. .. .. .. .. .. .
. .

Taliansky guláš - RECEPT 46915

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HOVÄDZIE MÄSO

ID 9522 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Taliansky guláš


[ recept č. 46915 zo dňa  ]


Taliansky guláš


POTREBNÉ PRÍSADY

Olej, 3 veľké cibule, trocha červeného vína - cca 150ml, 500g hovadzie masko, rajčinový pretlak a rajčiny v konzerve, soľ. Ako príloha sa hodia ňoky, alebo špecle. Ja som robila špecle z celozrnnej múky, vajca, vody a soli.

POSTUP PRÍPRAVY

Originálny recept od origiálneho taliana:-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Masko nakrájané na veľkosť vhodnú do pusy :-) a cibuľa na drobno.
Cibuľu osmažíme na oleji a pridáme osmahnúť aj masko.
Pridáme trocha vína a necháme ho varom odpariť....
Po odparení vínka pridáme pretlak a rajčiny z konzervy. Tie varechou trocha rozmliaždime na menšie kúsky.
Podľa chuti dosolíme a na slabom ohni dusíme, kým je maso hotové. Ja obyčajne dusím 1 a pól, až 2 hodiny...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Hviezdička na hrášku | Taliansky guláš | pre mladu modnu navrharku >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu