Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 lyžica masla 1 malá nadrobno nakrájaná šalotka 8 väčších vajec 1/3 pohára skyru natur soľ, korenie na dochutenie ½ pohára hrášku ¼ pohára nahrubo nasekaného čerstvého petržlenu ¼ pohára nahrubo nasekanej čerstvé mäty 60 g nahrubo nastrúhaného syru feta trochu byliniek na ozdobu
POSTUP PRÍPRAVY
Rúru si predhrejte na 200°C. V liatinovej panvici alebo zapekacej miske pri miernej teplote rozpusťte maslo a domäkka osmažte šalotku, asi 2–3 minúty. V miske dobre rozšľahajte vajce so skyrem. Dochuťte soľou a korením, pridajte pokrájané bylinky a syr feta. Zmes nalejte do horúcej panvice alebo zapekacej misky a miešajte. Akonáhle sa vajíčka začnú variť – tuhnúť, presuňte všetko do rozpálené rúry. Frittata je hotová, keď je spodok upečený, ale horná časť jemne vláčna. Nakoniec dozdobte bylinkami a nastrúhanou fetou.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |