
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
RYBY A DARY MORA |
![]() losos v kabátikuPOTREBNÉ PRÍSADY 4 tenšie alebo 2 hrubšie filety z lososa, 1 lístkové cesto, 3-4 mrkvy (podľa veľkosti), cca 8 plátkov syra, soľ, mčk, šťava z limetky, vajíčko na potretie, sézam POSTUP PRÍPRAVY rýchly , najdlhšie trvá nastrúhanie mrkvy :-) vyskúšajte, budete prekvapené, aká výborná chuť vznikne kombináciou takýchto jednoduchých ingrediencií... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (28) posledné: 27.12.2012, 20:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
![]() losos s jablkamiPOTREBNÉ PRÍSADY losos, soľ, mčk, sézam, nepomletý mak, olivový olej na tepelné spracovanie, maslo, jablká, mletá škorica POSTUP PRÍPRAVY jednoduché-rýchle-chutné :-))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 14.1.2010, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
![]() platesové rolky na bielom vínePOTREBNÉ PRÍSADY 500g platesových roliek, 4 menšie cibuľky, polovica masla ( 70-80g ), šťava z polovice citrónu, 1 pohár bieleho vína, 2 bobkové listy, fenikel, mčk, soľ, trochu cukru, čerstvý tymián POSTUP PRÍPRAVY zbadala som v lidli v mrazáku biele guličky. že vraj ryba. no nekúpte to a nevyskúšajte, ako to chutí, keď to tak krásne vyzerá :-DDD OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 31.5.2009, 19:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
![]() zapekané filetky so strúhankovou kôrkouPOTREBNÉ PRÍSADY dnes som mala chuť na rybku, ale žiadny z mojich receptov mi akosi nepadol do oka... tak som si urobila toto. inšpirovala som sa výbornými, ale aj nehorázne drahými mrazenými filetkami FINDUS, tak som si tipovala, aké asi prísady do nich dávajú, keď sú také chutné... postup som ani nefotila, lebo som nevedela, ako to všetko dopadne :-D - ale mohla som... POSTUP PRÍPRAVY akékoľvek filé, filetky, strúhanka - množstvo podľa množstva rýb, maslo, zelená vňať ( v mojom prípade pažítka ), jedna stredná cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, citrónová šťava, vegeta bez glutamátu, biele korenie, korenie, ktorým zvyknete koreniť rybky najprv si urobíme strúhankovú posýpku: do strúhanky si dáme vegetu, biele korenie, nasekanú zelenú vňať a prelisovaný cesnak - všetko dobre rozmiešame. do zapekacej misky si na dno naukladáme tenučké plátky masla ( alebo iná alternatíva - maslo si rozpustíme a polovicu z neho nalejeme na dno misy ). na to poukladáme na drobno nakrájanú cibuľu a nasypeme cca tretinu strúhankovej zmesi. filetky umyjeme, nasolíme a nakoreníme podľa vlastného gusta a poukladáme do zapekacej misy. postriekame ich citrónovou šťavou a vysypeme na ne zvyšok strúhanky. na vrch ešte pukladáme plátky masla ( alebo vylejeme zvyšok toho rozpusteného - tak som to robila dnes ja a bolo to eňo ňuňo :-) ). prikryjeme alobalom a pečieme cca 25-30 minút, podľa potreby podlievame vodou. potom odkryjeme a zapekáme do zlatista. ako prílohu si napr. my dnes dáme zeleninový šalátik a zemiaky. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 1.7.2015, 15:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
![]() pangas najjednoduchšie, najrýchlejšie a najchutnejšie - teda aspoň podľa nás ;-)POTREBNÉ PRÍSADY filety zo siamskeho sumčeka, vegeta bez glutamátu, mleté biele korenie, olivový olej vhodný na tepelnú úpravu, trošičku masla zeleninka podľa individuálnej chuti, väčšia cibuľa POSTUP PRÍPRAVY čítala som už pár receptov na pangasa, ale nakoniec som prišla na to, že táto rybka je taká chutná a jemná, že je škoda zakrývať tieto jej velikánske prednosti výrazným korením alebo aromatickými omáčkami. preto som okľukou opať skončila pri tejto "minimalistickej" úprave, ktorú všetci doma milujeme. takže: filetky si umyjeme, nakoreníme, povegetíme a upečieme v olivovom oleji s troškou masla. do výpeku dáme zeleninku, tiež mierne okoreníme a ovegetíme a necháme chvíľočku podusiť pod pokrievkou. tesne pred koncom do zeleninky pridáme na prúžky nakrájanú cibuľu a už len minútku dodusíme. cibuľa mám ostane krásne chrumkavá a sladkastá :-))))) a to je všetkooooooooooooo :-D ako prílohu väššinou podávame americké zemiačky so šupkou. ušetrený čas, ktorý nemusíte stráviť státím pri sporáku, venujte svojim deťom, drahej polovičke, alebo len tak sebe :-))) veď si to zaslúžite ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 24.9.2010, 21:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |