) ID 27136 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 1.10.2012, 18:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Ovocný šalát



POTREBNÉ PRÍSADY

ovocie všetkého možného druhu * lyžica medu * lyžica džúsu alebo dospelácka úprava s vínom * jahodová poleva (nemusí byť, samozrejme) * orechy * kokos * atď. atď.

POSTUP PRÍPRAVY

Myslím, že fotopostup netreba. Nakrájajte všetko ovocie, aké doma nájdete do veľkej misy, pridajte lyžicu medu, džúsu alebo vína, nasypte orechy, kokos a ozdobte jahodovou polevou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (13) posledné: 10.8.2007, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Varená jablková kaša



POTREBNÉ PRÍSADY

jablká, nastrúhaná citrónová kôra, škorica, kúsok vanilky, 2-3 klinčeky, 1-2 PL kokosu, môže aj umelé sladidlo, alebo hrozienka

POSTUP PRÍPRAVY

kuk na obrázky

Tento recept je ďalší z knihy 90 DD a je určený ako obed vo vitamínový deň, je to dobrotka, ktorá je dôkazom toho, že aj v tento deň môžeme naplniť naše brušká teplou stravou ( samozrejme bez tej šľahačky ). Pre nediétujúce to zas môže byť rýchlovka miesto zákuska.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 24.1.2011, 20:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Jahodové CALIPO alebo domáci jahodový nanuk



POTREBNÉ PRÍSADY

čerstvé jahody, kryštálový cukor, voda

POSTUP PRÍPRAVY

Jahody rozmixujeme, komu sa nechce špiniť mixér, tak len pretlačíme vidličkou (ako ja), pridáme cukor podľa chuti a trošku vody, aby nám to dobre zmrzlo.. naložíme do formičiek a dáme na noc mraziť.. A máme pochúťku na horúce dni :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Kristína P. (Kitty26) ID 3488 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 12.6.2018, 13:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Zmrzlinová bábovka



POTREBNÉ PRÍSADY

1500 g jahôd., 4 lyžice práškového cukru., 250 g lučiny alebo žervé., 350 g kyslej smotany., 6 lyžíc cukru., 400 g šľahačkovej smotany., postrúhaná kôra z pomaranča., 50 g pistácií.,

POSTUP PRÍPRAVY

600 g jahod umyjeme, usušíme a odstopkujeme. Jahody rozmačkáme, prepasírujeme cez sito a zmiešame s cukrom. Syr zmiešame s kyslou smotanou a cukrom. Ušľaháme šľahačku a spolu s pomarančovou kôrou ju vmiešame do syrovej hmoty. Bábovkovú formu plníme striedavo vrstvou zmiešanej hmoty a pretlakom zo zvyšných jahôd. Niekoľkými ťahmi vidličkou potom vytvoríme mramorový efekt a bábovku necháme cez noc zmraziť. Bábovku vyberieme tak, že guľatým nožom uvoľníme okraje, formu uzavrieme tanierom a preklopíme. Čakáme ešte asi 30 minút, kým obsah formy povolí. Dezert vložíme ešte na 30 minút do mrazničky, aby vnútorná vrstva opäť stuhla.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Ingrida S. (barbina1999) ID 158829 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 29.9.2011, 19:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Najúžasnejší jesenný dezert - Jablkovo-slivkové crumble



POTREBNÉ PRÍSADY

... úžasný jesenný dezertík ... potrebujeme (množstvo podľa nádoby v ktorej budeme piecť) : čerstvé slivky, jablká, škoricový cukor, hnedý cukor, voňavé korenie (napr. škorica, alebo zmes Jablkový závin), maslo, celozrnná múka, ovsené vložky jemné

POSTUP PRÍPRAVY

nádobu na pečenie vymastíme maslom ... pokrájame slivky a očistené jablká a navrstvíme do nádoby (ja robím v malých zapekacích miskách o priemere cca 7 cm) ... na dno dám slivky, potom jablko a navrch zasa slivky, jemne posypem hnedým cukrom alebo škoricovým cukrom a navrch dám mrveničku z masla, hnedého cukru, celozrnnej múky, ovsených vločiek a voňavého korenia ... misky uložím na malý pekáč (kvôli lepšej manipulácii s horúcimi miskami) a šupnem do rúry vyhriatej na 200°C cca na 15 minút ... keď mi po bokoch misiek bublá šťava zo sliviek a mrvenička je zapečená do chrumkava vyberiem z rúry ... je to úžasná pochúťka

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 21.11.2013, 9:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Priesvitné ovocie



POTREBNÉ PRÍSADY

tvrdšie ovocie....jablká,hrušky,slivky,blumy,banány*med

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) posledné: 7.3.2011, 20:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 106 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,11 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu