. .. .. .. .. .. .
. .

Pangas na paradajkach a salat na grecky sposob - RECEPT 17455

ÚČET BOL POZASTAVENÝ
Maťuš K. (rybajz) ID 32678
.
Oblasť: Bratislava
Registrácia: 18.1.2008
Naposledy: 16.10.2011 12:28
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 20
NÁVODY 0

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Pangas na paradajkach a salat na grecky sposob


[ recept č. 17455 zo dňa  ]


Pangas na paradajkach a salat na grecky sposob


POTREBNÉ PRÍSADY

Pisem davky pre dve osoby. Pangas: 2 filety pangasa /alebo tresky, 1 cibula, stava z 1 citrona, 1 PL nasekanej petrzlenovej vnate, 3PL olivoveho oleja, 5 PL kecupu, 5 strucikov cesnaku, 4 paradajky, bylinkove maslo, sol, mlete cierne korenie Salat: 1 nadrobno pokrajana cervena paprika, vlasske orechy, cerstvy spenat (listovy), iny salat, 180 g fety, 120 g sterilizovanych articok (my sme doma nenasli:) ), 80 g ciernych oliv (dajte si najma pozor aby ste kupili tie bez kostiek - my sme sa pomylili :), 4 ks susenych paradajok, na nalev: olivovy olej, 3-4 lyzice citronovej stavy, 2 lyzicky cukru, sol, mlete cierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je jeden vynikajuci recept na pangasa, odteraz jeden z nasich najoblubenejsich. Inspiracia z najnovsieho cisla Dobre jedlo (str. 26 :) ) a vyborny salat je z casopisu Bajecna zena.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Pripravime si na ryby marinadu z najemno nakrajanej cibule, citronovej stavy, nasekanej petrzlenovej vnate a olivoveho oleja.


Pangasa (alebo inu rybu) umyjeme a osusime papierovou utierkou.


Vlozime rybu do marinady a nechame aspon 20 minut v chlade marinovat. My sme mali len dve ryby- akurat tak na veceru pre dvoch:) Ziadala sa aj dupla, ale bohuzial uz nebolo:)


Do zapekacej misy nalejeme kecup ( uz nepridavame olej).


Na kecup pridame filety aj s marinadou. Osolime, okorenime a poukladame na ne tenke platky cesnaku.


Potom na to navrstvime kolieska paradajok a nakoniec oblozime platkami nakrajaneho bylinkoveho masla.


Pecieme nezakryte asi 30-40 minut pri 190 stupnoch. My sme to mali 30 minut, potom este 10 minut s ventilatorom. Pred podavanim posypeme cerstvou petrzlenovou vnatou a podavame s pecivom alebo so zemiakmi.


A zacneme so salatom. Cervenu /nasa bola oranzova/ nadrobno pokrajame, posolime pokvapkame olivovym olejom. Nechame chvilu odstat.


Nakrajame si susene paradajky /my sme mali nalozene v oleji/.


Pridame listky spenatu, salatove listy, scedene articoky, cierne olivy. Vlozime na kocky pokrajanu fetu a vlasske orechy.


Vsetko poriadne zamiesame. A ja som to uz mala dost mastne (olejove) a preto som do zalievky nepridavala dalsi olivovy olej. Jednoducho som to pokvapkala stavou z polky citrona, posolila, pokorenila a dala tam dve male lyzicky cukru.


Vsetko este raz poriadne premiesame a nechame chvilku odstat. Dobru chut!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Vynikajuca zapekana cukinova megaplacka | Pangas na paradajkach a salat na grecky sposob
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia M. (lusitho) ID 89214, mimibazar.sk/lusitho (1.9.2009, 15:17)
(N) (N) (N) 8-| (chripka) :-@ (box) :-( (tudledudle)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu