. .. .. .. .. .. .
. .

Zapečený hermelín v lístkovom ceste - RECEPT 56305

andrea sečkarova (sveand) ID 44482
mimibazar.sk/sveand
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.4.2008
Naposledy: 28.10.2021 20:25
Aktualizácia: 24.9.2021 14:44
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 47
RODINNÉ FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 16
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Zapečený hermelín v lístkovom ceste


[ recept č. 56305 zo dňa  ]


Zapečený hermelín v lístkovom ceste


POTREBNÉ PRÍSADY

Lístkové cesto, hermelín (na jednu porciu jeden), pór, kečup, žĺtok, mletá červ. paprika, 1 PL mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

Lístkové cesto vyvaľkáme. Bežné balenie vyjde na 4 porcie.
Rodelíme ho na 4 štvorce.
Potrieme kečupum, do stredu každého štvorca poukladáme pór, na to položíme hermelín,
znovu pór a potrieme, resp. polejeme kečupom.
Kraje cesta potrieme žĺtkom, ktorý sme vymiešali s mliekom a červ. paprikou.
Proti sebe stojace rohy cesta spojíme.
Vzniknú krásne batôžteky, ktoré potrieme žĺtkom a pečieme cca 15 min na 220 stupňoch.
Po upečení nechať vychladnúť, aby sa hermelín príliš neroztiekol.
Niekedy dám dovnútra aj šunku.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Takto to vyzerá po otvorení.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Hovädzí guláš s fazuľou a kukuricou | Zapečený hermelín v lístkovom ceste | Mexická fazuľa >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu