končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
HOVÄDZIE MÄSO |
kristína s. (nigina) ID 32120 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Burgenlandská hovädzina s fazuľkou a šampiňónmi[ recept č. 53668 zo dňa 12.5.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY ***1 kg hovädzieho mäsa (stehno, roštenka ap.), 2 väčšie cibule, 2 strúčiky cesnaku, 3 PL oleja, 1/2 čL mčk, 1,5 čL soľ, 1 čL sladká paprika, troška rasce, na podliatie trocha červeného vína a vývar ***zelenina - cibuľa, zelená fazuľka, šampiňóny, kúsok rakúskeho špeku (nahradíme Schwarzwaldskou alebo kto má domácu voňavú prerastenú), soľ, mčk, 1 PL masla, 1 čL hlad. múky POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu a cesnak pokrájame a dáme speniť na olej. Mäso (umyté, osušené,) pokrájané na väčšie kusy pridáme k cibuli a poopekáme, pridáme koreniny, soľ a chvíľu restujeme. Podlejeme horúcim vývarom, vínom a prikryté dusíme domäkka. ***Na masle opečieme špek, pridáme cibuľu a chvíľu spolu restujeme. Potom pridáme šampiňóny a fazuľku, soľ, mčk a dusíme cca 7 - 8 minút pod pokrievkou, podlejeme 1 PL vývaru. Keď je všetko mäkké, zeleninu poprášime troškou hladkej múky, povaríme 2 minúty. Podáva sa s upečenými zemiakmi. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI . ja som musela urobiť ryžu, lebo sme nemali doma zemiaky OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (23.3.2016, 9:55) |
ODPOVEDAŤ |
Soňa P. (sonasona) ID 295606 (21.3.2016, 0:22) |
Pane jo, to vypadá moc dobře Pustím se do toho, fazolky máme rádi a masíčko . Ta rýže je krásne žltá, to od čoho? |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (15.7.2016, 16:43) | ||
Ospravedlňujem sa, že reagujem na podnet neskoro Nevšimla som si odkaz a nechodievam sem až tak často, sorry .Ryža je žltká od kurkumy. Ďakujem | ||
ODPOVEDAŤ |
Lubomira M. (Majmirka) ID 272504 (11.9.2013, 13:00) | |
Bolo to strašne strašne dobré Budem to odteraz vareivať a už bez strachu lebo je to vynikajúci recept a pečené zemiaky k tomu boli tiež výborné. Pochválil ma nielen muž ale aj jeho rodičia ďakujem | |
ODPOVEDAŤ |
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (16.6.2013, 9:13) | |
idem dnes vyskúšať toto mäsko,vyzerá výborne.... | |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (17.6.2013, 12:49) | ||
dúfam, že chutilo | ||
ODPOVEDAŤ |
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (30.6.2013, 10:51) | |||
Dnes znova robím túto dobrotu,aj so zemiakmi..... | |||
ODPOVEDAŤ |
Petra J. (Petraja) ID 274339 (21.5.2013, 15:52) | |
výborne vyzerajúce hneď som dostala slinu na hovadzinu Tú ryžu si prifarbila kari korením? Bohovsky to vyzerá naozaj | |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (24.5.2013, 12:14) | ||
áno a aké je dobré, pritom také úplne jednoduché jedlo. V O-reichu v každej krčme, ale tu musím kúpiť kvalitnejšie mäso, aby som mala rovnaký výsledok... alebo potom kúpiť mäso u nich... Áno, ryža je zafarbená, ale nie kari... kurkumu som dala. |
||
ODPOVEDAŤ |