končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 131-140) | << predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19,.,43 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
Znojemské uhorkyPOTREBNÉ PRÍSADY Na 1 fľašu: 5 ks čierne korenie celé * 5 ks nové korenie * 3 ks bobkový list * 7 KL cukru * 1 KL soli * 1 dcl octu _____ Na dno fľaše sa môže dať: kôpor, mrkva, cibuľa, chren, cesnak POSTUP PRÍPRAVY Do fľaše uložíme uhorky, zalejeme octom, dolejeme vodu po okraj, zatvoríme a dáme sterilizovať - cca 10 minút. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 4.9.2009, 22:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Rebarborovo-banánový džemPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg očistenej rebarbory, 2 zrelé banány,1kg kryštálového cukru,2ČL citrodeka,1 želírovací prípravok 1:1. POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Iveta K. (ivetka001) ID 90150 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (47) posledné: 16.10.2016, 20:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
JAHODOVA MARMELADA s kuskami bielej cokoladyPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg jahod, 1kg zelirovacieho cukru 1:1, 1 tabulka bielej cokolady, stava z pol citrona 1CL kyseliny citronovej POSTUP PRÍPRAVY Tak pomaly budeme zavarat a co prve...no JAHODKY.Kilo jahod si ocistime a umyjeme,nakrajame do misky na stvrtky OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Slavka H. (Archaa) ID 84161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 20.10.2011, 10:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
BARANIE ROHY*****POTREBNÉ PRÍSADY baranie rohy,deko,ocot cukor,soľ,voda,olej POSTUP PRÍPRAVY Nálev dávam taký istý ako pri uhorkách,len nakoniec do každého pohára pridám asi za lyžičku stolového oleja.Sterilizujem 15 minút od bodu varu. Sú výborné ako príloha. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 12.8.2018, 17:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Sterilizovaný segedínsky guláš - polotovarPOTREBNÉ PRÍSADY mäso - môže byť bravčové, ja som dávala kuracie prsia, kyslá kapusta, olej, červená paprika, soľ, drvená rasca POSTUP PRÍPRAVY Snažím sa svojim synom aspoň trošku uľahčiť varenie na internáte a tak vymýšľam, čo sa dá zavariť. Začala som omáčkou na špagety, potom bola na rade kapustnica, kuracie soté, a tento rok som skúsila aj segedín a keďže mal úspech, urobila som zopár pohárov spolu s kuracím soté. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (33) posledné: 5.2.2011, 20:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
papriková pomazánkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 kg kapie, 750g cibule, 5 feferóniek (nemusia byť), 2 dcl oleja, 1 dcl octu, 100 g cukru, 30 g soli do vajíčka na čaj dávam korenie: 5 zrniečok nové korenie, 5 zrniečok čierne korenie, 5 klinčekov, 3 bobkové listy POSTUP PRÍPRAVY papriku, cibuľu a feferóny očistíme. 500g cibule, papriku a feferóny zomelieme, 250g cibule pokrájame nadrobno a dáme na olej opražiť do sklovita. potom pridáme pomletú zmes. pridáme ocot, cukor, soľ, koreniny a necháme na miernom ohni variť. občas premiešame. na konci rozmixujeme ponorným mixérom a dávame do fliaš. sterilizujeme cca 20 min. tento recept mi dala kamarátka a je veľmi chutný. našla som tu paprikové pomazánky, ale každý recept je iný. pomazánku dávam na chlieb alebo topinky alebo aj k párkam namiesto horčice. dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Magdaléna V. (MegieV) ID 27578 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Huby na sladko-kysloPOTREBNÉ PRÍSADY Huby vhodne na zavaranie (my sme mali podpnovky, u nas tzv.podpinky), NALEV: na 1 l 8% octu (alebo 800ml 10%-neho): 2 l vody, 100 g soli, 350 g cukru. Cele nove a cierne korenie, bobkovy list, cibula. POSTUP PRÍPRAVY Cely svoj 20-a-nieco rocny zivot som zila v tom,ze nikdy, nikdy, nikdy nebudem zavarat,kedze som to od mala nenavidela. No a pozrite sa tu, tento rok uz moja tretia konzervacna snaha :-) Asi to ide s vekom alebo co. Kazdopadne, vybrali sme sa vcera s muzom cez les do Bardejovskych Kupelov, na vodu a asi na polceste sme narazili na podpinky. Kupele sa nekonali, namiesto toho sme stravili par hodin zbieranim, cistenim a zavaranim hubiciek. ale tak na vodu si zajdeme kedykolvek, huby neskor nebudu :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 6.10.2010, 21:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
bazovy sirupPOTREBNÉ PRÍSADY 30 kvetov bazy,3 dkg citrodeka,2 cele citrony,4 litre vody,4 kg krystaloveho cukru POSTUP PRÍPRAVY kvety umyjeme a dame varit v 4 litroch vody spolu s citrodekom a citronom.ked zacne voda vriet tak po 10 minutach odstavime a nechame to 24 hodin stat...po 24 hodinach scedime tu vodu a pridame 4 kg cukru a nechamne to prevarit...vychladnute plnime do flias.uskladnovat v chlade ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) marianna t. (S&L&M&M) ID 49214 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 27.5.2012, 21:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
SUPER SIRUP Z REPYPOTREBNÉ PRÍSADY 1,5KG REPA - CVIKLA, 4L VODA, 3KG CUKOR, 5 DKG KYSELINA CITRONOVA, JAHODOVA PRICHUT POSTUP PRÍPRAVY ak niektora lubite cviklu tak velmi ako ja, je tu super recept, ako mat zavarenu cviklu a este ziskat aj super sirup - velmi zdravy:-) TAKZE: - repu si obielime a upravime na tvar aky chceme zavar / postruhat, na platky, na kocky...atd, atd / - pridame 4l vody a varime 1/2hodiny - studene scedime, pridame 3kg cukru a varime 20minut - pridame 5dkg kyseliny sitronovej a varime 5minut - nakoniec pridame 1 JAHODOVU PRICHUT Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Monika R. (Monikabb) ID 20936 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 11.7.2014, 15:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
JABLKOVO ----PUDINGOVÁ ---VÝŽIVA !!!!!!!!!!!!!!POTREBNÉ PRÍSADY Jablká 3,5 kg - toľko som dnes stíhala ošúpať -------------------------------Voda 3,5 l -------------------------------Vanilk. puding 3 ks ---------------------------------------Kryšt. cukor 600g POSTUP PRÍPRAVY Dnes som sa rozhodla urobiť výživu , začala som o 17.00 hod. a skončila o 20.30 hod. Počas šúpania jabĺčok ,( trvalo to skoro 2 hodiny, mala som malé jablká ) , som si vravela prvý a posledný krát , . Ale nakoniec musím podotknúť , že výsledok bol nad očakávania . Takže bolo to prvý krát , ale nie naposledy. TU JE POSTUP: Najskôr si umyjeme a ošupeme jabĺčka , zbavíme jadrovníka a nakrájame na menšie kúsky. Potom ich dáme do hrnca, podlejeme vodou a dusíme, cca 45 minút. Keď budú mäkké , tak ich scedíme, ale necháme si cca 0,5 litra vody. 3 zlaté klasy zmiešame spolu s odloženou vodou z jabĺk, potom nalejeme na jabĺčka, pridáme cukor a všetko spolu rozmixujeme. Keď máme hotovo, tak nalejeme do pripravených pohárov , uzavrieme a dáme sterilizovať . Na druhý deň si skontrolujeme či chytili viečka . A TO JE VŠE , PŘÁTELE!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nezabudnite sterilizovať !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Eva Š. (eva333) ID 10128 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 6.8.2008, 14:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 131-140) | << predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19,.,43 ďalšie >> |