končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
TORTY |
Sama sebe k 18stke :-)) Torta Double CaramelPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus:5 vajec,5 PL práškový cukor,5PL polohrubá múka Salkový krém:salko,250 gr maslo Karamelová šľahačka podľa Lucky:6 PL kryštálový cukor,2 šľahačky okrem toho jahodový lekvár,lieskovce a hrozienka v čokine,plátky mandlí. POSTUP PRÍPRAVY Deň vopred si pripravíme karamelovú šľahačku,podľa Lucky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7420.Ale len zvaríme,šľaháme až na druhý deň.Takisto aj salko som si uvarila deň vopred,varila som ho 3 hodiny.Vychladnuté skaramelizované salko vymiešame so zmäknutým maslom na fantastický krémik.Mne ostali trošken hrudky masla..ale to nevadí...aspoň bol dôvod ich vyjedať.:-)) Príprava korpusu: Vajcia vyšľaháme s cukrom,pridáme postupne múku.Tortovú formu vymastíme tukom a vysypeme múkou.Upečieme korpus.Necháme vychladnúť a prekrojíme.Prvý plát potrieme lekvárom a salkovým krémom,nie všet´kým...necháme si aj na vrch.Prikryjeme druhým plátom,ktorý potrieme zvyšnou časťou salkového krému a navrch dáme karamelovú šľahačku,takisto aj po bokoch. Vrch som ozdobila lieskovcami v čokoláde,plátkami mandlí a hrozienkami v čokoláde. Chuť dvojitého karamelu bola úžasná...len ten salkový krémik mohol byť tuhší. Odporúčam vyskúšať. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (40) posledné: 19.4.2012, 20:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |