končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 141-150) | << predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,.,72 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäsko s hráškom, kukuričkou a šampiňónmi (veľmi jednoduché)POTREBNÉ PRÍSADY tristvrte kila az kilo bravcoveho mäsa (mozu byt aj kuracie prsia), 1 konzervu krajanych sampinonov, 1konzervu hrasku, 1konzervu kukuricky, a jednu mensiu cibulu POSTUP PRÍPRAVY postup je velmi jednoduchy a dostala som ho uz velmi davno od kamaratky, a ta ho pocula od svojej velmi lenivej svagrinky, kazdy si ho zapamata hned na prve pocutie, tak je lahky a taaak chutny, tak skuste ....konzervy sa tam davaju cele aj so stavou a ta urobi taku vybornu chut.....pokracovanie v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 2.2.2011, 19:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*♥*Bravčové dusené plátky na šampiňónoch*♥*POTREBNÉ PRÍSADY 800 g br. guľatého pliecka (stehno), cibuľa, dijonská horčica, soľ, mčk, 1/2 čL vegety, troška chilli, kúštik údenej slaninky (nemusí byť), 20 dg šampiňónov, 1 vajco natvrdo, 2 čL solamylu POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 17.3.2013, 11:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Tortilla s paradajkami alebo špecialitka pre hostí ''''''''POTREBNÉ PRÍSADY asi 1 kg zemiakov, asi 1 kg paradajok, 1-2 zelenej papriky , cca 250-300g klobásky (alebo hocijaké mäsko čo máte napríklad je to výborné s mletým mäskom na spôsob čevabčiči), 50 ml oleja,2 strúčiky cesnaku,250 ml smotany na šľahanie, 1 PL kyslej smotany, 1 kl vegety (taká kopcovitá), soľ, mleté čierne korenie, drvená rasca, čerstvú bazalku ,maslo na vymazanie misy , 3 vajíčka , 200g tvrdého syra POSTUP PRÍPRAVY Tak a postup dohodený .... ak niekto nemá rád klobásku tak dá napríklad špekačky alebo párok ,alebo kuracie mäsko vopred upečené odporúčam ak to robíte z nových zemiakov, je to výborné aj s mletým mäskom ..... Včerajšej návšteve to veľmi chutilo .K tomu ešte super čerstvý šalátik a niet čo dodať.... Dobrú chuť.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Deni T. (fufik) ID 1652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 23.7.2011, 21:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Fajnučké zapekané cestoviny s kapustou a údeným mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY Tento recept si určite obľúbia milovníci kapusty a údeného mäsa. Nie je náročný a je výborný aj ako večera. Príprava je cca 35-50 minút. Na obrázku sú veci ktoré nato treba, len som zabudla hubový bujon 1 kocku. Budem rada, keď mi napísete ako vám chutilo. :-* POSTUP PRÍPRAVY postup budem písať pri obrázkoch.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Denisa T. (BENQ11) ID 79775 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 13.5.2011, 9:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Domáce klobásy /podľa receptu starého masiara/POTREBNÉ PRÍSADY 10 kg čistého masa/bôčik a pliecko/,20dkg soli,12 dkg červená paprika sladká,2 dkg červená paprika pálivá,4 dkg mleté čierne korenie,2 dkg mletá rasca,4 dkg čerstvý cesnak,bravčové črevá, POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrájame a pomelieme,pridáme soľ , všetky koreniny a cesnak. Všetko riadne premiešame/aby sa nám zmes lepšie miešala,pridáme asi 2 dcl vody.Necháme chvíľu odstáť a plníme do bravčových čriev.Je to mňamka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 27.12.2014, 9:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
3K - krkovička, kapusta, knedlíkPOTREBNÉ PRÍSADY KRKOVIČKA: krkovička * 3 cibule * rasca * korenie na hydinu * hlavička cesnaku * pretlak * olivový olej * mletá červená paprika * vegeta * hladká múka na zahustenie _____ KYSLÁ KAPUSTA: olivový olej * cibuľa * bobkový list * nové korenie * rasca * kryštálový cukor * ocot * slanina * kysla voda z kapusty POSTUP PRÍPRAVY Na začiatok ešte napíšem, že som si vedomá, že krkovička nie je hydina, ale jednoducho teraz mám v obľube toto korenie tak som ho použila aj v tomto recepte :)). Krkovičku nakrájame na väčšie kusy. Olúpeme si cibule. Dve nakrájame na väčšie mesiačiky, jednu na drobno. Krkovičku dáme do misky, pridáme k nej rascu, korenie na hydinu a ¾-tinu na drobno nakrájaného cesnaku. Poprehadzujeme, aby sa jednotlivé kúsky obalili. Na olivovom oleji kusy mäsa prudko opečieme a dáme do pekáča, v ktorom budeme zapekať. Do výpeku dáme na drobno pokrájanú cibuľu, zaprášime mletou červenou paprikou a podlejeme vodou, ovegetíme (takto pripravený cibuľový základ bude na podlievanie počas pečenia mäsa). K opečeným kusom mäso v pekáči pridáme dve cibule, ktoré sme si nakrájali na väčšie mesiačiky, lyžicu pretlaku (ja som nemala pretlak, tak som dala chilli marinádu) a zvyšný cesnak. V pekáči ešte poprehadzujeme a podlejeme pár naberačkami pripraveného cibuľového základu. Dáme zapiecť, a počas pečenia podlievame základom. Keď už je mäso polomäkké tak môžeme vyliať celý cibuľový základ a dopiecť. Upečené, mäkké mäso vyberieme do hrnca. Omáčku zahustíme vodou s hladkou múkou a precedíme k mäsu. Kyslá kapusta: Na oleji orestujeme na drobno pokrájanú cibuľu, pridáme k nej bobkový list, nové korenie, rascu a cukor, restujeme. Prilejeme trošku octu (ja som dala jablčný) a podlejeme vodou, rozvaríme vzniknutý karamel a pridáme kapustu. Dusíme, kapusta pustí troška vody a keď tak podlejeme vodou z kapusty alebo môžeme aj jednou naberačkou pripraveného cibuľového základu. Dusíme pokiaľ sa voda neodparí. Zvlášť si orestujeme slaninu, a vyškvarenú pridáme k mäsu, bez vytopeného tuku. Príloha: knedlík (tentokrát bol kupený) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 21.11.2011, 13:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Španielské vtáčkyPOTREBNÉ PRÍSADY karé (ja som robila zo 7ks), soľ, čierne mleté korenie, horčica, klobáska, uharky (zavárané), slanina, vajcia uvarené na tvrdo (záleží od množstva rezňov, ja som použila 2 vajcia na 7rezňov), špáradká, kečup, sójová omáčka, solamyl, vegeta POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Mária P. (nelasofia) ID 28622 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 1.2.2011, 17:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcove rezne na kyseloPOTREBNÉ PRÍSADY 3-4 bravcove rezne* 1 cibula * 500ml mlieka * 3 lyzice muky * 100 ml smotany na varenie * 1 lyzica a viac kopru (ja som dala cerstvy) * ocot, cukor, sol, krystalovy cukor POSTUP PRÍPRAVY rezne osolime a naklepeme * cibulku na jemno nakrajame * viac v postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 9.1.2011, 18:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnená bravčová panenka v orechovo-petržlenovej kruste s omáčkou zo zeleného koreniaPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 500 g bravčovej panenky, 1,5 balenia hravé syrové nite /korbáčiky/, pár pásikov slaninky, 2 PL mleté orechy, 2 PL petržlenovej vňate a trocha oliv. oleja, na obalenie alobal Omáčka zo zeleného korenia: 1/2 bal. zeleného korania, 250 ml šľahačková smotana 33%, 100 - 150 ml mlieko, 1 ML soli, 1ML solamylu a trocha vody , 1/2 ML cesnaku POSTUP PRÍPRAVY ..absolútne delikátne jedlo s výbornou korenistou omáčkou, pre milovníkov dobrého jedla ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 8.11.2011, 14:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnciPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko, cibuľa, olej, kapusta, červená paprika, soľ, peper, bujón,smotana a múka. a ešte trošku vody množstvo mäsa a kapusty ako kto má rád... ja teda veľa, lebo gulášik jeme minimálne 3 dni a chutí nám viac odstatý = to asi nieje spisovné ale chápeme sa nie? POSTUP PRÍPRAVY viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Marcela K. (macaaa) ID 149502 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 21.5.2016, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 141-150) | << predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,.,72 ďalšie >> |