končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová vežaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé, oravská slanina, syr camembert, šampinony, hubovy bujon, cibula, olej, grilovacie korenie, horčica, kečup POSTUP PRÍPRAVY Večera, ktorú som pripravila manželovi k nášmu výročiu sobáša. Len sa tak oblizoval, takže všetkým vrelo odporúčam :) Bravčové karé nakrájame na plátky, vyklepeme a okoreníme grilovacím korením, ja som použila grilovacie korenie Steak od Kotányi. Nakrájame si hrubšie plátky anglickej slaniny /podľa počtu rezňov/, ktoré poprekrajujeme do vejárového tvaru. Na oleji sprudka opečieme mäsko aj slaninku z obidvoch strán. Vo výpeku opražíme cibuľku, pridáme čerstvé nakrájané šampiňóny a chvíľu podusíme. Zalejeme hubovým bujónom do ktorého som pridala za lyžicu horčice aj kečupu. Na kvapke oleja opražíme syr prekrojený na polovicu. Takto pripravíme minútkové jedlo. Ja som však v príprave pokračovala ďalej. Mäsko som vložila na pekáč, naň poukladala plátky opraženej slaninky, zaliala šampiňónovou zmesou, zakryla alobalom a dusila v rúre cca 40 min, možno trošku menej, nestopla som to. Po dopečení som na tanieri vytvorila vežu a to nasledovne: mäsko - slanina - syr - mäsko. Spojila som špáradlom. Podávame so vzniknutou omáčkou, opekanými zemiakmi, ryžou a zeleninovou oblohou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 20.3.2013, 8:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové batôžky v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčové karé, prípadne stehno, 80 g šunky, 80 g tvrdeho syra, 40 g anglickej slaniny, 20 g cesnaku, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Tento receptík som našla vložený v alobale, ktorý dosť často pri svojich receptoch využívam, pod takýmto názvom. Dnes som odskúšala a odporúčam. Je to niečo ako španielske vtáčky, no masko sa nedusí ale pečie a dá sa urobiť aj v prírode. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 52 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 26.9.2013, 18:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
RažničiPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové pliecko, zemiaky, klobáska, slanina, cibuľa, koreniny: soľ, vegeta, čierne ml. korenie, drvená rasca, sladká, štipľavá červená paprika, korenie na pečené zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Klasický postup prípravy ražniči, keď na spajdlu napichujeme zemiaky, klobásku, slaninu, cibuľu pozná asi každý. Tento recept, keď všetky suroviny nakrájame na kocky, zmiešame, necháme chvíľu postáť a potom pečieme v alobale na 200 stupňoch cca 1,5 hodky kým masko nie je makké ma naučil môj nebohý svokor a je v porovnaní s klasikou oveľa chutnejší aj keď na pohľad možno nevypadá lákavo. Chute všetkých surovín dokopy sa zmiešajú a tým je papaníčko chutnejšie a makké, nevysušené ako pri klasickom postupe. A šetrí nám čas keď sa nemusíme zabávať s napichovaním na špajdľu :) Ako príloha je výborná kyslá uhorka alebo kyslá kvasená kapustička. Vyskúšajte, prajeme vám dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) KOMENTÁRE (19) posledné: 18.2.2013, 17:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |