končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
RYBY A DARY MORA |
Pangas na paradajkach a salat na grecky sposobPOTREBNÉ PRÍSADY Pisem davky pre dve osoby. Pangas: 2 filety pangasa /alebo tresky, 1 cibula, stava z 1 citrona, 1 PL nasekanej petrzlenovej vnate, 3PL olivoveho oleja, 5 PL kecupu, 5 strucikov cesnaku, 4 paradajky, bylinkove maslo, sol, mlete cierne korenie Salat: 1 nadrobno pokrajana cervena paprika, vlasske orechy, cerstvy spenat (listovy), iny salat, 180 g fety, 120 g sterilizovanych articok (my sme doma nenasli:) ), 80 g ciernych oliv (dajte si najma pozor aby ste kupili tie bez kostiek - my sme sa pomylili :), 4 ks susenych paradajok, na nalev: olivovy olej, 3-4 lyzice citronovej stavy, 2 lyzicky cukru, sol, mlete cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Toto je jeden vynikajuci recept na pangasa, odteraz jeden z nasich najoblubenejsich. Inspiracia z najnovsieho cisla Dobre jedlo (str. 26 :) ) a vyborny salat je z casopisu Bajecna zena. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 1.9.2009, 15:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
PANGAS KARIPOTREBNÉ PRÍSADY pangas filety, soľ, korenie, červená sladká paprika (korenie), citrón, kari /kurkuma, smotana na varenie, pór POSTUP PRÍPRAVY Vyskúšala som už skoro všetky recepty na pangasa tu z MMB, a keďže nám táto ryba chutí, pridávam aj taký aký tu ešte nie je, na inšpiráciu. Bohužiaľ, vždy som to zabudla odfotiť, takže zatiaľ bez fotky. Filety si ochutíme. Tu je môj postup: osolím, okorením, potriem červenou sladkou paprikou (vyskúšajte, je to fakt super), a na záver citrónovou šťavou. Na masle ich z oboch strán opečieme, stačí 3 minúty z každej strany. Odložíme pangasa niekam kde ho udržíme v teple. Do výpeku nakrájame pór (1, 2 ks), osmažíme a posypeme kari korením (alebo kurkumou- tak bude mať ešte krajšiu žltú farbu), a na záver prilejeme smotanu na varenie ( podľa toho koľko chcete omáčky, ja zvyčajne 1 až 2). Podľa chuti dosolíme a necháme smotanu prevrieť, môžme vypnúť hotovo. Podávame buď so zemiakmi, alebo ryžou (odporúčam s hrozienkami), alebo len so šalátom (zvykneme si k tomu robiť tzatziky). Rybku prelejeme žltou omáčkou. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 30.10.2008, 15:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |