. .. .. .. .. .. .
. .

Bravčová veža - RECEPT 49754

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 112640 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Bravčová veža


[ recept č. 49754 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Bravčová veža


POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové karé, oravská slanina, syr camembert, šampinony, hubovy bujon, cibula, olej, grilovacie korenie, horčica, kečup

POSTUP PRÍPRAVY

Večera, ktorú som pripravila manželovi k nášmu výročiu sobáša. Len sa tak oblizoval, takže všetkým vrelo odporúčam :)

Bravčové karé nakrájame na plátky, vyklepeme a okoreníme grilovacím korením, ja som použila grilovacie korenie Steak od Kotányi. Nakrájame si hrubšie plátky anglickej slaniny /podľa počtu rezňov/, ktoré poprekrajujeme do vejárového tvaru. Na oleji sprudka opečieme mäsko aj slaninku z obidvoch strán. Vo výpeku opražíme cibuľku, pridáme čerstvé nakrájané šampiňóny a chvíľu podusíme. Zalejeme hubovým bujónom do ktorého som pridala za lyžicu horčice aj kečupu. Na kvapke oleja opražíme syr prekrojený na polovicu. Takto pripravíme minútkové jedlo. Ja som však v príprave pokračovala ďalej. Mäsko som vložila na pekáč, naň poukladala plátky opraženej slaninky, zaliala šampiňónovou zmesou, zakryla alobalom a dusila v rúre cca 40 min, možno trošku menej, nestopla som to. Po dopečení som na tanieri vytvorila vežu a to nasledovne: mäsko - slanina - syr - mäsko. Spojila som špáradlom. Podávame so vzniknutou omáčkou, opekanými zemiakmi, ryžou a zeleninovou oblohou.
<< svatební s pruhy | Bravčová veža | Svatební fialkový >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Margita U. (duskomatko) ID 50326 (19.3.2013, 19:26)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) Výborné . Môj manžel nemá rád huby ale toto si pochválil. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zdenka A. (barborkadt) ID 112640, mimibazar.sk/barborkadt (20.3.2013, 8:56)
to ma veľmi teší, veď huby tam pripadne dat ani nemusite (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Liba B. (babibi) ID 213130 (17.9.2012, 11:11)
(Y) (Y)mňam :-) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina Š. (Lianocka2006) ID 252055 (8.9.2012, 21:38)
:-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (7.9.2012, 17:20)
pači sa mi to,prosím o postup aj ja (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zdenka A. (barborkadt) ID 112640, mimibazar.sk/barborkadt (7.9.2012, 17:47)
dakujem, už som doplnila do postupu :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabriela M. (gababu1) ID 212994 (7.9.2012, 12:50)
Zdravim..vyzera to skvele...mate niekde aj podrobny postup......??dakujem Gabika (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zdenka A. (barborkadt) ID 112640, mimibazar.sk/barborkadt (7.9.2012, 17:08)
dakujem..recept som si vymyslela sama, ale ingrediencie okrem sampinonov som odkukala z jednej restiky, kde som nieco velmi podobne raz jedla a velmi nam to s manzelom chutilo. Masko, slaninka a ten syr na tom je uplna fantazia..Ak mate zaujem, cez vikend receptik doplnim, tak kuknite :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu