končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
TORTY |
Sacherova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Na 16 kúskov: 200g čokolády na varenie (najlepšie však kvalitnú horkú) 8 vajec 200g mäkkého masla/margarínu 150g práškového cukru 1 vanilkový cukor soľ 150g + 1PL kryštálového cukru 1 vrecúško kypriaceho prášku 200g hladkej múky ( ja som dala špadlovu múku) NA POLEVU: 250g marhuľového lekváru 100g tortovej polevy ČAS PRÍPRAVY: 2hodiny + 1 hodina na chladenie 1Ks: 650 kcal/2705KJ Recept mám z knihy SVIATOČNÉ PEČENIE POSTUP PRÍPRAVY 1. Spodok tortovej formy vystelieme papierom na pečenie alebo vymastíme maslom a vysypeme múkou. Rúru predhrejeme na 190°C. Čokoládu roztopíme v teplom vodnom kúpeli. Oddelíme bielky od žĺtkov. 2. Maslo vymiešame do peny, po troche pridávame rozpustenú čokoládu, práškový, vanilkový cukor a napokon po jednom žĺtky. 3. Bielky ušľaháme so štipkou soli na tuhý sneh a postupne pridávame 150 g kryštálového cukru. 4. Tretinu bilekov primiešame do masy s maslom a čokoládou. Zvyšok pridáme do masy striedavo s múkou a kypriacim práškom, ktorý pridáme do múky a premiešame. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Výborná trotičkaPOTREBNÉ PRÍSADY 2 balíky dlhých piškôt, 4 kyslé smotany, 250 g jemný tvaroh, 300 g hrudkovitý tvaroh, 1 vanilkový puding, 1 malinový puding, želatina, ovocie \r\nNa roládu: 4 vajcia, PL polohrubej múky,4 PL kryštálového cukru , 1/2 prásku do pečiva, džem. Rolády som robila 2 takže všetko vynásobiť dvoma :) POSTUP PRÍPRAVY Chutná osviežujúca tortička na letné dni :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 5.10.2012, 22:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nepečená torta pre sestričku :)POTREBNÉ PRÍSADY 2 balíky dlhých piškôt, 1 veľký balíček detských okruhlých piškôt, 4 kyslé smotany, 4 vanilkové cukre, 1l nízkotučného mlieka, 1 malinový puding, 1 zlatý klas, jahody (ja som dala 1kg), červené želatina POSTUP PRÍPRAVY Pripravíme si tortovú formu, ktorej okraje obložíme dlhými piškótami a spodok okruhlými. Z 0,5 l mlieka sa uvaríme malinový puding ( ja som ho osladila piatimi umelými sladidlami ). Uvarený puding vylejeme na piškóty a poukladame náň jahody. V miske si rozrobíme smotany s vanil. cukrami. Na jahody vylejeme 1/2 smotany, na ktorú poukladame detské piškóty. Na piškóty vanilkový puding a naň jahody nakoniec zalejeme zvyškom kyslej smotany a poukladame zvyšok jahôd. Necháme stuhnúť aspoň 1 hodinku aby sa smotana nezrazila s teplou želatinou. Červenú želatinu uvaríme podľa postupu na sáčku a zalejeme ňou tortu. Necháme stuhnúť najlepšie jednu noc :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 30.11.2012, 17:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |