končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 255 (zobrazuje sa 151-160) | << predošlé 1,.,11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21,.,26 ďalšie >> |
DIETY |
...a tuto desatdnovku poznate...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY dala som sa na nu teraz po Velkej noci, aby sa mi trochu stiahol zaludok, potom nastupim 90dnovu rozlisovaciu, uvidime, co to urobi POSTUP PRÍPRAVY 1. den 1kg pomarancov 2. den 0,5kg tvrdeho syra 3. den 0,5kg sunky 4. den 0,5kg dietnych parkov 5. den 0,5 kg varenych zemiakov 6. den 0,5kg hovadzieho masa alebo kuraciny 7. den 9 vajec na polomakko 8. den 1,5l sipkoveho caju Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Dagmar A. (kukuk) ID 448 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (30) posledné: 1.10.2010, 14:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Kapustová polievka - 90 dňová diéta - RD02POTREBNÉ PRÍSADY Tento recept je vhodný pri 90 dňovej rozlišovacej diéte ako obed počas škrobového dňa. Maximálne jednoduché na prípravu. Ak ti k polievke bude chýbať údené mäsko ako mne, odporúčam zamyslieť sa nad tohtoročnou kolekciou plaviek :) POSTUP PRÍPRAVY Obrázkový. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Zuzana Šimkovičová (premamu) ID 58 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 3.1.2012, 21:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Kuracie s baklažánom RD01POTREBNÉ PRÍSADY Tento recept je vhodný pri 90 dňovej rozlišovacej diéte ako obed počas bielkovinového dňa. Je to prekvapivo chutné a nenáročné na prípravu. POSTUP PRÍPRAVY Obrázkový. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Zuzana Šimkovičová (premamu) ID 58 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 8.4.2010, 21:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
90 dní po 90DDPOTREBNÉ PRÍSADY Keďže končíme viaceré s 90DD a chceme pokračovať, preštudovala som si knihu ako pokračovať. Takže vyberám z knihy: Ďalších 90 dní po diéte konzumujete na RAŇAJKY len ovocie a jete ho aj na desiatu, na spestrenie môžete vypiť ovocno-zeleninový džús. Pri ostatnýh dvoch jedlách, pri obede a večeri, dodržujete správnu kombináciu potravín a časový rozvrh stravovania. POSTUP PRÍPRAVY Jedna zásadná ZMENA je, že nemusíte dodržiavať bielkovinový deň, škroby, UH a vitamínový deň - to znamená, že ak máte na obed bielkoviny - na večeru si môžete dať škroby - treba len dodržať správnu kombináciu potravín. Vodný deň - stále platí - ale môžete piť aj čaje, číre polievky, alebo vývary, prípadne ovocno -zeleninové džúsy, samozrejme bez cukru. Vhodná je minerálka s obsahom magnézia. Snáď som vám pomohla - ak máte otázky - pridám to sem. Cykly stravovania - ČISTIACI CYKLUS - prebieha od 4.00 hod do 12.00 hod - v tomto čase jedzte len minimálne /hlavne OVOCIE/ a pite čo najviac vody, čaju a nízkokalorických nápojov. PRIJÍMACÍ CYKLUS - trvá od 12.00 hod do 20.00 hod. - slúži na prijímanie potravy, a dodržanie správnej kombinácii potravy. Po jedle obsahujúcom bielkoviny musia uplynúť medzi jedlami najmenej 4 hodiny, keď máte škroby a UH - 3 hodiny a pri ovocnom sú to 2 hodiny. TRÁVIACI CYKLUS - trvá od 20.00hod do 4.00 hod - po ôsmej hodine večer už nejedzte! Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Jana D. (deszki) ID 13988 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1807) posledné: 18.10.2012, 14:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
ZELENINKOVÝ MIŠ-MAŠ DO 90 DŇOVEJ DIETYPOTREBNÉ PRÍSADY Zeleninka: ja som dala - vééľa CIBULKY, to máme radi, MRKVIČKA nastrúhaná, šťavnatá dobručká, ZELENINKOVÁ MRAZENÁ ZMESKA pekná farebná, trolinka ZELENINKOVÉHO BUJÓNU, CESNAČIK zdravučký, trolinka PÓRIKU na kolieska nakrájaného, kučeravé hlávky BROKOLIČKY do predu uvarenej a kto chce trošilinku ÚSTRICOVEJ OMÁČKY nech je to exotika : ) POSTUP PRÍPRAVY Všetka zeleninka ide na panvičku asi takto: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Katarína S. (kosatka29) ID 47087 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 12.4.2013, 21:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Dieta podla krvnych skupinPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mate niekto skusenosti s touto dietou??? Ja som zacala ma B skup . Vlozila by som sem len je strasne dlha,lebo je to cely rad veci,ktore sa mozu papat a ktore nie. Do komentarov dam link kde sa o tom lepsie pise,ale odporucam knihu. Ja som zacala,postupne budem vkladat receptiky vhodne pre B skupinu a dalsie info ohladom stravovania. budem rada ak napisete svoj komentarik ake mate skusenosti s takou dietou. Vlozila som Spaldovu bublaninu a Spaldovy mufinkovy chlebik. Tak podme na to zdravo sa stravovat:) POSTUP PRÍPRAVY pevna vola:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (23) posledné: 30.11.2010, 17:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Diétna pochúťka "Shmaky"POTREBNÉ PRÍSADY Ja nedržím diétu, ale občas treba aj odľahčovacie dni a tak som vyskúšala túto pochúťku. Chutí fantasticky a naozaj ako údené kuracie prsia. Výrobca píše: je vhodný na zaradenie do jedálnička pre zdravý životný štýl, pri redukčnej diéte, pre diabetikov, deti. Je to náhrada mäsa. Zloženie výrobku: 94% vaječný bielok. Energetická hodnota 218 kJ / 100 g. Má vysoký obsah bielkovín a málo tuku, sacharidov a cholesterolu. POSTUP PRÍPRAVY Vhodný do zeleninových šalátov, cestovinových šalátov a podobne. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 9.5.2011, 17:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Ricottový koláč - maškrtiť sa dá aj zdravoPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus: 50g vlašských orechov 60g ovsených vločiek 1PL hnedého cukru 1PL sezamových semiačok 1 vajíčko 1/4ČL sódy bicarbóny prípadne 1PL mlieka ak je masa príliš tuhá (použila som ovsené) Plnka: 250g ricotty 1 activia sladká biela 2 vajcia citrónová šťava podľa chuti prípadne trstinový cukor podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Ovsené vločky a orechy si nasekáme v mixéri. Pridáme vajíčko, sézam, cukor a sódu bicarbónu a všetko premiešame. Ak je zmes taká tuhá, že by sa nedala rozotrieť do formy, môžete pridať trochu mlieka. Cesto rozotrite na dno koláčovej formy (ja mám 25cm) a dajte predpiecť na 180C horkovzduch na 10minút. Zatiaľ si vymiešajte vajcia, vmiešajte ricottu s jogurtom. V tomto kroku môžete experimentovať a pridať napríklad škoricu, hrozienka,alebo nejaké ovocie. Ja som pridala len citrónovú šťavu a asi 1ČL trstinového cukru. Rozotrite na predpečený korpus a pečte na 170C asi 15-20min, kým ricottova zmes nespevnie. Môžete podávať ozdobené ovocím, určite nie šľahačkou:) Ak sa koláčik rozdelí na 12častí, jedna porcia bude mať takéto nutričné hodnoty: Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Zuzana S. (zunicka) ID 114201 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 11.3.2010, 21:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Výborný "alternatívny" guláš - 90 DD - škrobyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Fazuľa, 4 zemiaky, karfiol, veľká cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 2 dl paradajkový pretlak, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, štipľavá paprika - v mojom prípade "Erös Pista" (rozmixované feferónky), vegeta, majoránka. POSTUP PRÍPRAVY Fazuľu som si ráno namočila a keď som prišla z práce, tak som ju dala do tlakového hrnca na polhodinu povariť. Zatiaľ som si na drobno nakrájala cibuľu a cesnak a dala dusiť na 2 PL oleja a 1/2 dl vody, očistila som zemiaky - dva z nich som nakrájala na kocky a dva postrúhala na strúhadle na jemno (tie to celé zahustia). Na drobnučké ružičky som rozobrala asi 1/5 karfiólu. Uvarenú fazuľu som ocedila. Do udusenej cibule som pridala kocky zemiakov, kúsky karfiolu, fazuľu, strúhaný zemiak, zaliala paradajkovým pretlakom, pridala vegetu, mleté korenie a papriky - mletú sladkú aj štipľavú pastu "Pišta". Pridala som ešte asi 2 dl vody a nechala všetko variť. Keď boli zemiaky uvarené, guláš som vypla a na záver doň pridala za kávovú lyžičku majoránky, ktorú som pomrvila v dlani. Vyzerá to úžasne, vonia ako naozajstný guláš - manžel zdegustoval a povedal, že to je výborne a že si ani neuvedomil, že v tom nie je mäso. Ja ochutnám až zajtra - mám škrobový deň. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Eva A. (Eviana) ID 114156 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 2.6.2015, 16:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
spenatovo-cotidzove palacinkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Palacinky: 100g celozrnnej spaldovej muky, 1 vajecny bielok, 1.5dcl nizkotucneho mlieka,koreniny a bylinky do cesta podla chuti /majoranka,bazalka,provensalske,cierne mlete korenie,chilli.../\\r\\nNapln-200 g mrazenho spenatu,1 cottage cheese,1 vacsi strucik cesnaku POSTUP PRÍPRAVY muku a koreniny dobre zmiesat...mlieko preslahat s bielkom...do mlieka pridat muku a poriadne vymiesat riedke palacinkove cesto......TIP-teflonovu panvicu potrieme rozkrojenou stranou zemiaka-cesto sa vobec neprilepi a neni treba olej!!! =] ......upecieme palacinky......z tohto mnozstva vyjdu tri vacsie............v hrnci trosku podliat vodou spenat a nechat rozmrazit a poarit kym sa voda nevypari....na konci pridat pretlaceny cesnak a zmiesat spenat s cottage cheesom....plnkou potret a zatocit palacinky..... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 121205 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 255 (zobrazuje sa 151-160) | << predošlé 1,.,11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21,.,26 ďalšie >> |