. .. .. .. .. .. .
. .

Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci - RECEPT 46025

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 149502 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)


Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci


[ recept č. 46025 zo dňa  ]


Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci


POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové mäsko, cibuľa, olej, kapusta, červená paprika, soľ, peper, bujón,smotana a múka. a ešte trošku vody množstvo mäsa a kapusty ako kto má rád... ja teda veľa, lebo gulášik jeme minimálne 3 dni a chutí nám viac odstatý = to asi nieje spisovné ale chápeme sa nie?

POSTUP PRÍPRAVY

viď obrázkový postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

toto potrebujeme
rovno v tlakovom hrnci na oleji speníme cibuľu, čoskoro pridáme na kocky nakrájané mäso a obielime.
pridáme červenú papriku, peper a soľ a hneď potom aj podlejeme troškou vody, aby nám paprika nezhorkla.
hneď potom pridáme kapustu a dolejeme vody, aby bola kapusta "voľná". ešte pridáme bujón.
hrniec uzavrieme, na najväčšom plameni necháme natlakovať na najvyšší tlak (u mňa druhý červený prúžok), hneď stíšime plameň na najslabšie a stopneme si 8 minút. Medzitým si rozmiešame smotanu s múkou. hneď potom hrniec odtlakujeme rýchlo, tým, že hrniec dáme do dresu a na vrchnák pustíme prúd studenej vody. Hrniec otvoríme, zapneme plyn a vlejeme do hrnca smotanu s múkou. premiešame, hrniec uzavrieme a počkáme kým nepočujeme že gulášik vrie. teda počuť že buble, vypneme plyn.. otvoríme hrniec
a hotovo dobrú chuť


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Fantastické čokoládové pokušenie :) | Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci | Dobošová torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka B. (ballou) ID 28541, mimibazar.sk/ballou (7.5.2016, 20:16)
Noooo [A] dnes som v pracovnom zápale, keď so robila asi 100 vecí naraz, a bol v tom aj segedin..úplne domrvila svoj overený postup ,-) ja zvyknem mäso udusit samé a potom pridať kapustu a potom smotanu (jidlo) dnes som išla ako píla a cibuľa, mäso a šuch kapusta a mieeešaaaam :^) potom :-o :-o reku čo teraz? Mäso bude tvrdé, kapusta rozvarena...tak hľadám a nájdem tento rcp (radost)

bleskurychle, fajnove, mäso mäkké, kapusta nerozvarena (L)

Segedín už len takto ,-) a rovno to budem dávať do tlakáča nie ako dnes ,-) :-p
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (21.5.2016, 20:09)
|:o) |:o) |:o)

no to ma velmi tesi.... a usetrime aj cas vsakze ? (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (efeosa1990) ID 283620 (26.8.2014, 20:22)
Perfektný a fakt bol hotový za 25 minút :-)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (20.9.2014, 11:28)
dakujem krasne (Y)
ODPOVEDAŤ
Mili J. (Vanilka32) ID 41686, mimibazar.sk/vanilka32 (29.3.2014, 10:43)
moj prvy segedin (Y) (Y) rychly a chutny receptik, dakujeme (L)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (upravené 3.5.2014, 18:27)
(Y) som rada
ODPOVEDAŤ
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (15.9.2012, 21:00)
(Y)výborný receptík, veľmi ďakujem..pravdupovediac, mala som pochybnosti , že 8 minút a ešte spolu s kapustou, ale naozaj sa to uvarilo. Robila som zo stehna..a je boží..a hlavne rýchly...super... (L)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (23.9.2012, 14:28)
super ZE? niet nad take objavy ako je tlakovy hrniec... len sa netreba bat skusat... (L) dakujem (F)
ODPOVEDAŤ
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (23.9.2012, 14:30)
júúj, ja mám tlakáče 4, a varím v nich už 20 rokov, len som sa bála, že sa mäsko napr. spolu s kyslou kapustou neudusí. a tých 8 minút ma "odrovnalo".. ,-)
super (Y)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (23.9.2012, 19:01)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Viera F. (veqa) ID 13798, mimibazar.sk/veqa (12.2.2012, 21:50)
ja tiež robievam segedín len v tlakovom hrnci (H) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (13.2.2012, 7:38)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Paola W. (Velcikova) ID 9522 (12.2.2012, 21:13)
Segedín som ešte nikdy nerobila a tento vyzerá výýborne. Vyskúšam (Y)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (12.2.2012, 21:40)
drzim palce.... toto je najjednoduchsi sposob... (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu