. .. .. .. .. .. .. .
. . . .

RECEPTY > TORTY

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.6.2015 19:17
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
Celkom: 12 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>

TORTY

Visnovo-tvarohova torta


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

xxx

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (41) posledné: 11.11.2012, 22:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Brownies s mascarpone


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

xxxx

POSTUP PRÍPRAVY

najdete na mojom blogu: http://adkas-tastyfood.blogspot.com/

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (14) posledné: 24.5.2014, 10:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Slahackova trikolora a ine


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

najdete pri recepte

POSTUP PRÍPRAVY

najdete na mojom blogu aj s obrazkovym postupom. http://adkas-tastyfood.blogspot.com/. Nielen tuto tortu, ale mnoho inych receptov .

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (14) posledné: 4.8.2011, 23:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Jahodova torta s penou z bielej cokolady


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

najdete na mojom blogu : www. adkas-tastyfood.blogspot.com

POSTUP PRÍPRAVY

pri obrazkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (37) posledné: 6.6.2014, 17:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta s plnkou z gastanoveho pyre


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

pri recepte tu http://adkas-tastyfood.blogspot.com/

POSTUP PRÍPRAVY

najdete pri recepte tu: http://adkas-tastyfood.blogspot.com/

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (19) posledné: 14.12.2015, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta Milka a ine


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

pri receptoch

POSTUP PRÍPRAVY

recept na tortu Milku ( mimochodom je uzasna) a ine recepty najdete tu : http://adkas-tastyfood.blogspot.com/. Verim, ze u mna najdete inspiraciu a budete mojimi castymi navstevnikmi.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (34) posledné: 2.5.2011, 20:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Turo Rudi torta - skvela tvarohovo-citronova torta na cokoladovom brownies



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus - brownies: suroviny su pre velkost tortovej formy s priemerom 20 cm: 120 g horkej cokolady (minim. obsah kakaa 60%), 120 g masla, 150 g praskoveho cukru, 2 vajcia, 70 g polohrubej muky. Okrem toho papier na pecenie (na spodok tortovej formy) a spominana tortova forma , najlepsie s odopinatelnym krajom. Plnka: 500 g tvarohu (hrudkovity ) , 1 kysla pochutkova smotana ( najlepsie Rajo) 200 ml mlieka, 2 vanilkove cukre, 4 PL praskoveho cukru, 2 citrony, 1 sacok zelatiny 20 g (taku, co sa nevari) , 70 g horkej cokolady ( min. 60% obsah kakaa) a cca 1 KL oleja. Na polevu: 120 g horkej cokolady ( min. 60% obsah kakaa) a cca 2 KL oleja. Ak by ste chceli nepecenu podlozku (spodok torty) , tak treba k tomu tieto suroviny: 130 g obycajnych susienok, 60 g cokolady, 30 g masla. Kekse "pomliet" valcekom v mikrot. sacku. Cokoladu roztopit s maslom a pridat k pomletym susienkam.Masu dobre upatlat na dno tortovej formy a odlozit do chladnicky stuhnut. Nam vsak lepsie chuti coko brownies:)

POSTUP PRÍPRAVY

...skvela chut v spojeni tvarohu a citronu korunovana coko potahom....a este nezabudnime na uzasnu "podlozku", ktoru tvori fantasticky coko brownies.,,, co k tomu dodat? treba vyskusat!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 139 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (128) posledné: 23.9.2011, 7:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Kilimandzaro



POTREBNÉ PRÍSADY

korpus: 5 vajec, 180 g pr. cukru, 100 g hl. muky, 30 g solamylu, 30 g kakaa, 50 g Hery, 2 KL prdopec.)**** Krem: 500 g makkeho tvarohu ( ja som pouzila Quark), 2 KL vanilkoveho extraktu, 1 slahackova smotana, 60-100g pr.cukru, 7 platkov zelatiny, 2 mandarinkove kompoty, Okrem toho: tortova forma 24 cm, misa s priemerom 20-22 cm, potravinova folia

POSTUP PRÍPRAVY

Zdolat najvyssi vrch africkeho kontinentu Kilimandzaro isto nie je lahke a podari sa to iba malo ludom. Zarucujem vsak, ze toto Kilimandzaro zvladnete bez najmensich problemov a po jeho zdolani budete iba sladko odfukovat a rozjimat sa nad uzasnou chutou tohoto mucnika:)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 157 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (177) posledné: 4.9.2014, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Twister - Famozna cokoladovo-gastanova torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Spodny korpus: 150 g polohr. muky, 60 g cukru (moze byt jemna krupica), 60 g masla, 1 KL PRDOPEC.(PRDOPEC=prasok do peciva), 1 vajce Piskota: 5 vajec, 5 PL kopcovitych cukru, 5 PL zarovnanych polohr. muky, 1 PL kakaa, stipka soli do bielok. K trojakej plnke: 600 ml slahackovej smotany ( ja som mala 2x284ml a bohate stacilo), 3 smetafixy, 750 g mascarpone ( ja som pouzila tvaroh Quark), 200 g horkej cokolady, 200 g bielej (prip. mliecnej) cokolady, 250 g gastanoveho pyre, 1-2 PL rumu (prip. rumova esencia) 2PL pr. cukru, papier na pecenie, tortova forma s odopinatelnym bokom o priemere 24 cm, dva cukrarenske sacky (ak nemate dva , posluzia aj z tvrdsieho igelitu, prip euroobal)

POSTUP PRÍPRAVY

Na tuto torticku som sa odhodlavala dost dlho. Nakoniec odvaha prisla. Viem, viem, ze vzhladovo sa mi moc nevydarila. Iste, keby ju robila robila napr. Evulqa T., tak by vzhladovo vyzerala urcite omnoho lepsie. Nepodarila sa mi moc ta spirala na priklope. Ruky sa mi triasli ako nejakej alkacke a to mi ten moj drahy ani len poldeci neulial, aby mi robota isla lepsie. Aspon by som sa mala naco vyhovorit:). No, koniec koncov nemienim ju prihlasit na Miss torta:), ani do ziadnej inej sutaze, ale jej famozna chut mi neda, aby som sa s vami nepodelila o tento skvely receptik

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 288 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (371) posledné: 13.10.2016, 16:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Bodkovany korpus



POTREBNÉ PRÍSADY

Svetle cesto: 125 g Palmarinu, 1/2 pohara cukru (krupica), 1 a 1/2 pohara polohrubej muky Tmave cesto: 1/2 pohara kyslej smotany 18%-tnej ( ja som davala creme fraiche), 2PL jahodoveho dzemu (kopcovite), 1/2 KL soda BB, 1 PL kakaa (kopcovitu), 2 vajicka

POSTUP PRÍPRAVY

K mramorovemu korpusu, ktory sa tu na MMB tesi velkej popularite, pridavam recept na bodkovany korpus. Mimochodm recept na mramorovy korpus mam cca 20 rokov poznaceny ako ako recept na babovku. Mna vsak predtym nikdy nenapadlo pouzit ho ako korpus na tortu. No, pravdou je aj to, ze ja nejako moc torty nepekavam:). Mozno dve, tri za rok. Asi by som sa mala polepsit. No, ale spat k tomu bodkovanemu korpusu. Podla mna, tym, ze je takej hutnejsej konzistenicie sa hodi aj pod tazsie torty( myslim tym, kde ide viac kremu, plnky). Chutovo je vyborny a vzhladovo zaujimavy. Jeho priprava nie je narocna a ten vysledny efekt skutocne stoji zato.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (34) posledné: 2.7.2015, 8:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 12 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Kontakt | Nájdete nás na Facebooku