
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Paola W. (Velcikova) ID 9522 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Taliansky guláš[ recept č. 46915 zo dňa 29.3.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Olej, 3 veľké cibule, trocha červeného vína - cca 150ml, 500g hovadzie masko, rajčinový pretlak a rajčiny v konzerve, soľ. Ako príloha sa hodia ňoky, alebo špecle. Ja som robila špecle z celozrnnej múky, vajca, vody a soli. POSTUP PRÍPRAVY Originálny recept od origiálneho taliana:-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |