. .. .. .. .. .. .
. .

Ananásová sopka - RECEPT 3802

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

OVOCIE

ID 633 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Ananásová sopka


[ recept č. 3802 zo dňa  ]


Ananásová sopka


POTREBNÉ PRÍSADY

ananás * maslo * kryštálový cukor * vanilková zmrzlina * punčový likér

POSTUP PRÍPRAVY

Výýýýýborný recept! Dievčence, to musíte vyskúšať!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Ananás nakrájajte asi na 2 cm kolieska,
2. Vykrajovačkou na linecké koláčiky vykrojte drevitý stred,
3. do dvoch tanierov si nachystajte trocha masla a kryštálový cukor. Maslo dajte roztopiť,
4. a jednotlivé kolieska ananásu obaľte v roztopenom masle a silno obaľte v kryštálovom cukre. Takto pripravené kolieska vložte do pekáča a dajte upiecť.
5. Pečte asi 20 minút do úplného skaramelizovania cukru, teplota asi 200 stupňov.
6. Upečené kolieska nechajte chvíľočku vychladnúť.
7. Na tanier naložte koliesko skaramelizovaného ananásu,
8. dajte naň väčší kopček vanilkovej zmrzliny,
9. vydlabávačkou na melóny urobte do zmrzliny jamku,
10. a do jamky nalejte likér podľa chuti.
11. Musím sa pochváliť, že to bol naozaj zážitok, hostia sa išli zadrhnúť :-))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Ananásová lodička | Ananásová sopka | skvele marcipánove mafiny s pomarančom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (2.3.2011, 19:48)
|:o) |:o)zasa super chutovečka |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (30.3.2008, 19:09)
Marcelka, vcera som robila tento dezertik. Vsetci sa oblizovali az za usami. Este aj moja svokricka pochvalila. Akurat som pridala do cukru skoricovy cukor. Vrch som poliala Baileysom a este prizdobila slahackou. Pre svokru bez alkoholu, iba s cokoladovo karamelovym topingom. Proste jedna basen. (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (1.2.2008, 22:54)
no pre mna osobne su zazitkom tvoje recepty... neuveris, ale uz som mala normalne abstaaaaaaaak (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu