. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 792 (zobrazuje sa 141-150)<< predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,.,80 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

Dezert pre pánov


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčový bôčik , soľ , cesnak , mletá paprika

POSTUP PRÍPRAVY

Pretlačený cesnak + soľ + paprika - zmiešame .
Uvarený , ešte horúci bôčik natrieme cesnakovou hmotou .
Je to naozaj skvelý dezert . Veľmi chutí .

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Alžběta K. (betulinka16) ID 210389 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 10.1.2012, 11:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Šunka v tlakovom hrnci za menej ako 45 minút



POTREBNÉ PRÍSADY

Šunka, horčica, voda

POSTUP PRÍPRAVY

šunku natrieme horčicou, vložíme do parníka /to je tá vložka s dierkami čo sa dáva do hrnca/, zavrieme hrniec a dáme na najsilnejší plameň.
Počkáme kým sa natlakuje na najvyšší stupeň, stíšime plameň /tak aby stále zostal ten najvyšší stupeň tlaku = u mňa je to druhý červený prúžok/
čakáme 45 min /ja som našla že to má byť 12min na 400g a podľa toho som to robila, ale očividne som to mohla dať aj na menej minút, našla som aj recept kde to malo byť 1000g 8 min záleží ale na type šunky/ nabudúce to skúsim na 30min
HOTOVO!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Marcela K. (macaaa) ID 149502 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2012, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové mäsko v mlieku v tlakovom hrnci za 30 minút



POTREBNÉ PRÍSADY

2 lyžice olivový olej, 2 lyžice maslo, kus bravčového mäsa v celku. zviazané, soľ, peper, môžu byť mix byliniek ale nemusí byť, 2 = 2a po šálky mlieka\\r\\nje tu možnosť aj pridať sušené slivky alebo iné sušené ovocie, bobkový list-y, cesnak 2-3 kto má rád viac cesnaku alebo iných prísad, upraví si podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

2 lyžice olivový olej, 2 lyžice maslo, kus bravčového mäsa v celku. zviazané, soľ, peper, môžu byť mix byliniek ale nemusí byť, 2 = 2a po šálky mlieka
je tu možnosť aj pridať sušené slivky alebo iné sušené ovocie
do stredu mäsa spravím dieru kde napchám slivky, mäso vyvaľkam v mix bylinkách a sprudka opečiem na oleji s maslom rovno v tlakovom hrnci. hneď potom vlejem mlieko /pozor prská/,tak aby bolo mäsko dopoly zhruba zaliate, pridám trochu soli a peper, bobkový list alebo listy a cesnak. uzavriem hrniec a nechám natlakovať na najvyšší stupeň /druhý prúžok/, stíšim plameň a nechám 30 min. potom hrniec odtlakujem /napr. v drese pustím studenú vodu na vrchnák/
a je to..
super so zemiakmi, ktoré sú hotové v tlakovom hrnci za 6min.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Marcela K. (macaaa) ID 149502 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Francúzske rezne


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

kotlety z karé (počet podľa stravníkov), cesnak, cibuľa, šunka, anglická slanina - množstvo podľa počtu kotliet, syr na strúhanie, soľ, korenie, strúhanka, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Kotlety naklepeme osolíme a okoreníme, uložíme na olejom vymazaný plech. Na každú kotletu dáme prelisovaný cesnak, na kolečká pokrájanú cibuľu. Prikryjeme šunkou, na to dáme plátik anglickej slaniny. Každú kotletu zasypeme strúhaným syrom a 1 polievkovou lyžicou stúhanky. Na vrch položíme plátik masla. Pečiem v rúre na 200 stupňoch cca 60 minút - podľa vlastnej rúry. Podávame s hranolkami alebo zemiakmi na cesnaku (uvarené pokrájené zemiaky dáme na panvicu na rozohriaty olej a upražíme do zlatista, keď je to hotové pridáme podľa chuti prelisovaný cesnak) Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Zuzana T. (slims33) ID 131423 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 5.6.2012, 18:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

super nápad


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

:-)))

POSTUP PRÍPRAVY

videla som v teleráne a vyskúšala a potvrdzujem, že to funguje: keď vyprážate, dajte k mäsu do oleja aj kus surovej mrkvy, v byte vôbec nie je cítiť, že niečo vyprážate!!! Schválne som išla von z bytu a vošla, či niečo budem cítiť, a nič!!! :-))) Potom prišla aj sestra a vravela, že vôbec to nie je cítiť, takže ja to môžem len a len odporúčať!!! Pekné sviatky!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Anna J. (Aldo) ID 47989 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (16) posledné: 25.1.2012, 11:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčová diabolská



POTREBNÉ PRÍSADY

Suroviny: 1 kg krkovičky alebo bravčové pliecko, 3 - 4 ks cibule, 2 - 3 PL horčice, 2 - 3 ks feferónky ,4 - 5 ks uhorky kyslej, korenie čierne mleté, olej, soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Postup receptu
Cibuľu , mäso a uhorky nakrájame na malé kocky .
Cibuľu osmažíme na oleji , pridáme na kocky nakrájané mäso a smažíme pár minút.Pridáme soľ,korenie , na kocky nakrájané kyslé uhorky , feferónky a horčicu. Nepodlievame , mäso si pustí vlastnú šťavu. Dusíme do zmäknutia.
Takto pripravené mäso podávame s chlebom. Prajem dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Martina M. (matahari1974) ID 178038 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 17.9.2013, 20:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Fajna zapečená krkovička.



POTREBNÉ PRÍSADY

Krkovička,šunka, horčica, cibuľa, tvrdý syr a vajcia.

POSTUP PRÍPRAVY

Krkovičku nakrájame, naklepeme, osolíme a okoreníme. Opečieme na oleji a naukladáme na pekáč.Potrieme plnotučnou horčicou, na horčicu dáme plátky šunky.Cibuľu očistíme, nakrájame na kolieska, naukladáme na šunku. Syr nastrúhame , zmiešame s vajíčkami a pridáme na cibuľu.Pečieme v rúre na 200 stupňov , 1 hod. prikryté a 1/2 hod odokryté, aby sa nám syr zapiekol dozlatova.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 104 návštěvníkov)

Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (29) posledné: 23.4.2017, 19:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Tajkine mleté rezne so syrom



POTREBNÉ PRÍSADY

450g bravčové mleté mäso,20dkg tvrdého syra,syrokrém v črievku,mletá červená paprika,korenie, soľ,majorán,rasca,chilli mleté,2 vajcia, strúhanka,múka hladká

POSTUP PRÍPRAVY

Do mletého mäsa pridáme nastrúhaný syr,2 vajcia okoreníme,osolíme,pridáme rascu, majoránku a mleté chilli. Obalíme v múke,vajci a v strúhanke a pražíme na oleji. Zemiaky uvaríme v šupke. Po uvarení ich prekrojíme napoly pozdĺžne, vydlabeme vnútro zemiaku. Potom vnútro zemiaku rozmixujeme so syrokrémom,osolíme a pridáme mletú papriku. Dáme to naspäť do zemiakov,posypeme postrúhaným syrom a dáme zapiecť do rúry na 200°C, kým syr nezhnedne. POodávame s čalamádou :). DOBRÚ CHUŤ !

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Denisa K. (KukulienkaLienka) ID 217944 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 16.11.2011, 14:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové kotlety s pórovo-horčicovou omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové kotlety, olivový olej, 2 strúčiky cesnaku, 1 veľký pór, pohár bieleho vína, 1 lyžica celozrnnej horčice, 1 smotana na varenie, soľ, biele korenie, petržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

Mierne naklepané bravčové kotlety trochu posolíme, posypeme bielym korením a na miernej teplote na oleji opečieme zhruba 5 minút z každej strany aj s dvomi celými strúčikmi cesnaku. Mäso aj cesnak vyberieme, dáme ich do ohňovzdornej misy alebo pekáča a dopečieme v predhriatej rúre, kým sa mäso nezačne oddeľovať od kosti. Medzitým na panvici, kde sa opekalo mäso restujeme 6 minút umytý a pokrájaný pór, potom prilejeme víno a necháme ho odpariť zhruba na tretinu (niekedy vino nedam vobec). Primiešame horčicu, smotanu, premiešame a dobre dochutíme soľou, korením, prípadne aj cukrom. Necháme prejsť varom, kým omáčka nezhustne a nakoniec pridáme aj posekanú petržlenovú vňať. Dopečené mäso podávame s pórovo-horčicovou omáčkou, čerstvou petržlenovou vňaťou a zemiakovou alebo paštrnákovou kašou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Katarína V. (pagastanka) ID 64848 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 16.1.2012, 11:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

zavitky s kapustou



POTREBNÉ PRÍSADY

kysla kapusta bravcove kare slaninka mlete maso koreniny ci vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

rozklepat maso
nasolit kusky,capnete na nu platok slaninky,capnut kusok mleteho masa a kapusty kyslej, zatocit ako rolku a naukladajte do maleho pekaca kolko zvladnete a potrebujete.zaliat bud bujonom ci vyvarom ci vodou nic sa nestane trosku soli a posypat znovu kapustou a dat zapiect cca 15 min 180 st.
super k zemiakom ci ryza,ani som nezahustovala stavu z masa. dobru chut,

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Klaudia Š. (bohyna) ID 15794 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 792 (zobrazuje sa 141-150)<< predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,.,80 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu