končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravcove masko a zvysok zo zahradky :)POTREBNÉ PRÍSADY bravcove plece- nejaky kus v celku, tak okolo kila, ale ked je menej, alebo viac vobec to nevadi. cesnak, mleta cervena paprika, rasca, olej, zemiaky, mrkva, petrzlen, cibula, sol. POSTUP PRÍPRAVY sledujte obrazkovy postup :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravčové výborné mäsko :)POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko, alebo aj hocijaké iné, nie je to až také dôležité :) množstvo podľa toho koľko Vás je. tak okolo 1 kg pre štyroch- jedna žena a traja chlapi :) zemiaky, smotana na varenie 10%tná 500 ml cesnak, olej, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY viď obrázkový postup :) je to recept od jednej pani doktorky a je skutocne mňamky mňamky a ani s tým nie je veľa roboty :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 25.2.2013, 19:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
rychly obedPOTREBNÉ PRÍSADY hovadzie, bravcove alebo kuracie maso, proste take ake mate prave po ruke aj v mnozste v akom ho mate, na tom nezalezi. papriku - niekolko kusov, ja pouzivam hrubostennu, ta je vsak v poslednej dobe strasne draha, tak staci aj tenkostenna, ale kapia nie je vhodna provensalske korenie, sol, ryza, arasidy POSTUP PRÍPRAVY pokial su arasidy solene, tak ich premyjem a oprazim na panvici na sucho. pridam masko a trochu oleja, oprazim aj masko nakrajane na pasiky alebo kocky, ked uz takmer je prihodim nakrajanu papriku, tiez na pasiky, osolim, posypem provensalskym korenim a podavam s ryzou. cas pripravy: 10 minut cas prazenia: 20- 25 minut odporucam ako rychly obed :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 22.2.2012, 10:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |