![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY Výborné hovädzie líčka na červenom víne podľa Zdeňka Pohlreicha (2) 12.3.2023, 19:37 Spanielske vtacky s prazenou ryzou (25) 14.2.2021, 6:32 Maďarský guľáš s karlovarskou knedľou (5) 15.1.2021, 11:31 Poľovnícka špecialita (bez diviny) (139) 5.1.2021, 13:31 Pikatné hovädzie s baby karotkou a fazulovými luskami (25) 19.4.2020, 10:13 Krehká hovädzia roštenka s voňavou omáčkou (2) 9.2.2020, 6:49 "rozstrelené"španielske vtáčiky (61) 13.9.2019, 16:52 Maďarský Tokáň (5) 28.4.2019, 11:07 Hovädzie mäso Stroganov (58) 27.1.2019, 9:10 Stoofvlees- recept, po ktorom vas muzi vynesu do neba :) (44) 17.12.2018, 9:17 |
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech |
Celkom: 16 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
![]() Tranšírovaný Rib Eye SteakPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
![]() Mexický gulášPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 400 g predného hovädzieho mäsa, 100 g ementálu, 50 g masti, 150 g sterilizovaného (môže byť i čerstvý) hrášku, 2 cibule, 2 PL paradajkového pretlaku, 30 g hl. múky, mleté čierne korenie, soľ, trošku cukru POSTUP PRÍPRAVY Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masti a primiešame na kocky nakrájané mäso, opražíme a podlejeme teplou vodou. Udusíme do mäkka, potom primiešame nasucho opraženú múku, paradajkový pretlak, trošku cukru a hrášok. Necháme ešte prevrieť a môžme podávať. Ako príloha je dobrá ryža ale i cestoviny. Do každej porcie nastrúhame trochu syra.\\r\\n\\r\\nDobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Slavka M. (slavkasiska) ID 220450 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 23.8.2015, 14:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
![]() sviečkovaPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY mäsko narezeme na platky, vyklepeme a na rozpalenom oleji osmahneme obe strany, aby sa zatiahlo...ulozime ho do velkeho hrnca..do vypeku pridame nakrajanu cibulku a tiez ju osmahneme a potom s celym vypekom nalejeme na mäsko v hrnci, ocistime si korenovu zeleninu/ cim viac, tym lepsie/ a pridame k mäsku, osolime, okorenime, pridame bobkovy list / ja som dala 4 ks/, cele nove korenie a zalejeme vodou, môzme pridat aj kocku masox, ale nemusi byt..varime, kym nie je mäsko mäkke...ked je mäsko ok, tak si ho vyberiem na tanier, zeleninu povyberam do misky a stavu si precedim...zeleninu rozmixujem, vlozim do stavy, chvilocku povarim..kyslu smotanu si rozmiesam s troskou mlieka / ak vidim, ze je zeleninova stava dost husta tak do smotany nedavam muku..ak sa mi zda malo husta, tak pridam aj muku a nalejem do stavy, chvilku povarim a odstavim..do hotovej omacky pridam horcicu, a lyzicu citronovej stavy, zamiesam a vlozim mäsko...podavam s knedlou , slahackou a cucoriedkami ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
![]() Chutná hovädzinkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500g chudej hovädziny, 500 ml rajčinového pretlaku, soľ, cukor, mleté čierne korenie, worcester omáčka, vegeta, 3 PL hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Mäsko som si nakrájala na hrubšie plátky, vložila do tlakového hrnca a podliala vodou. Nesolila som ho, ani nič podobné. Iba som ho nechala variť tak bez ničoho. Keď bolo hotové (30 min). Pridala som rajčinový pretlak, dosolila som a prisladila podľa chuti. Vegety a worcester omáčky som tiež dávala od oka :) Primiešala som múku vymiešanú vo vode a pridala k mäsku. Nechala som prevariť a hotovo :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Monika B. (Monullik) ID 170902 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 12.11.2013, 18:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
madarsky gulas-radaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY dobry den zelam vsetkym gazdinkam a strasne krasne vas chcem poprosit o malu radu...prvykrat v zivote som robila madarsky gulas, je naozaj vyborny a ja osobne sa ho neviem dojest, ale pre mojho manzela bude kysly a on mi ho nebude chciet jest, poradte co mam s nim spravit, aby nebol taky kysly...dakujem siiiilno moc krasne za rady :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana K. (cukrik580) ID 98979 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 6.4.2012, 13:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
![]() Guinnes PiePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recepty/recepty-stefana-totha.html ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 4.9.2015, 20:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
HOVÄDZIE MÄSO |
Pečené hovädzie reznePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso - ja som robila z falošnej sviečkovej strúhanka vajíčka olej kečup worčester čierne korenie soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso narežete na rezne (asi 1 cm hrubé) osolíte a poriadne potlačíte v strúhanke. Medztiým si rozšlaháte 3-4 vajíčka. Mäso v strúhanke namočíte vo vajíčku a dáte narýchlo opražiť na olej. Pripravíte si plech, poukladáte rezne, polejete výpekom. V miske si rozmiešajte 1/4 l vody, čierne korenie, kečup (1-2 polievkové lyžice), worchester a maso zalejete. Dáte pliecť prikryté alobalom. Mäso sa pečie 1,5 až 2 hodiny na 175 stupnoch. Je to výborné .... :) s opekanými zemiakmi, hranolkami s ryžou :) Ja som k tomu ešte robila taký rýchly šalátik - kukurica, cibuľa, čierne korenie a kyslá smotana :) Výborný nedeľný obed. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Kvetoslava Z. (kvakynka) ID 10160 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 13.2.2011, 11:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mexický gulášPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovädzieho mäsa 3 cibule, také väčšie paradajkový pretlak hrášok buď mrazený alebo v konzerve hl. múka olej, soľ, MČK POSTUP PRÍPRAVY Hovädzie mäsko umyjeme a nekrájame na kocky. Cibuľu očistíme a nakrájame na drobno. Do hrnca /ja používam taký nižší hrniec alebo hlbokú panvicu/ dáme olej a na oleji opečieme cibuľku, keď má už takú správnu farbu a vzhľad tak pridáme mäsko, trochu opražíme pridáme soľ a MČK a paradajkový pretlak, ktorý trochu podusíme v šťave, čo pustilo mäsko, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Keď je gulašík veľmi riedky môžeme ho pred koncom zahustiť zátrepkou /múka s vodou rozmiešaná/. Necháme prevrieť a pridáme zo dve až tri polievkové lyžice hrášku a hotovo. K mexickému gulášiku podávame ryžu uvarenú so zvyšným hráškom z konzervy, ak dávate mrazený tak stačia 2- 3 lyžice hrášku. Servírujeme tak, že do stredu taniera dáme kopčeky ryže a okolo nalejeme guláš. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) lenka t. (lienka88) ID 105103 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
![]() Hovädzie plátky s cesnakovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäsko, mleté čierne korenie, soľ, olej, hladká múka, mlieko, smotana, asi 5 strúčikov cesnaku (podľa množstva omáčky, ktorú chcete spraviť), knedľa POSTUP PRÍPRAVY Recept som dala do kategorie pre inšpiraciu, takže mäsko opečiete a udusíte do mäkka ako zvyknete. Základom omáčky je bešamel zo zápražky + pretlačený cesnak zaliatej mliekom, pridáte ešte mlieko a smotanu, okoreníte, osolíte. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 19.9.2010, 20:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 16 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |