končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 194 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,20 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Burgenlandská hovädzina s fazuľkou a šampiňónmiPOTREBNÉ PRÍSADY ***1 kg hovädzieho mäsa (stehno, roštenka ap.), 2 väčšie cibule, 2 strúčiky cesnaku, 3 PL oleja, 1/2 čL mčk, 1,5 čL soľ, 1 čL sladká paprika, troška rasce, na podliatie trocha červeného vína a vývar ***zelenina - cibuľa, zelená fazuľka, šampiňóny, kúsok rakúskeho špeku (nahradíme Schwarzwaldskou alebo kto má domácu voňavú prerastenú), soľ, mčk, 1 PL masla, 1 čL hlad. múky POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu a cesnak pokrájame a dáme speniť na olej. Mäso (umyté, osušené,) pokrájané na väčšie kusy pridáme k cibuli a poopekáme, pridáme koreniny, soľ a chvíľu restujeme. Podlejeme horúcim vývarom, vínom a prikryté dusíme domäkka. ***Na masle opečieme špek, pridáme cibuľu a chvíľu spolu restujeme. Potom pridáme šampiňóny a fazuľku, soľ, mčk a dusíme cca 7 - 8 minút pod pokrievkou, podlejeme 1 PL vývaru. Keď je všetko mäkké, zeleninu poprášime troškou hladkej múky, povaríme 2 minúty. Podáva sa s upečenými zemiakmi. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 15.7.2016, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Teľacie stehno na vinársky spôsobPOTREBNÉ PRÍSADY teľacie stehno, biele hrozno, šunka, 1dcl vína, soľ, biele korenie, múka, maslo POSTUP PRÍPRAVY Inšpirovala som sa kuchárskou knihou a príjemne ma tento recept prekvapil. Je to dobrý tip na nedeľný obed. Teľacie stehno nakrájame na plátky asi ako na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme bielym korením a poprášime múkou. Na rozpálenom oleji z oboch strán rýchlo opražíme, pridáme asi za lyžicu masla, na polovičky nakrájané hrozno a na kocečky nakrájanú šunku. Podlejeme vinom (ja som dala červené, v recepte písali biele). Prikryjeme a dusíme približne 30minút, kým mäso nezmäkne. Podávame s pečenými zemiakmi. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Silvia Š. (SiskaT) ID 874 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 9.9.2015, 6:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovadzie s hríbikmi a s kukuričkouPOTREBNÉ PRÍSADY hovadzie stehno,cibulka,soľ,korenie,maggi,worchestrová omáčka,horčica,cesnak,sušené,hríbiky,mrazený hrášok,mrazená kukurica,hl.múka POSTUP PRÍPRAVY Cibulku usmažíme do zlatista,pridáme masko nakrájané na kocky,osolíme,okoreníme,prudko opečieme,pokvapkáme worch.omáčkou,pridáme maggi ,trochu horčice a 1PL kečupu,a rozdrvený cesnak.Podlejeme vodou,chvílu podusíme asi 20 minút a pridáme sušené hríby,ktoré sme pred tým zabarili horúcou vodou.Keď je masko už skoro makké pridáme mrazený hrášok a kukuricu,chvílu povaríme a zahustíme múkou.Necháme chvílu povariť, podľa chuti dosolíme a papkáme.Je to suprové,ja som k tomu dala ryžu a samozrejme sa pýtali kyslé uhurky. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Monika K. (monďo) ID 4179 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 3.11.2009, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
stavnate reznePOTREBNÉ PRÍSADY hovadzia rostenka sol mlete korenie struhanka vajce hladka muka 100g rajcinovy pretlak voda 5 klincekov POSTUP PRÍPRAVY z hovadzej rostenky nakrajame rezne, osolime,okorenime,vklepeme v struhanke aby sa riadne zaklepala do v nutra. obalime v muke potom vo vajci. potom sprudka opecieme na panvici z obydvoch stran. dame do zapekacej misy podlejeme rajcinovym pretlakom zmiesany z vodou. pridame do omacky klinceky prikrijeme alobalom a pecieme cca30-40 minut Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) vanda c. (vrabcek2210) ID 6095 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 24.9.2006, 10:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Přírodní roštěnkyPOTREBNÉ PRÍSADY 500-600kg hovězího masa z kýty,,,,,,,,sůl,,,,,,,pepř,,,,,,,1 velkou cibuli,,,,,,,,,1lžíce worčestrové omáčky,,,,,masox,,,,,2 lžíce hladké mouky,,,,,,,,olej POSTUP PRÍPRAVY obrazem---dusím v papiňáku 1/2 hodiny,ale záleží na masu OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Alča M. (Anemonka) ID 25126 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Pražská hovädzia pečienkaPOTREBNÉ PRÍSADY 750 g hov. stehna, soľ, mleté č. korenie, 1 cibuľa, olej, 50 g hrášku, 50 g šunky, 1 kápia, 1 vajce, 1 lyžica kečupu, 1,5 dl mäsového vývaru, 1 lyžička solamylu, 2 klinčeky, rasca POSTUP PRÍPRAVY Umyté mäso odblaníme a osušíme. V smere vlákna narežeme dlhým nožom tak, aby vznikla dosť hlboká kapsa. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú šunku a kápiu, hrášok, osolíme, okoreníme, pridáme vajce, zamiešame a necháme stuhnúť. Plnkou naplníme mäso, otvor zašijeme, mäso previažeme niťou a na rozohriatom oleji opražíme zo všetkých strán. Podlejeme vývarom, pridáme kečup, klinčeky, rascu a prikryté dusíme do mäkka. Mäso vyberieme a šťavu zahustíme solamylom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Jana G. (sokolka) ID 66132 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Teľací perkeltPOTREBNÉ PRÍSADY Teľacie mäsko, olej, vegeta, gulášové korenie, cesnak sušený, paradajkový pretlak, 1 ČL cukru, pažítka (sušená alebo čerstvá) POSTUP PRÍPRAVY Mäsko pokrájame na kocky, dáme do hrnca, pridáme olej (ja používam olivový) a opražíme. Potom pridáme ostatné koreniny, pretlak, cukor a zalejeme vodou a dusíme. Ja varím v tlakovom hrnci a tak je perkelt hotový za cca 20-30 minút. Nakoniec zahustím solamylom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 7.3.2010, 19:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Vždy mäkké hovädzie s lečom a ryžou BasmatiPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzia mäso, lečo, strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Pri obrázkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Petra G. (Pat) ID 9688 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 11.12.2011, 15:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Taliansky gulášPOTREBNÉ PRÍSADY Olej, 3 veľké cibule, trocha červeného vína - cca 150ml, 500g hovadzie masko, rajčinový pretlak a rajčiny v konzerve, soľ. Ako príloha sa hodia ňoky, alebo špecle. Ja som robila špecle z celozrnnej múky, vajca, vody a soli. POSTUP PRÍPRAVY Originálny recept od origiálneho taliana:-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Paola W. (Velcikova) ID 9522 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Pikantna mexicka pochutkaPOTREBNÉ PRÍSADY 4 porcie: 600g hovadzieho masa, 2 konzervy cervenej fazule, 2 farebne papriky, 500ml piva, 1 paradajkovy pretlak, 1 cibula, 5-6 stucikov cesnaku, pol chili papricky, majoranka, korenie, sol POSTUP PRÍPRAVY Cibulu ocistime a nakrajame na drobno. Posmazime na oleji, potom pridame hovadzie maso nakrajane na kocky. Trochu oprazime, posolime, okorenime a zalejeme vodou. Nechame dusit do makka. Ked je uz maso makke, pridame pol chili papricky, prelisovany cesnak a dve farebne papriky nakrajane na pruzky. Zalejeme 500ml pivom. Ked papriky trochu pomaknu, pridame dve konzervy cervenej fazule (bez nalevu) a zamiesame. Povarime este 10 minut. Potom pridame paradajkovy pretlak a dochutime majorankou. Odstavime a nechame odstat este cca 10 minut a podavame s ryzou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Jana S. (gidzejn) ID 242307 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 194 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,20 ďalšie >> |