končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapečený hermelín v lístkovom cestePOTREBNÉ PRÍSADY Lístkové cesto, hermelín (na jednu porciu jeden), pór, kečup, žĺtok, mletá červ. paprika, 1 PL mlieka POSTUP PRÍPRAVY Lístkové cesto vyvaľkáme. Bežné balenie vyjde na 4 porcie. Rodelíme ho na 4 štvorce. Potrieme kečupum, do stredu každého štvorca poukladáme pór, na to položíme hermelín, znovu pór a potrieme, resp. polejeme kečupom. Kraje cesta potrieme žĺtkom, ktorý sme vymiešali s mliekom a červ. paprikou. Proti sebe stojace rohy cesta spojíme. Vzniknú krásne batôžteky, ktoré potrieme žĺtkom a pečieme cca 15 min na 220 stupňoch. Po upečení nechať vychladnúť, aby sa hermelín príliš neroztiekol. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Plnené zemiaky bryndzouPOTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, bryndza, oravská slanina, cibuľa, 2 PL kyslej smotany, soľ, čierne korenie, olej POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky dáme variť v šupke. Po vychladnutí vydlabeme vnútro. Použijeme ho do zmesi, ktorou potom zemiaky naplníme. Cibuľku nakrájame a dáme opiecť na panvicu. Pridáme slaninku nakrájanú na rezance. Opečieme. K vydlabnej časti zo zemiakov pridáme túto cibuľu so slaninku. Dáme ešte smotanu a dochutíme. Poriadne premiešame a plníme zemiaky. Na záver posypeme čiernym korením a pečieme. Na 200 stupňoch cca 30 min, resp. dozlata. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 28.1.2014, 14:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |