končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Parmský rezeňPOTREBNÉ PRÍSADY 600g teľacieho mäsa, soľ, hladká múka na obaľovanie, olej na vysmážanie na cestíčko: 3 vajcia, 2PL mlieka, soľ, 80g postrúhaného sya, 120g strúhanky POSTUP PRÍPRAVY 1, teľacie rezne odblaníme, naklepeme, osolíme, obalíme múkou 2, cestíčko: vajcia vyšľaháme s mliekom, osolíme, pridáme postrúhaný syr, jemnú strúhanku a spolu premiešame 3, rezne obalíme cestíčkom a pomaly vyprážame na miernom ohni do mäkka 4, podávame so zeleninou, zemiakmi alebo ryžou,,,,,dobrú chuť,,,, OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Jana M. (kardula) ID 98254 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 17.11.2010, 16:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie na hríbochPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovädzieho mäsa, 2 menšie cibule, 2 ČL ml. sladkej papriky, hrsť sušených hríbov, 1 malá rajčina, zelená paprika POSTUP PRÍPRAVY Na masti do sklovita osmažíme na drobno nakrájanú cibuľku, pridáme na kocky nakrájane mäso. Osolíme, okoreníme, opaprikujeme a pridáme namočené hríby, nakrájanú paradajku a papriku. Dusíme 2 - 2,5 hodiny - podlievame vodou. Na záver poprášime hladkou múkou a premiešame. Podávame s ryžou alebo cestovinami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Monika P. (monkap) ID 69860 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 7.6.2011, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzí guláš od ZdenityPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzie mäso (500-600 g), 4-5 cibúľ, paradajkový pretlak (malá konzerva), masox (1 kocka), bobkový list, cesnak, mletá červená paprika, celé čierne korenie, chilli papričky, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Tento recept mám od svojej bývalej kolegynky, Zdenky. Je výýýýýborný. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Lucia H. (Loulou) ID 9887 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 4.1.2012, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie na hubách so zemiakovým pyré a opečenou cibuľkouPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso, zemiaky, 2 x cibuľa, sušené huby (ja som použila Judášovo ucho, ale výborné sú napríklad suchohríby), mlieko, hladká múka, olej, maslo, soľ, korenie, hubové korenie, sójová omáčka POSTUP PRÍPRAVY Mäsko nakrájame na plátky, naklepeme, z oboch strán osolíme, okoreníme a z jednej strany pomúčime. Na oleji vo väčšom hrnci krátko opečieme všetky plátky, vyberieme ich z hrnca a dáme na chvíľu bokom. Väčšiu cibuľu nakrájame nadrobno a speníme vo výpeku, ktorý ostal v hrnci. Keď je cibuľka mäkká, pridáme odložené mäso, huby, zalejeme vodou a pridáme hubové korenie, sójovú omáčku, soľ a korenie. Necháme variť cca 2 - 2,5 hodiny. Medzičasom si pripravíme pyré: ošúpané zemiaky nakrájame na kocky, zalejeme vodou, osolíme a necháme variť cca 30 minút. Keď sú zemiaky mäkké, zlejeme vodu a necháme na nich v zakrytom hrnci roztopiť kocku masla. Potom pridáme mlieko, soľ a všetko rozmixujeme. Tip: Ak chcem zemiakové pyré na trošku iný spôsob, pridám doň trochu nastrúhaného syra, ktorý sa v horúcom pyré roztopí a má potom menej tradičnú, ale fakt super chuť ,) Keď je mäsko mäkké, zahustíme šťavu trochou múky a necháme pár minút prevariť. Posledný krok: nakrájame nadrobno druhú cibuľu, opečieme na oleji alebo masle a posypeme ňou naservírované pyré. Dobrú chuť ,) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Oľga V. (Olixx) ID 274352 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 7.4.2013, 15:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Burgenlandská hovädzina s fazuľkou a šampiňónmiPOTREBNÉ PRÍSADY ***1 kg hovädzieho mäsa (stehno, roštenka ap.), 2 väčšie cibule, 2 strúčiky cesnaku, 3 PL oleja, 1/2 čL mčk, 1,5 čL soľ, 1 čL sladká paprika, troška rasce, na podliatie trocha červeného vína a vývar ***zelenina - cibuľa, zelená fazuľka, šampiňóny, kúsok rakúskeho špeku (nahradíme Schwarzwaldskou alebo kto má domácu voňavú prerastenú), soľ, mčk, 1 PL masla, 1 čL hlad. múky POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu a cesnak pokrájame a dáme speniť na olej. Mäso (umyté, osušené,) pokrájané na väčšie kusy pridáme k cibuli a poopekáme, pridáme koreniny, soľ a chvíľu restujeme. Podlejeme horúcim vývarom, vínom a prikryté dusíme domäkka. ***Na masle opečieme špek, pridáme cibuľu a chvíľu spolu restujeme. Potom pridáme šampiňóny a fazuľku, soľ, mčk a dusíme cca 7 - 8 minút pod pokrievkou, podlejeme 1 PL vývaru. Keď je všetko mäkké, zeleninu poprášime troškou hladkej múky, povaríme 2 minúty. Podáva sa s upečenými zemiakmi. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 15.7.2016, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Teľacie stehno na vinársky spôsobPOTREBNÉ PRÍSADY teľacie stehno, biele hrozno, šunka, 1dcl vína, soľ, biele korenie, múka, maslo POSTUP PRÍPRAVY Inšpirovala som sa kuchárskou knihou a príjemne ma tento recept prekvapil. Je to dobrý tip na nedeľný obed. Teľacie stehno nakrájame na plátky asi ako na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme bielym korením a poprášime múkou. Na rozpálenom oleji z oboch strán rýchlo opražíme, pridáme asi za lyžicu masla, na polovičky nakrájané hrozno a na kocečky nakrájanú šunku. Podlejeme vinom (ja som dala červené, v recepte písali biele). Prikryjeme a dusíme približne 30minút, kým mäso nezmäkne. Podávame s pečenými zemiakmi. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Silvia Š. (SiskaT) ID 874 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 9.9.2015, 6:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovadzie s hríbikmi a s kukuričkouPOTREBNÉ PRÍSADY hovadzie stehno,cibulka,soľ,korenie,maggi,worchestrová omáčka,horčica,cesnak,sušené,hríbiky,mrazený hrášok,mrazená kukurica,hl.múka POSTUP PRÍPRAVY Cibulku usmažíme do zlatista,pridáme masko nakrájané na kocky,osolíme,okoreníme,prudko opečieme,pokvapkáme worch.omáčkou,pridáme maggi ,trochu horčice a 1PL kečupu,a rozdrvený cesnak.Podlejeme vodou,chvílu podusíme asi 20 minút a pridáme sušené hríby,ktoré sme pred tým zabarili horúcou vodou.Keď je masko už skoro makké pridáme mrazený hrášok a kukuricu,chvílu povaríme a zahustíme múkou.Necháme chvílu povariť, podľa chuti dosolíme a papkáme.Je to suprové,ja som k tomu dala ryžu a samozrejme sa pýtali kyslé uhurky. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Monika K. (monďo) ID 4179 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 3.11.2009, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
stavnate reznePOTREBNÉ PRÍSADY hovadzia rostenka sol mlete korenie struhanka vajce hladka muka 100g rajcinovy pretlak voda 5 klincekov POSTUP PRÍPRAVY z hovadzej rostenky nakrajame rezne, osolime,okorenime,vklepeme v struhanke aby sa riadne zaklepala do v nutra. obalime v muke potom vo vajci. potom sprudka opecieme na panvici z obydvoch stran. dame do zapekacej misy podlejeme rajcinovym pretlakom zmiesany z vodou. pridame do omacky klinceky prikrijeme alobalom a pecieme cca30-40 minut Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) vanda c. (vrabcek2210) ID 6095 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 24.9.2006, 10:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Přírodní roštěnkyPOTREBNÉ PRÍSADY 500-600kg hovězího masa z kýty,,,,,,,,sůl,,,,,,,pepř,,,,,,,1 velkou cibuli,,,,,,,,,1lžíce worčestrové omáčky,,,,,masox,,,,,2 lžíce hladké mouky,,,,,,,,olej POSTUP PRÍPRAVY obrazem---dusím v papiňáku 1/2 hodiny,ale záleží na masu OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Alča M. (Anemonka) ID 25126 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Pražská hovädzia pečienkaPOTREBNÉ PRÍSADY 750 g hov. stehna, soľ, mleté č. korenie, 1 cibuľa, olej, 50 g hrášku, 50 g šunky, 1 kápia, 1 vajce, 1 lyžica kečupu, 1,5 dl mäsového vývaru, 1 lyžička solamylu, 2 klinčeky, rasca POSTUP PRÍPRAVY Umyté mäso odblaníme a osušíme. V smere vlákna narežeme dlhým nožom tak, aby vznikla dosť hlboká kapsa. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú šunku a kápiu, hrášok, osolíme, okoreníme, pridáme vajce, zamiešame a necháme stuhnúť. Plnkou naplníme mäso, otvor zašijeme, mäso previažeme niťou a na rozohriatom oleji opražíme zo všetkých strán. Podlejeme vývarom, pridáme kečup, klinčeky, rascu a prikryté dusíme do mäkka. Mäso vyberieme a šťavu zahustíme solamylom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Jana G. (sokolka) ID 66132 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,21 ďalšie >> |